Prison Break - A szökés rajongók! (beszélgetés)
érdekes én meg feliratosan szeretem a filmeket, imádom az eredeti hangjukat a szinészeknek, igy sokkal jobb :)
ráadásul [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Wentworth Miller[{[{[/A]}]}]nek sokkal szexisebb a hangja, mint a szinkronhangjának :)
Na, megnéztem az összes részt a 3. évadból. Jó volt nagyon. :)
Hétfőnként azért megnézem szinkronosan is. :P
Így van!
Én most kimondottan örültem, hogy jött a szünet. Már nagyon untam, de azért valami miatt mégis néztem. Ki tudja miért...? :P
Ha a Szökésből kihagysz egy részt, akkor már elveszted a fonalat.
A Barátök köztnél pedig akár 1 hetet is kihagyhatsz. na jó, az napi sorozat, de akkor is. Sokszor elég vontatott.
Igazad van, ezek az írók tudnak valamit. Nem úgy mint a másik sorozatom készítői (Barátok közt). Jó, persze nem lehet összehasonlítani a kettőt, de sokat tanulhátnának tőlük a hazaiak.
Mindig tele a film érdekes fordulatokkal, izgalommal. A BK meg....hát, jobb ha nem is ragozom. :S
Azóta én sem hallgattam. :)
De majd most!
Jó bizony! Én azt hittem (általában azért így is szokott lenni), hogy a 2. 3. évad már nem az igazi. De ezek az írók tudnak valamit.
Igaz, hogy én már rég láttam a 3. évadot, de hétfőnként újra megnézem. És ismét izgulok.:)
Milyen a cd?
Hát, tegnap nem tudtam megállni és megnéztem a feliratos változatot!!! Kb. +4 részig jutottunk a párommal, de úgy fél1 fele lekapcsoltuk. Iszonyú izgalmas lesz az összes rész, ne hagyja ki senki!! Még azt hiszem 4 rész van vissza ebből az évadból és mindet megnéztem. Csak azt nem tudom mit fogok csinálni hétfő esténként, ha már mindet láttam? :P :D
Amit utoljára láttam részt is izgalmasan lett vége, úgyhogy ez valószínű mindig így lesz. Komolyan mondom fizikai fájdalmat éreztem, hogy nem nézhettem tovább! Most már tuti függő vagyok! :P :D
Bvdt! Igazad van, az eredeti hanggal is jó volt nézni, hamar megszoktam, csak kicsit gyorsan váltották a feliratot.
Jaj, nagyon jó ez a film! :))))
Szia!
Nekem a magyar szinkron szőrnyű, sokkal jobban szeretem az eredeti hangot, mégha olvasni is kell hozzá.
:D
Nekem is könnyes lett a szemem, de próbáltam úgy fordulni, hogy a párom nehogy meglássa, mert egyből kinevet. :P :D
Én már szerintem függőnek számítok, de a párom is szereti. Minden hétfőn együtt ülünk a tv elé. :)
Nekem megírta a párom testvére a 3. évadot dvd-n, de feliratos. Nagyon nehezen állom meg, hogy bele ne nézzek, hogy most mi lesz a jövő héten...
De azért se nézem meg! Feliratosan nem olyan jó!
Vajon Link összejön a kis félvér csajjal? :))))
Szegény Michael...:(
Most miért a csávóra fúj, nem ő ölte meg Sarah-t. Ha most életre halálra megküzdenek, akkor hogy lesz szökés??
Jaj, annyira utálom, ahogy vége lesz egy-egy résznek. Most megint várjunk egy hetet. :S
Keresem, kutatom a Szökés zenéjét, de nem találom. Viszont itt van a csengőhangja, ha valakit érdekel:
Ha a film zenéjét tudja valaki honnan szerezhetném be, írjon privit. :)