PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Ovitrelle beadása után ti éreztetek mellkasi nyomást?
Elég rossz érzés meg ijesztő. :/
Két injekciót kellett beadnom ráadásul ebből. :/
Ugyanùgy nem.dolgoznsk ahogy te sem fogsz ès sztem ők a ledolgozàst se tartjàk.
Èn decemberben nem mennèk, stimura biztosan nem, de te FET-re mèsz, ami lènyegesen egyszerűbb.
23-a hètfő lesz, ugyh.ott azon a hèten màr semmi nem lesz, utàna 30,31 hètfő kedd, talàn akkor, de ott màr nagy dolgokra nem kell gondolni
Sziasztok!
Január óta jártunk Tapolcára a "Tanár úr" - hoz, májusban megtörtent a beültetés, sikeres volt t, 8hétig...
A legközelebbit decemberben van tervben ha minden jól megy, fagyasztott-ból.
A kérdésem az lenne, hátha van nálam tapasztaltabb,hogy decemberben szokott lenni "leállás" vagy meddig végzik el a beavatkozásokat? Mert nekem dec. Elejétől indulna újra, és pont az ünnepek körül lenne a beavatkozás. Ha jól számoltam...
Ja, a telefont nem veszik fel hiába hívogatom.. 😣Azért fordultam hozzátok, hátha ti tudjátok, mi a tapasztalat. Előre is köszönöm 😊
Lehet ez hulye kerdes d nem lehet vajon cserelni vagyis hat jelen esetben ,,elkérni” az időpontod?
Mi Tapolcan kezdenénk es ugy vlt h oepesen d ugye kozoltek h majd marcius ( annak ellenre h tavaly novrmberben kertunk idopontot) igy fizetosre mennenk novemberben.
Kerdeztem multkor h es mi van ha valaki lemondha cimu dolog d gndolom akkor majd akit epp akarnak elorebb rakjak. De ha az is ezt keri aki akkor menne es az is aki lemondja az idopontjat akkor vajon nem lehetseges? (Persze felteve ha OEPesre mentetek volna)
Nem a protokoll hosszùsàga miatt szùrja az Oveleap-ot.
Ùj kèszìtmèny
Tapolcàn is ezt nyomatjàk
Èvekkel ezelőtt nem volt ilyen
Ahogy a hüvelykùp is
Vèrvètel?
Antralis tüsző
A 12 az tök jò
Sziasztok, jövök a helyzetjelentessel. Ovaleapet kaptam, napi 150et kell szurnom, pénteken újra vérvétel és uh.
Antralis tuszoket is számolt, 6-6 van. Mondta hogy a cél a minél jobb minőség, nem a mennyiség, ő sem szeretne 20 fölötti petesejtet.
Holnap ünnep lesz
Ma sem veszik màr fel dèl òta
Persze hîvom/hìvtam őket
Tegnap tettem fel, ma màr jò barna, holnapra megjön.
Akkor meg minek
Ha lenne tünetem, vagy nem lenne egyèrtelmű negatìv a teszt akkor nem is gondolkodnèk, de ìgy?!
Volt vki ugy h.mire tesztelni megy menstruàlt?
Mert èn ùgy leszek, ezèrt csùsztatnàm hètfőre, de nem veszik fel.
Ha holnapra rendesen megjön akkor csüt.pont telibe....
Sztetek baj, ha nem megyek aznap?!
Èn is az vagyok :)
Ugyh.engem meglepetès ritkàn ér
Nekem sem veszik fel
Értem.
Igen, sokak szerint "szerencse", ha nincs kimondott probléma, és ez addig igaz is, míg nem vezet eredménytelenséghez, nagyon sajnálom.
Remélem meglepetés ér csütörtökön, bár én is a racionális fajta vagyok, de azért szorítok!
Azèrt mert 44 èves leszek ès betöltött 44 èves női èletkor utàn nem lehet tb-s lombikra jelentkezni
Amùgy a kevesebb sperma ès nem jò minősègű sperma illetve a hosszabb petevezetőn kìvül nincs gondunk pedig 2 èvet jàrtam mindenhova h.talàljanak.
Nem voltam szerencsès.
Ennyi
Valòszìnű csüt.se mondanak semmit, mert nincs mit....
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..