Pozitív és mosoly topik (beszélgetés)
Cskata 2521-es hozzászólásából kiderül.
Egyébként én se tudom, mi az az EP? Talán extra profit vagy egyszerű paraszt, esetleg exkluzív party? ;-)
Jó, ha lesz időm, visszaolvasok.:)))
Hát még nem kaptam képeket, most elmennek nászútra, szóval majd egyszer lesz róla kép...
Olvass vissza és megtudod! ;-)
Milyen volt az esküvő? Nem mutatsz képeket róla?
Szia!
Nagyon jó buli volt! Én voltam a ceremónia mester, állat frizurám volt, és nagyon jó esküvő volt.:)))
:DDDDDD
szia!
ha elég kitartó vagy és visszaolvasol valamennyit, akkor Te magad is rájöhetsz..:))
jó pár hete itt találtuk ki Kisgével a kódokat..:DDD
hajrá, Sherlock Holmes..!:)
Sziasztok!
Egész nap azon töröm a fejem, mi lehet az az EP? Talán extra profit??? ;-)
:))))))
Én meg 1 hét múlva! :D Te akkor már túl leszel rajta! :D bibibííí :D
Kivel készültök? :o :)
:)))))))
Holnap megyek esküvőre, bibibíííí. Úgy készülünk, mintha a miénk lenne!:))
na, ezt ("Te is öltözz fel, ne divatozzál nekem.") mintha anyukám mondta volna!:))) épp ma reggel beszéltem vele telefonon és pont ezen aggódott..:)
Tervezem az alapos felöltözést, mert tavaly fáztam kicsit.. viszünk jó vastag párnát a székre is..:)
már várom nagyon, annyira jó hangulata van ezeknek az előadásoknak!
Hello!
Nagyon tutti volt, de fel kellett öltöznöm!!!! Te is öltözz fel, ne divatozzál nekem. Rajtam pulcsi és kabát is volt és el is fért rajtam!
hellóóó!:))
mizujs Veled? voltál a Margitszigeti Szabadtérin EP-val/vel..?:) milyen volt?
Én ma este megyek (itt) a Macskákra! Remélem, nem fagyok oda a székemhez..:))
Szióka! :)
Itt már 3 napja nem mosolygott senki?! Ejnye!
Akkor én egy kicsit "besomolygok"
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Hajrááááá!
Itt kisütött a nap!!!!! :)))
De miért dícsértek Neked, ezt nem értem!:))))
Jól esik, meg kell hagyni!
Hát igen. Biztos nem ok nélkül.
Nem tudom kik voltak, én nem ismerek ott senkit. Csak annyit mondtam, hogy Téged kereslek és csodálkoztam, hogy már nem vagy. Két 35 körüli férfi és egy 30 körüli nő volt. 2-3 percet beszéltem velük aztán eljöttem, még volt pár címem. :-)
Szia!
De jó! Volt vezér górém!:))))
Fú, tényleg, dícsérnek??? Ez jól esik, tegnap pont vagy 30 pannonossal buliztam, lehet, ezért dícsértek!:)) Vajon kik voltak ők??? Meg miért dicsértek, mit mondtál nekik?:)))