PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Szia nike 80 remélem neked sikerül mikor mész tesztre? Addig is pihenj sokat ha csak kis barnàk vannak az még a géltől is lehet. Sok sikert!
Zsebi köszönöm a vàlaszt ez esetleg ad egy kis esélyt. Probàlunk pozitivak maradni. Neked hàny fagyibabàd volt? És mennyi tért magàhoz? És hàny naposan kaptad vissza őket hagytàk még őket fejlődni az inkubàtorban hójagcsiràvà? Bocs a sok kérdésért de nem tudtam ezeket megkérdezni tegnap mert teljesen összeomlottunk.
Ohhh, nagyon sajnálom! :-(
Nálam sem biztos, hogy sikerült. Csütörtök óta, a (transzfer+6 nap) mensis érzésem van, mintha mindjárt megjönne, elég rossz érzés. :-( Crinone-t használom továbbra is, ma reggelre viszont iciri-picirit barnáztam! A fejem is folyamatosan fáj, mint a vérzés első napján szokott!
Szóval teljesen tanácstalan vagyok. Mivel én még sosem voltam terhes, nem tudom, hogy ez mit jelent!
Megjöttek az immulógiai eredményeink. Férjemnek papírjàn CCP pozitív eredmény van irva, laborkontrollt kértek. Nekem APS szindróma jött ki, szintén kontrollra kell mennem.
Szia, a lányom 5,5 éves fagyibaba:-) A barátnője szintén. Sok sikert, nem szabad feladni. Mi is januárba kezdjük a következő lombikot.
Sziasztok. Sajnos tegnap nem sikerült. De még van egy kis remény januàrban megyünk a fagyibabàkért. Van esetleg köztetek akinek sikerült igy a beültetés???? Nagyon el vagyunk kenődve sokat segìtene egy kis pozitiv megerősítés! Előre is kösz.
Szia!hétfőre kell eldőnteni hogy hányat kérünk vissza és hányat fagyasztunk de majd csak kedden megyek beültetésre !köszönöm a segítséget!
én olvastam már több helyen is petesejt adományozásról. Amikor vkitől (azt hiszem családtagtól) kapsz petesejtet, amit a párod spermájával egyesítenek és te kapod vissza. Igazából az eljárás oroszlánrésze a petesejtet adományozót terheli. vannak kritériumok, pl.: életkora, szült-e már stb.
szia. a fagyasztás éves díja 26.000 ft és a beültetés napján kellett kifizetni. Azt hogy hogyan szeretnéd fagyasztatni ti döntitek el, már a telefonba meg kellett mondanom csütörtökön. Nekem negatívum volt, hogy az új barna magas fiú rendezte és kérdésem ellenére semmi szakmai tanácsot nem adott, csak azt hajtogatta, hogy döntsük el mi, lehet egyesével, kettesével, hármasával. Mivel 3 maradt 1-et és 2-t fagyasztattunk. a hétfőn reggel telefonálsz akkor hétfőn már menni is kell beültire 11-re. Nem ezt mondták?
Szia! Köszönöm :) 12 napig szúrtam a Gonalt napi 200at mert nehezen nődőgéltek de aztán a végére nagyon jó lett a mennyiségem!
a minőség sem olyan rossz eddig mert a 23ból 18 termékenyült meg !! nagyon örültem neki majd hétfőn kell újra telefonálni!!és kedden és akkor kapom majd vissza őket!
A fagyasztatásról szretnék kérdezni! az hogyan működik és mennyibe kerül? darabonként fagyasztanak és mindegyiket külön kell fizetni vagy egyben az egészet!!?
Köszönm és szurkolok neked és is!!!4
Szia alsara!melyik hónapban indulsz?első lenne?lombik vagy inszem?
Sziasztok! Ismeritek ezt a videót? Érdemes megnézni, főleg azoknak akik első lombik előtt állnak!
[link]
Szia! Az nagyon szép szám, gratulálok! Mennyi szurit kaptál? Én kedden megyek és kezdem a második lombikom, január elején lesz a leszívás úgy számolom. Drukkolok neked!
Sziasztok!
Én tegnap voltam Tapolcán. Korai petefészek kimerülés miatt jutottam el ideáig. Az egyik petefészkem már leállt a másik még valamennyire működik. Sajnos semmi jóval nem kecsegtettek, igazából csak azt nem mondták sajnálom nincs mit tenni :( A hormoneredményeim alapján már rég kellett volna állni mindkét petefészkemnek ennek ellenére az egyik még működik és a méhem is teljesen normális nagyságú (egy idő után ez is összemegy) Teljesen tanácstalan és elkeseredett vagyok, hogy meg sem próbálnak rajtam semmilyen kezelést. Igaz néztek AMH-t is még áprilisban 0,1 alatt volt. És akkor most már tényleg semmi esélyem? Volt már ilyen helyzetben valaki?
Sziasztok!
Köszi mindenkinek. Próbálkozok a háziorvosnál.
Sziasztok.indul valaki aprilisban?
Sziasztok! Ma megvolt a keszívásom!!eléggé fáj a pocim!
23 petesejtem lett!!!holnap kell telefonálni hogy mennyien fejlődnek!remélem a mennyiség nem megy a minőség rovására?!5 naposan kapom majd vissza őket!!
Nekem nem volt gond egerszegen az genetikán, immunológián az eljárással.
2011 év elején voltunk. vérvételek, konzultáció. rendesek voltak, szinte rögtön kaptam időpontot.
genetikán minden rendben volt, immunológián derült ki egy olyan betegség nekem, az volt a papíron hogy ANA POZ, na erre kellett kb 25 hétig szteroid hogy a szervezetem ne támadja meg a magzatot, plusz sűrű a vérem, erre meg vérhígító hogy nehogy elhaljon, ne kapjon tápanyagot...semmi aszpirin nem kellett. nekem ezek a tapasztalataim.
Panna a vizsgálatok után meg is fogant, már ovis:)
Bebe1, nekem a 2. babámnál volt kb 12. hétig vérzés egy vérömleny miatt, csak az utrogestanon emeltek és feküdnöm kellett végig! Nemrég lett 2 éves! Kitartás!
sziasztok!!értetlenül állok az előtt, hogy mennyire trendi ez az immunológia és genetika!!igen 3 éve én is bedőltem neki, de mit is várunk/vártok tőle!! fél évet elvett és semmi. Immunológia nőgyógyász ad beutalót illetve háziorvos páromnak!!! DE!! speciális vizsgálatok csak 35 éves kor ÉS habituális (legalább 2 spontán vetélés) esetén illetve ha egyikőtöknek sincs gyereke. A drága vizsgálatok enélkül nincsenek, sőt így se mind mert éves keret van, ami már áprilisra elfogy. Aspirin protect ha kell, ha nem és kész. nekem a 5,4-es tsh felett is elsiklott, amit a nőgyógyász bekarikázott illetve az endokrinológus gyógyszert is adott rá (terhe eséshez 1.2-1,8 a jó) amikor mondtam a nőnek azt mondta, ja tényleg, de azért nem vészes!! kösz!!Genetika: nem kell zegre menni, minden megyeszékhelyen van. sima kromószómát néznek, ha szerencséd van és volt már vetélésed, akkor alvércsoportok összeférhetetlenséget is. ....az endokrinológussal többre mentem. És elment 6 hónap, addig nem ugrottunk neki az inszeminációnak....és ahogy olvasom eredményt senkinek se hozott!!! Gondoljátok átés igen, indok nélkül nem csinálják meg, csak azért mert vki a kis buksijába beveszi...és sajnos mi gyerekre váró nők, erre hajlamosak vagyunk, ahogy arra is, hogy azonnal rögtön :)
Sziasztok!! Holnap leszívásom lesz!!még annyira nem izgulok!de majd gondolom holnap!de kiváncsi is vagyok hogy hány petesejtem lesz!:) majd holnap írok szép estét nektek!!!
Sziasztok! Járt már igy valaki? Et+14 nap 49HCG,ET+16 nap 130HCG! Közben napok óta menstruálok,progeszteronom 5!És 5 napos embriket kaptam! Méhenkívüli gyanú,de bíztat a doki,hogy még akár mi is lehet! Pénteken újra VV-el! Kiváncsi vagyok volt e valakinek hasonló,ez a bizonytalanság borzasztó :-(
Sziasztok! Le tudnátok nekem írni, hogy szokott történni a fagyasztott embrikés beültetés? Milyen gyógyszereket szoktak adni? Köszi.
Szia nike80 a 9ik napon vagyok és hajnalban arra ébredtem hogy valami menses szerü kezdődik. Nem olyan mint màskor és nincs màs tünetem. Reggel hivtam tapolcàt és azt mondtàk hogy a gél mellékhatàsa Is lehet. Amugy nem teszteltem csak nagyon megijedtem de azota csak pàr csepp barnàs vàladék volt. Ettől függetlenül teljes kiborulàs mert màr voltam többször terhes de ilyen még nem volt. Bàr még hormonokat sem kaptam soha szoval még nem adom fel péntek reggel megyünk aztàn kiderül. Legvégső esetben felhasznàljuk a fagyibabàkat. Köszi az érdeklődést te hogy àllsz?
Én nemrég beszéltem velük, azt mondták, beutaló nélkül nem adnak időpontot, amin nálam felment a pumpa, hiszen honnan tudja telefonon, hogy van-e beutalóm vagy nincs. Ez hogy van? Gondolkodom, hogy felhívom, hogy igen, itt a kezemben a beutaló. Arról kérdeznek vmit????
Szia volasekné!
Biztos, hogy nem sikerult?
Az embrio transzfer utan hanyadik napon vagy?
A teszted milyen érzékenységű?
Azert a vervetelig ne add fel!
Sziasztok! Immunológiai és genetikai vizsgálattal kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy beutaló nélkül is lehet már időpontot foglalni? Mi hétfőn megyünk konzultációra Tapolcára, de amint olvasom, kb. 2-3 hónapra adnak időpontot az immunológián. Érdemes már most foglalni, vagy várjam meg a hétfőt?
Szia! Mi most kezdjük a második lombikot, 15-én megyünk. Mi sem voltunk még immunológián, genetikán. Ha ez sem sikerülne esetleg, akkor kérek majd időpontot. Meglátjuk, addig pedig bízunk a legjobbakban.
Sziasztok ma hajnalban sajnos csatlakoztunk a sikertelen lombikosok tàboràba! Nagyon elkeseritő hogy vajon mit csinàltam rosszul?????? Nem tudom a vàlaszt. Pénteken megyek tesztelni de màr ugy is mindegy! Remélem màsok több szerencsével jàrnak.
További ajánlott fórumok: