PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Kèt stimu között 3 hònap.Ez a szabàly, kèrdezz rà telòn.Ezt mindig tartjàk.Tested miatt ès a tâmogatàdok miatt is.Nem hallottam hogy bàrkinek is màst mondanànak.
Ha augusztusba szùrtad be az első stimust akkor novemberbr szùrhatsz ùjbòl
Ez mem az a vèrcsop kategòris.
Èn a vetèlèsekkor is kaptsm antiD-t.
Nőgyògyàsz utalt genetikàra, majd s genetika adta a laborra, ott nèztèk az alcsoportokkal együtt.Ez utőbbira 4 hònapot vàrtunk mert debrecenbe küldik, dràga a tesztanyag ès fagyasztvs összevàrjàk a vizsgàlati anyagokat.
Egyet meg meg se tudtak nèzni mett abba az èvbe màr tavasszal elfogyott a ràvalò pènz
Én még mindig azon vagyok elakadva, h a progicucc mellett hogy jön meg a mensi? 😲
Ma amúgy valami van a levegőben, mert mensi előtti érzésem volt nem rég. Bár ma pakolásztam sokat, mert holnap jön a gázszerelő és ki kellett ürítenünk a helyét ahova az új kazán kerül.
Most bocs a kérdésért.... előre is. Ha nem sikerül, mit mondanak?
Felszívódnak, vagy hol vannak?
Meg tudod, de 3 hònap mire eredmèny lesz, ès ritka mint a fehèr hollò.
Milyen a vèrcsoportotok? Nàlunk mindkettőnkè 0 Rh ezèrt merült fel, 2 vetèlès utàn.Ha nem lett volna vetèlès meg se csinàljàk tb-re
Vèralvadàsi faktor? Az gyakoribb.
Inofolic, d vitamin, fèrjnek vitamin 3 hònapos kùra ajânlott. Myo inozitol is jò àron van, a mèhpempő is jò mindkèt fèlnek.
Nekem màr 5x mondtàk, hogy szèpek voltak a petesejtek, vastag a nyàlkahàrtya, van jòl sàrgatest, mègsincs gyerek.Mindig ez a szöveg.
A vitaminok mindig jòk, de a vizsgàlatok nem lesznek meg 1 hònap alatt, sőt ha tb-re akarod be sem jutsz.
Sztem ne ugorj neki semminek,most s stimus hormonok miatt amùgy se kaosz semmiről reàlis kèpet.
A
A fèrjednek ès neked se vot genetika Tapolcàn, mert ott nincs.
Andrologia van, hormon a fèrjednek is.a mozgèkonysàg nem genetika
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..