PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Es mit irnak petesejt javitasra.
Én is néztem. De az infolickal még várok. Megyek dietetikushoz. Ir miatt.
Mit együnk milyen vitaminok segítenek. A férfinak és nőnek is jó. Úgy kerestem rá hogy petesejt javítása.
Aranyos vagy! 😘 De a mensis tüneteim vannak és a mellfájdalom szinte teljesen elmúlt, pedig az tegnap még erősen jelen volt.
Bármit találsz szívesen fogadom én is. Egyelőre arra gondoltunk, h Folandrol+Inofolic+Q10(ebből nem tudom melyik a legjobb?) kombót fogjuk szedni. Neten most akciós is.
Férjem follandrolt ivott. Sokan dicsérik a méhpempőt. De a szelén, cink, Q10 vitaminok is jók. Olvass utánna. Hasznos. Én most a petesejt erősitesre gyúrok. Érdekes dolgokat olvastam. De én akkor is szorítok nektek. 🤞🤞🤞🤞
19-es erősségű teszt lett egyértelműen negatív. Semmi "mintha lenne ott valami" nincs. Kedden még megnézem mielőtt megyünk, de már azt beszélgetünk mi lesz másképp decemberig.
Tudtok esetleg tanácsot a férfi oldal támogatására? Máshol azt olvastam, h nem is mindenkinek jó a Profertil v. Folandrol. Páromnak az andrológus ajánlotta, de sima alapvizsgálat után.
Még ne ad fel. Addig ameddig mensi nincs. Adj még nekik időt. Picik.
Eddig bírtam, teszteltem.
Negatív. 😭
Igen mindenkèpp lenne még értelme, hiszen a tüszők még csak most fognak megérni. Igyàl nyugodtan
Mi is szeptemberben kezdünk, párom iszik Folandrolt, én Inofolicot 2 /nap, plussz femib. 2/nap, plussz d vit. méz, dió kicsi naponta, olajos magvak.. ennyi ennél többet nem tudok ...
Szia!
Szerintem igyál nyugodtan , én is iszom😁
Sziasztok! Csütörtökön voltunk Tapolcán! Szeptemberre van oepes időpontunk, még a hív, hepatitis vérvétel eredményre várunk, de kiirták a suprefactot! Holnap este kezdetén, de ha nem lesz még a laborlelet köv. Re akkor leállitják a kezelést! Nem gondoltam hogy kezdhetünk inofolicot van még értelme inni?
És később szülés után se😉 ez már csak így marad, mindíg talál magànak vmi aggódnivalót az ember. Most miért csak ennyit evett????, miért nincs széklet???? Most miért van??? Miért ilyen???? ( ja spenótot evett 😂😂)
Szóval ez van 😂🤷♀️ aggódás marad...
Persze hogy van. Pl Pickyéknek is. Minden rendben lesz, próbálj pozitív lenni, kuldeni a pozitív energiát 🙂
(Szerintem nem fogsz megnyugodni a 3honap után se 🙂 mindig van min izgulni 🤣)
Nyugi, többeknek sikerült már elsőre! 😊 Ne stresszelj!
Igyekszem.. De most olyan zaj van nálunk, h nehéz igazán pihenni. Próbálok a teraszon lenni többet. Holnap egész nap fekszek az tuti (persze ha nem jön meg addig..)!
Feküdj minél többet. Ne stresszeld magad.
Nincs ! Győrben mindig minden vizsgálatra a recepción kell időpontot kérni!
Olyan jo lenne mar valami pozitivat olvasni,en elso lombikos vagyok,1,5het mulva megyek szivhangra,de ezt a varakozast nagyon nehezen birom,teljesen orulni csak ha letelik a 3honap akkor fogok.De ugye van valaki akinek az elso sikerult?
Hát Csajok, nagyon hasogat a hasam.. 😭
Ráadásul vérvétel, nekünk meg pisiteszt.. 🤔
Nincs rajt záró jelentésen a dátum? Nekem rajt volt hányadika kell meni teszt
Nem tudom ! Azt mondta az órvos 2 héttel beültetés után kérjek időpontot a recepción hcg vérvételre!
Azért nem írják rá hogy miért nem sikerült mert ők sem tudjàk sajnos 😞
Hát ők pláne maguktól nem sok mindent mondanak vagy tanácsolnak 🤷♀️
Kell sajnos egy kis rámenősség és önállóság. Itt a fórumon is olvasgathatsz vannak hasznos dolgok hogy mivek lehet egy picit rásegíteni ( persze csodaszer nincs)
Hogy hogy csütörtökön? Azt írtad előttem egy nappal volt a beültetésed. Nekem kedden kell mennem. Már alig várom. 🙏🙏🙏
Csütörtökön! Nekem ismindig pufadásal szolot jelentkezni a menstuációm de erőteljes görcsökkel is már egy hétel menztruáció előtt ! Lehet hogy most a sokprogeszteren pótlás végett nem érzem a görcsöket ?Az első lombikomnál Tapolcán túl stimuláltak nekem is végig pufadt volt a hasam de ott tesztelés előtt 3 nappal meg is jött a menstrúációm !
Szintén nálam is. A kémiait Tapolcán se írták, nem számít terhességnek.
További ajánlott fórumok: