PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Szerintem sürgősen keress fel egy diabetológust, aki tud ebben érdemben segíteni,aki ad étrend mintákat, elmagyarázza mikor mit egyél..( lassú-gyors felszívódásu ch stb).
Biztos h a háziorvosod tud adni valami elérhetőséget.
Ő mindig azt mondta hogy jò lenne fogyni, de az 120 perces izulinom volt 21,0 ami mèg nem gâz, de jobb a kevesebb ezèrtmondta h.180 gr is elèg egy aktîv dolgozò nőnek.mert êlni kell ès nem ùgy hogy szèdül egèsz nap az ember.
De èn tudom mi hogyan, anyum inzulinos diabèteszes.
Reggel 35-40, tîzòrai 15, ebèd 70, uzsi 15, vacsi 35-40 szènhidràttal mehet.ez összen 170-180 körül, ami tarthatò
A merckformin nem mensi meghozásra van. Ez egy vércukor stabilizáló gyógyszer. Ir és cukorbetegség esetén írják fel. Diéta is kell mellé, akkor beindul a fogyás ha kell és helyre áll a hormonrendszer és megjön a mensi.
Az alap a 160 g-s szénhidrát diéta. Azt tartod?
Török tanár úrhoz járok. Neked mennyi volt az AMH-d az elején? Nekem 9,6. Lehet nekem is jobb lett volna nagyobb dózis már az elején a stimuláló injekcióból. Majd kiderül.
Igen, hallottam hogy valakinek 16 leszivott petesejtből 1 maradt a beültetésig. Neki meg is maradt a baba, szép kisfiú lett.
Remélem sikerül nekünk is! Az se érdekelne, ha napi 10x kell megszúrnom magam, ha ezzel biztosabb, hogy sikerül.
Vettem vitaminokat ma még. Így szedek:méhpempőt, Trimeszter 1et, E vitamint (omega3-mal), D vitamint, magnéziumot B6-tal. Plusz homoktövist iszom (mondjuk azt már elég rég óta) a C vitamin miatt.
Te melyik dokihoz jársz? Én a csongrádyhoz. Én kedden voltam uh-on akkor nekem négy nagyobb tüsző volt látható. Én keddig 4 × 225 bemfolát kaptam, keddtől a 225 mellé még pluszba 150 et. És holnap megyek uh ra tapolcára. Ha visszaolvasod a fórumon írtakat, láthatod hogy vkinek a több petesejtből is a beültetésre egy maradt.. a lényeg hogy a tüszőkben legyen petesejt és azok maradjanak is életben...
Én is ezen parázom már, hogy ne "feleslegesen" csináljam végig ezt az egészet... nagyon bízom benne hogy eljutunk a beültetésig..
Szia! Mi nagyjából egy időben járunk úgy emlékszem. Én ma voltam UHon. Bemfolaból eddig kaptam 2x225, és 4x150-et.Ma azt mondta a tanár úr hogy az átlagostól kevesebb a tüsző (5-6 db) ezért újból 4x225-öt írt fel.
Szerinted, ill. szerintetek ez mennyire jelent rosszat? :(
Hétfőn kell újra UH-ra mennem, és a jövő hét második felében lesz a leszívás valószínűleg.
Tudtok valami biztatót mondani? Jól tartom magam lelkileg, de most kicsit megzuhantam. Félek hogy kevés lesz a petesejt számom.
Recepción kértem utazásos papírt, már előre is lehetett volna, de akkor nem jutott eszembe, ők meg nem mondták.
Nem tudom hol tart a lista, elhintettem egy fél mondatban ,hogy nem tudom hol tart mosa lista, de Piroska nem úgy nézett ki mint aki meg akarja nézni :)
Dokit is kérdeztem, de ő azt mondta ő ne mtudja hol tart, de ha előrébb kerülünk, akkor hívnak. Na ügye tudjuk, hogy nem feltétlen így működik. Illetve az is fura, hogy Nekem azt mondta a Gögös doki, hogy novemebri lombiknál, csak az októberi mensikot kell telefonálni. Itt azt írátok, hogy novemerinél már szeptemberben kell. Szóval nem lettem okosabb :)
Pedig nagyon bíztam, hogy jóval előrébb van és esetleg már nyár végén kezdhetnénk.
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..