PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Egy jó endokrinológust felkeresnék. Az a Meckformin nem volt vèletlen az első terhesség alatt. Inzulinrezisztenciánál nem is a cukorérték az annyira érdekes hanem inzulin cukor együtt.... sima cukorértékből nem sok mindenre lehet következtetni.
Nehez ügy ez.... sokszor nagyon rámenősnek kell lenni és kijárni/kihajtani egyes vizsgálatokat
Akkor ha jól olvastam elzárt petevezetők a te oldaladról es spermagondok a párodéról. Spermakép érdekében szedhetne ő is vmi vitamint hátha kicsit feltúrbozza a fickókat , hiszen jó embrióhoz jó petesejt és hímivarsejt kell. D,C,E vitamin neki se ártana az biztos, de bővebben ezt az oldalt nem tudom, nàlunk ilyen gond nem volt. Valamint ha dohányzik annak elhagyása is hasznos lehet
Akkor viszont lehet érdemes lenne azt is. Mire gondol a ferjed hogy hol nézték ezt? Merz ha Tapolcára akkor ott tuti nem, ott nem neznek ilyet.
Ahogy előttem is írták egy immunológiai kivizsgàlas nem ártana mindkettőtöknek plusz genetika ( itt egy kalap alatt meglenne a pajzsmirigy mert az is benne van) tovàbbá neked esetleg IR ( ha volt /van PCOS-ed akkor esélyes egy kis IR a kettő általában együtt jár)
De persze aztàn lehet hogy csak a szerencse hiányzott és következő alkalommak együtt állnak majd a csillagok! De ha nem akarsz tétlenül várakozni akkor én ilyen irányokba indulnék el.
Az viszont nagyon jó jel hogy vmi elindult!
Szia!!!
Még bármi lehet a napokban , olyan nem lehet hogy elbújtak és nem látják?
Olvastam már olyat .
Azt mondták semmi, aztán kiderült hogy mégis!!!
Annyira drukkoltam pedig nektek.😔 Hihetetlen lélektépázó ez az egész. De ha csak így lehet bébink, akkor tartjuk egymásban a lelket amíg mindenkinek nem sikerül! 🥰
Tüneteim nincsenek azóta sem, így az esélytelenek nyugalmával élem már a napjaim. Persze azért megy a pocaksimi és hasonlók és gyönyörködöm az 1 szem kinyílt orcideámban.. 🙏🙏🙏
Sajnálom.
Van már egy kisfiatok ugye? Ha a mostani párodtól van akkor az összeférhetetlenségi vizsgálat felesleges. Pajzsmirigy, IR volt már nézve? D vitamint nyugodtan szedj, az csak jót tehet.
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..