Pozitív és mosoly topik (beszélgetés)
Szia!
Csak most néztem fel, nagyon jól vagyok!
Ok, thnx!
I haven't practiced the language yet, but next week I will lern a lot!:))
Have a nice weekend !
xxx
yes, I know! all right!:)
have a nice and sunny weekend, and practice english for the following period!:))
:))))
Majd válaszolok privi leveledre, csak I don1t have time, U know.:)))
Köszönöm T.!:))
Jó hétvégét, pussz!
Szia!
Nagyon jó nyerni, gratula!:))
Köszi, jó lesz nagyon!:)
pussz
Szia!
Sok szerencsét az új helyen és jó hétvégét mindenkinek! T :-)
Helló!
már jobb, de ma mindenki megtalál munkával, hát hagyjanak már!:))))
Ez van, megrohantak érzelmek, de ez is mutatja, érzelmes vagyok!:)))
Képzeld, 1000 ember dolgozik itt és én 200 embernek küldtem búcsú levelet, ezek azok, akikkel jóban voltam, együtt dolgoztam. Nem semmi!:)))
hali Kisgé!
igaz, egy nap késéssel, de ment az energy..:))
Ne parázz!:) A váltás nehéz (akkor is, ha Te magad akarod), de gondolj arra, hogy már mennyire el akartál indulni más irányba, hónapokon keresztül!!!:)
Ma vagy utoljára? vagy ma már nem is vagy?
Helló, köszi. Nem, sajna nem kaptam még meg.Nem vagyok még ott, épp leköszönök.
Szerintem teljesen jó az terhesség alatt, mert ugyanaz, mint amikről mi is beszéltünk.
Küldöm, küldöm! >>>>>>> Ezekkel küldöm. Megkaptad?
Az új melóhelyen vagy már? Milyen? Mesélj!
Már akartam tőled korábban is kerdezni, hogy vált be az új diéta? Szerinted ki lehet terhesen is próbálni? (Természetesen az első szakaszt kihagynám!) Nem ír erről valamit a könyv?
Sziasztok!
Kérek energiát, köszi. Most van az, amit írtam, mikor nagyon jó volt minden, hogy ugye támogattok, mikor parázni fogok????
I see. I made a business medium level Eng. exam in "KIT". This is a collage and Language school, this is the easiest proffesional language exam in Hungary, but it wasn't easy.:)
Your exam will be a medium level exam?
Yeah,thes use to send it in England so we wait abouth 1 mounth for the answer. It is so long period, isn't it?
I like better American English then British, because they are don't use difficult grammar and they are clear for me. The British English is very snob for me.:)) I spook a French guy in English, this was terrible and I spoke a Norvegian guy, I didn't understand nothing...:))
Oh, I see lots of films in Englis however I see all films in English and I lern a lot.
I will thinking about U when U go to the exam!
Nekem is megy kicsit, de nem tudom, mennyire hibásan!:))
ECL is a kind of language exam (some people say it's better and easier, than the offical hungarian lang.exam, you know: "Rigó utca")..
we'll take the exam (written and oral part), than it will be sent to London where a team (I think..) going to correct it, than they'll send back to Hungary the resaults..
I'd like to take an intermediate exam - and I hope I will do..:)
CNN...? Congratulations!:) they speak american english - it's terrible, isn't it..?:)))) british english is much better, they speak so nice and clear (usually..:))) I often watch DVD-films in english with english subtitles - it's usefull, try it if you have time!:) good luck!
megy eeez nekeeeem!!:)))
:) örülök, hogy tetszett Neked is a film! hiába, az azonos hullámhosszunk..:))) ha esetleg igényt tartassz a filmzenére, már megvan..:) szólj bátran!
Kíváncsi vagyok a véleményedre a Rudolfról is! Igaz, én nem a Dolhai Attilás szereposztásban láttam, hanem a másikban (most nem fog eszembe jutni a pasi neve..), de nekem tetszett így is! (mindenhol a Dolhaival mutogatják, ő "nagyobb" név)
Én nyáron nézem a Macskákat a Szegedi Szabadtérin - húú, tök kíváncsi vagyok, milyen lesz..:))
Igen, a film.
És a musical. Musicelből most én is beerősítek, állítólag lehet még júniusra kapni jegyet a Rómeó és Júliára, meg még a Menyasszonytáncot akarom megnézni (szintén az Operettben), sok jót mondtak róla.
Wow! Mi az a zene és szöveg? Ja, film. :)))
Oltári srácok, az a koncert???? Imádom őket, nekem a Szabó P. Szilveszter a kedvencem, először az Elisabeth-be láttam. Ja, igen, musicall buzi vagyok.:)))))