Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Prison Break - A szökés rajongók! (beszélgetés)
A gyorsfelirat.hu-n nézted? Mert ott még nincs.
Már úgy várom.:)
A felirat még ahol én néztem nem volt,de csak délután szokták felrakni gyanítom most sem jön hamarabb.
A felírat is megvan már hozzá?
Én is meglepődtem. A letöltő oldalon kb. 1 órája rakták fel,most töltöm le:)
Máris? :O Hogy ilyen gyorsan?
Tegnap rákérdeztem a páromra, hogy tényleg nem is kíváncsi??? Erre azt mondta, hogy dehogynem, de azt sem akarja, hogy most megnézzük, aztán ha megy a magyar adókon, akkor meg ne legyen mit nézni. Viszont hétvégén megnézzük ha minden igaz. :))))
Azt akarom, hogy soha ne legyen vége! :P :D
Na ne!!!! Én biztos nem bírnám ki.
Szerintem holnap megy a 3. rész.:)
Nem hiszed el, de még mindig nem álltunk neki. :P
De küld mindenképp, mert lehet hétvégén csinálunk egy Szökés maratont. :)
Hát jól belecsaptak a közepébe ezzel az első két résszel mondhatni:)
Nyugi, pár nap késéssel én küldöm neked.
Igen, sajna 1 héten csak egyszer van.
És egyébként hogy tetszik?
Ezek szerint ott is egy héten csak egyszer van? :)
Szia!
Eddig csak az első kettőnél
Na, csajok, hányadik résznél járunk a 4. évadban? :)
Én azért azt hittem, hogy ezt nem így fogja lereagálni.
Na, az tényleg durva volt :DDDD
Nagyon tetszett. Mindig tudnak meglepetést okozni.De szerintem részleteket ne áruljunk el!
A mexikóira gondolsz? Az tényleg ütött.:)))))
Aki látta már, annak, hogy tetszett a 4. évad első két része?:)
Nekem bejött, bár volt 1-2 dolog, amit nem értettem. A T-Bag-féle poén meg nagyot ütött.:D
Az biztos! Nagyon tudják kavarni:))))))
A napokban néztük meg a negyedik éved első két részét :) Nagyon izgi a folytatás :):)
Szia. Ezt valamelyik nap kipróbáltam, de nekem azt írta ki, hogy törölve lett a sori, mindegyik része. Pedig szívesen letöltöttem volna.
itt is fönvan de ide regelni kell. Viszont van háttérben futó letöltőprogram hozzá. Bár nem tom mennyire értenek mások hozzá. ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.
Ha valakitnagyon érdekel itt a szökés első három évadja ami letölthető. A harmadik évad feliratos és csak a 13. részig
Én most pár részt kihagytam sajna, mondjuk én is láttam már ezt az évadot, de nálam az nem jelent semmit, mert szinte ugyanúgy izgulok rajta, mintha nem tudnám, mi lesz.:D
Először a 2. évadot láttam szinkronosan, majd a 3.at feliratosan és utána az elsőtt szintén feliratosan...Na azon szétizgultam magam, pedig már tudtam, hogy mi lesz utána.:DD
Természetesen. nyugodtan szólj majd
Ha még nem sikerülne megszerezni, te tudsz segíteni....? :))))
További ajánlott fórumok: