Pozitív és mosoly topik (beszélgetés)
Más valaki=MV ez jó lesz!
A szállásadón nagyon jót röhögtem!!!! MV SzA megvan, ja!:)))))) Ez tetszik, beszélgessünk így, csak mi értjük!:)))
HÁT NAGYON GRATULÁLOK!!!!!!!!
Tudom milyen érzés, élvezd ki! Azért mondtam én, miért vagy olyan biztos, hogy nem sikerült??????
hahó Kisgé!:) képzeld, most néztem meg a neten a nyelvvizsga eredményeket, ééééés: sikerült!!!:))))
Le vagyok döbbenve - totál meg voltam győződve, hogy nem lesz meg..:S
Remélem, nem valaki más eredményét tették fel az én oldalamra..:DD mert az nagy szívás lenne - mostmár beleéltem magam, hogy megvan!:)))
hihi, TDK!:))) látom, névadásban jó vagy!:)
volt ugye a "londoni kis izém" (szintén Tőled származó elnevezés:)) és most van már "TDK" is..:DDD
és "Más valakit" hogyan rövidítsük..?:))) csak szimplán MV..??:))))
és MV "szállásadója" megvan még?
Csak szórakozik tudodki! Ezentúl:TDK:)))))
Írogat, flörtölgetne......... Más valaki meg féltékeny rá, hihi!
annyira én sem vagyok [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Harry Potter[{[{[/A]}]}] fan, de a filmeket láttam és tetszettek!:)
jujj, és "tudod ki" mit szeretett volna..?:))))
Nem, nem vagyok rákattanva [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Harry Potter[{[{[/A]}]}]re.:)))
Tudod ki tegnap írt épp, a kis görény!:)))
tropik..??:)))))))
ez valami (t)ropibankos szleng..?;)
:)) láttad/olvastad a [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Harry Potter[{[{[/A]}]}] valamelyik/bármelyik részét..?
abban volt ilyen, hogy nem volt szabad kimondani a fő-gonosz varázsló nevét és csak "tudod ki"-ként emlegette mindenki..:DD
:)))))
Tudtam, hogy sikerül bevonnom valakit a jó beszólásommal a TOPIKUNKBA!!!! :)))))
Nagyon jó az a torna, én jártam egy időben, sőt tudok otthoni gyakorlatokat is, ami negyed óra naponta és nagyon edzésben tart.
Kéne vennem lakást, de egyelőre no lové, meg minden. Csak nagyon szeretnék jövőre belevágni. Szegény tudjuk ki túl éli, hahahaha.:)))
:)) gerinc torna.. húú, elég riasztóan hangzik..:DD igen, valóban hátizmot (is) kellene erősíteni.. én is állandóan itt görnyedek, mivel ezeken az irodai székeken máshogy nem is nagyon lehet ülni..
Lakást akarsz venni..???:))) hűűűha!:)
szegény khm.. khm.. tudod kit(!).. asszem érzékenyen fogja érinteni a téma, ha elköltözöl onnan...:)))) örökre kicsusszansz a látómezejéből..:)
Hello!
Rá se ránts, majd jön erre valaki! Én topikom, azt írok benne, amit akarok!:))))))) Na, aki nem ismer, most belém köthetne!:))))
Jaj, nagyon szépen kidolgozott kifogásaid vannak!!! Tudod mire kell járni? Gerinc torna, az valami brutál. Azt gondolod, könnyű, de meghalsz közben, az tuti. Nekem olyan izmaim fájtak, melyek létezéséről nem tudtam. Na az jó ülő munkára!!! Most hogy írok, kihúzott derékkal ülök itt, vagy 2 percig.....:)))
Jaja, pörgés. Minden este van valami progi, csak addig vagyok otthon, míg alszom, vagy mosok és rendet rakok.:))))
Lakást akarok venni!:))))
a tornákkal nekem az a bajom, hogy egyedül nem szeretek menni..:S egy konditeremben elvagyok egyedül (sőt, ott az direkt jó, mert így nem dumálom el az edzést..;))) - de tornára valahogy barátnővel jobb menni..;)) viszont a tornára-hajlandó barátnőm Pestre költözött - másokat meg nem lehet rávenni semmire..
(kifogásgyártásban jó vagyok, neeem??:)))
egyébként nekem (többek között) a sok ülőmunka miatt (is) kellene járni, mert időnként nagyon érzem a hátrányait: fájok, mint egy vénasszony..;)
szóval pörgés van Nálad minden téren?:) ez jóóó!:))
Nekem bejönnek a rossz fiúk, és hát Clive itt nagyon csúnya rossz fiú!:))))
Jó a leírás, amit találtál, nagyon odavág!:))))
Jaj, én ezekre a tornákra nem vagyok képes bemenni. A kocogást nagyon élveztem, amíg jártam, megint kéne.- Viszont azt vettem észre, fogyni nem fogytam tőle, ugyan jobban éreztem magam fizikálisan, de most hogy a melóhelyen és a magánéletemben pörgés van, most sem fáradok ám el. Attól függetlenül a mozgás öröméért akarok megint kocogni, csak heti 2*1 órát, az már úgy elég. Most valahogy a pörgésben nem kell úgy figyelnem a kajára, így nem is zabizom feleslegesen, csak néha-néha.:)))
:)) igen, Clive Owen valóban nagyon jól játszott!:) rendesen hullámoztam közben a szimpátia és az unszimpátia között vele kapcsolatban..:)
Tetszett, hogy az egész film totál realisztikus, semmi rózsaszínű köd nincs benne - mindenki kavar, másra vágyik, mint amije van.. miközben ideális életre vágynak mindannyian..
Az előbb ezt találtam a filmről a neten:
"Aki szerelmes, jól is hazudik. Mindenki másképp, de becsapja szerelmét, élet- vagy házastársát. Az őszinteség csak idegenek között lehetséges. Két férfi és két nő keresi az élet legfontosabb dolgait: szeretetet, bizalmat, őszinteséget. Amit találnak helyette: szerelem, vágy, hazugság és kaland. Mindannyian hazudnak egymásnak, mind olyasmiket ígérnek, amelyről tudják, úgysem fogják betartani. Két házaspár története négy és fél éven át: szent elhatározások, nagy fogadkozások, hazugságok, bevallott és ki nem mondott vágyak története."
asszem hamarosan újra megnézem a filmet..:))
Sport: még nem tudom, most fitness teremhez lenne inkább kedvem, a mindenféle alakformáló tornára jelenleg kevésbé vágyom.. bár a spinninget is ki akarom már jó ideje próbálni, de attól még mindig tartok kicsit..:))
Te próbáltad már esetleg?
jelenleg csak a kajálásra figyelsz oda, vagy sportolsz/tornázol is?
Szió!
Képzeld, láttam a filmet és ugyan ezt éreztem! Nagyon jó volt! Mind a 4 karakter, isteni! Itt szerettem bele clive Owen-be, annyira jól nyomta a genyát!!!!!! Meg egy olyan szerelmes film, ami egyáltalán nem romantikus, mégsem negatív. Érted hogy gondolom?:))) Olyan igazi volt mind a 4 kapcsolat!!! Meg tetszett, hogy csak a lényeges történésekre ugrott, volt, hogy a jelenetek között eltelt több hónap is. Nagyon jó a film! Natalie is nagyon tetszett, mikor táncolt Owennek: Thank you...ahogy mondta, kész!:))))
Na és mit fogsz sportolni?
:)) hát, nem csoda, hogy ezektől kifeküdtél..:)
igen, én is a fogyásom miatt tömöm a fejem (ill. a hasam) éccaka nyugodt lelkiismerettel!:) csak mostmár tényleg el kellene kezdenem valamit mozogni, de nagyon!!;)
Ismered / láttad esetleg a Closer (Közelebb) c. filmet? (Julia Roberts, [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Jude Law[{[{[/A]}]}], [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Natalie Portman[{[{[/A]}]}], Clive Owen) Egy ilyen "se veled-se nélküled" szerelmi négyszöges történet.. na, én most néztem meg este először ezt a filmet - kész vagyok tőle! szerintem nagyon jó film, nekem legalábbis tetszett! az a fajta, ami mindenféle furcsa érzéseket kelt az ember lelkében és "rátelepszik" a gondolataidra miután vége van.. bírom az ilyet..;)
ha még esetleg nem láttad, ajánlom!:)
Jaj, este úgy benasiztam, mondván, most menstruálok, hogy aztán rosszul voltam.
Ettem először egy szép adag lájtosan elkészített rakott karfiolt, majd szotyi magot, majd sajt salit...aztán kifeküdtem!:)))
Te ehetsz, mert fogytál is!:))
nasizgatunk..??:))) olyanokkal tömjük a pocit, amiről tudjuk hogy nem szabad..???:))))
ejnye-bejnye!!:)
no jó, én inkább meg sem szólalok.. tegnap este 9kor is olyan fini melegszendvicset ettem..:)) de nekem most van indokom és kifogásom rá: ha majd újra állítanak a fogszabimon, úgyis koplalok 2-3 napig..:)))
Jó, pont középen kéne találnod magad, ami ugye mindig nehéz!:))))
Ja, tudom én mit kell tennem!!!!:)))) Csak nem biztos, hogy teszem!:)))
háát, még egyelőre asszem nem a nagy arc felé billen a mérleg nyelve..:)) de majd "dolgozom rajta"..:)))
ehetsz egész nap - csak nem mindegy, hogy mit! node nehogymá' én magyarázzam Neked, Te sokkal jobban tudod, mint én..:) hiszen nem én vagyok az, aki fejből nyomja a kajákban lévő kalóriákat..:)))
:))))Legyen inkább nagy arcod, mint egy önbizalom hiányos csajszi legyél!!!!
Ja, lendületet kaptam, csak jött miku, ilyenkor egész nap eszem 1-2 napig!
mi lenne..???:)) akkora arcom lenne, mint a ház!:)))
szép is, okos is és mindemellé még bomba alak ráadásként..:)))) hihihi..:))
na, most ért bele a kezem a bilibe..:DD
látom, lendületet kaptál a diétára! akkor hajrá!!:))
Aha, sport action, mi?:))))
Én ma elkezdtem diétázni, tegnap eldöntöttem. Eddig jól ment!:)))
Persze, mi lenne, ha elégedett lennél magaddal, mi?:))))
Hát Csajszi!
Nagyon jó nyaralást nektek, sok pihenést és szép élményt kívánok! Majd jelentkezz, ha megérkeztél!
Pussz
:)) én is készülök újra valamiféle "sport-action"-re, csak most valahogy különösen nehezen akaródzik elkezdeni.. de már csak napok kérdése - érzem!!:)))
húú, de gyenge és tipikus duma ez..:DDD
Jajj, dehogy vagyok mázlista..:) hiába vagyok könnyű a mérleg szerint, sajnos nem éppen úgy oszlik el rajtam az a kevés, amivel elégedett lennék..:)) tudod, van ahol sok, van ahol meg túl kevés a husi..:)))) hehe..:)
ezért kellene rohamtempóban alakot formálnom..:)