PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Genetikai vizsgálatra is Zalaegerszegre mész?
Te ha jól emlékszem Tapolcán kértél beutalót ugye?mit írtak rá neked?mert a háziorvosom elég tanácstalan volt mikor jártam nála....
Én okt 21-én megyek fizetősre, arra kaptam időpontot most. Nem tudom, hogy becserélhető e. Kíváncsi vagyok mit mondanak. Az immun nekem sem lesz meg, a genetika rendben van nálunk. Próba cseresznye.
Genetikai vizsgálat és az immunológia eredménye addig nem fog megerkezni okt 15en megyek csak a kórházba genre és délután Lédaba immunra. Aztán h mikor vérvétel és mikor eredmény nov közepére nem lesz meg sztem amikor kezdenem, meg a karácsonyt nem akarom felbolygatni.
Történt valami, h csúsztatod?
Óó az csúcsszuper lenne! 💞
Holnap csusztatom a novemberi oepes időpontom. Ha gondolod szólok h veled megbeszéltem és szeretnéd. Persze ha sikerül elintetni.
Itt a fórumon azt írta vki, hogy neki a háziorvos adott beutalót.
Háziorvos adhat genetikai vizsgálata beutalót? vagy csak szakorvos?
Megy a matek, hogy a fizetős belefér e. Azért kértem rá időpontot, Gőgös dokihoz....
Ó sajnalom. :(és maradtok Tapolcán így?
A decemberi időpont helyett márciusit kaptunk. 😭
Akkor biztos azèrt nem, mert nem kezdő vagyok :)
Tényleg? 😲 Nekünk Török dr is elmondta, a patikában pedig kérdezték hogy kezdők vagyunk - e, és utána tok részletesen elmondtak, melyik tű mire való, milyen szögben kell beadni, stb. De ez 2018 február volt.
Kíváncsi vagyok, Győrben milyen lesz a tájékoztatás, itt nekünk rövid protokoll várható.
Nekem egy szòt nem szòltak az injekciò beadàsròl.
Doki sem.egy cetlire ìrta h. 0.5 ml suprefact
Most màr adta a tàblàzatot, meg megmutatta a pen használatot.
O semmi gond ám. Viszünk pénzt az a biztos akkor. :)
Most azon gondolkodom, h lehet nem most kell az első részletet befizetni hanem amikor sikeres lesz a leállító szuri és kapod mellé a másikat. Ne haragudj, de nem emlékszem pontosan. 🙄
Köszönöm neked is. Remélem elég lesz ez a 24.ciklusnapon is...
Igen, hosszú protokollnal már elméletileg aznap kezded a leallito injekciót, én akkor suprefactot kaptam. Az ottani patikában tudod kivaltani, és az injekciót is részletesen elmondjak a patikusok.
Fizetősnél 3x kell fizetned. Injekció felírásakor (tehát most 100e),lesziváskor (135e)meg beültetéskor (60e). Remélem jól emlékszem.
Tb-sen vagyunk, de amh-t, meg kèt bakterologiàt mèg ott csinàltak, igy kellett fizetnem 17.000 ft-ot a gyògyszertàrba pedig 20.000 ft-ot
Nem.
Ott van egy patika stark, oda mèsz.
Csomagba adnak tűt, fecskendőt mindent, kèpben vannak
Otthon ne pròbàlkozz, mert àltalàban nincs kèszleten, rendelik 1-2 nap
Nekem aznap kezdenem kellett
Látom írtatok, hogy az AMH-ért fizetni kellett. Nekem azt is tbsen megcsinálta a nőgyógyász kórházban, mondjuk vakarta a fejét, hogy csinálja de megoldotta. Ráírta a vérvételi papírra, hogy megbeszélve a laborvezetővel és simán ment. Persze gondolom ez eltérhet minden kórházban de a soproniban működött tb-sen.
Lányok!
Kérdésem az lenne, hogy holnap megyek Tapolcára, elvileg megkapom az első injekciókat. A ciklusom 24.napjan leszek, szóval biztosan holnap már kelleni is fog az első injekció. Mindegyik gyógyszertárban kiváltható vagy mire készüljek? Soproni vagyok egyébként. A fizetős lombik esetén ilyenkor még nem kell fizetni ugye? Csak a leszívás idején. Vagy rosszul gondolom?
Köszi! Én is így tippeltem 😊
Azta, ez nem semmi mennyiség. Nem csoda, h megvisel. Szorítok, h most legyen eredménye! 🙏🤞🙏🤞🙏🤞
Győrbe a legkönnyebb bejutni ha a nodikod ismeri vmelyik ott dolgozó orvost és odaszol h küldeném xy párt. Ezt az infot kaptam egy recepciós holgytol.
További ajánlott fórumok: