PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
köszönöm. Igyekszem figyelni. Szerencsére barátnőm szülésznő és ápolónő is egyben, szóval abszolút be leszek biztosítva, sőt eddig is voltam, mert már a szurikban is segített, szóval szerencsés vagyok :)
Szorítok neked is, hogy minden okés legyen! Hosszú protokollod lesz?
Egy táblázatban láttam, hogy a 3.5 feletti amhnal fenn áll a tulstimu veszélye, úgyhogy majd figyelj nagyon amire tudsz! Leszivas után sok folyadék és fehérje!
Holnap mi is újra "felulunk" a hullámvasútra, holnap reggel megyek vérvételre, utána uh és felirjak a szurikat. Kíváncsi vagyok mit kapok, milyen egy rövid protokoll.
Tyűha! Szép számok! Gratula! 😊 Leszívás után különösen figyelj majd a folyadék és fehérje bevitelre!
Nem hiszem, h gondjuk lenne vele, h nincs ott a párod ha van veled valaki aki tud figyelni rád. Reméljük párod is hamar érkezik majd.
kaptunk papírokat igen. Itt vannak még velem, de már mindent aláírt. De ha elmarad akkor esetleg 12óra körül alá tud írni, sztem akörül leér Tapolcára. hát remélem nem felejtettünk el aláírást, de hát inkább minden papírt aláíratok vele aztán max nem kell :D
hát nem kellemes az ülés, meg ha iszok akkor kb fél óra és mennem kell pisilni mert nyom. de nem panaszkodok. :)
A nyilatkozatokat màr kitöltöttètek?
Hogy mivel mit kezdjenek?
Azt màr egyiket ki kellett, a màsikst meg majd beültire.
Akkor ma vagy holnap repesztő.
Ez elèg sok ès nagyok.
Nem fàj semmid?
Ügyes legyèl, oda figyelj magadra
Török doki. Hát nagyon tetszett neki minden. 17tüsző, mind 17mm körül. 14mm a méhnyálkahártya, úgyhogy elégedett volt.
Mondjuk én nagyon megijedtem a csütörtöktől, mert az az egyetlen nap mikor párom nem tud lejönni, mert CT-je lesz, ami egy fontos kontroll, és nem tudja máshová tenni, 3hónappal ezelőtt kapta az időpontot. De mivel nálunk fagyasztott spermiumot használnak fel, ezért nem kell ott lennie elvileg feltétlen. Úgyhogy örültem a tüszőknek, de a napnak nem. Egy komoly felfájást követően megszületett a döntés, hogy a barátnőm jön le velem, párom meg CT után jön értünk. Remélem nem lesz gondjuk ezzel Tapolcán. :/
Köszi, aranyos vagy! Nem tudom mennyi lesz a mai vérvétel eredménye, ezen nem is izgulok annyira. Érzem, h van még tartalékom. 😊
Inkább a párom eredménye a fontosabb.
Ezen nem lehet
Az amh-val a petesejt minősègét a petefèszek kimerülèsèt nèzik, ami a kor haladtàval, ha nem vagy beteg akkor is csökken.
Nekem 3 èv alatt 5-ről 2-re csökkent ami a koromban mèg jò is volt, bàr a szàmaim mint az Andinak
Igen
Full nulla
Szuper, még ha lejjebb is ment az se gond .
Legalábbis az enyémhez😂 viszonyítva tökéletes!!!
Szia!!!
Nekem is nagyon szimpi volt!!!
Sok sikert Nektek!!!
Mikor kell visszamenni?
Levették az Amh t, vagy otthon csináltatod?
Tavaly mennyi volt?
Arra van valami ami növelheti az értéket?
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..