Pozitív és mosoly topik (beszélgetés)
Jó reggelt!
Rajtatok tartom ám a szemem, most már ritkán, de tudok jönni napközben!:)))
Szia!
Bizony, már ezerrel nyomulok. Egész nap oktatnak, zsibbad az agyam délutánra és rengeteget kell tanulni, de jól érzem magam már, első két nap nagyon görcsös voltam, tőlem szokatlan módon.:)
Szia kisgé!!!
Hogy vagy??Már dolgozol az új helyen??
Szia!
Nekem feltűnt, hogy nem vagy, csak nem nagyon van időm jönni, de már van itt bent netem, jobb lesz a helyzet.
Zsibbad az agyam!:))))
:)) ez a beszéd!:)
további szép napot Neked, üdv az ovisoknak!:))
oh, ezen ne keseregj!:)) vannak, akiknek több idő szükséges, hogy alaposan "belevéssék magukat" a másik memóriájába, van akik pillanatok alatt feltűnnek (és az is feltűnik, ha esetleg eltűnnek)!
kicsit olyan ez az egész, mint egy iskola vagy kolesz: itt is "klikkek" vannak..:) ha éppen még nem érzed, hogy szorosan tartoznál 1-1 klikkhez, az még nem jelenti azt, hogy ez mindig így lesz!:))
szerintem engem is csak 1-2 ember hiányolna, ha pl. holnaptól nem jönnék.. de ez nem olyan nagy baj!:)) ilyesmi miatt ne legyél rosszkedvű!:))
elvégre ez a pozitív topik!!:))) tessék pozitívnak lenni - hiszen itt pl. törzstag vagy!:))
Ez előfordul időnként mindenkivel - tapasztalatom szerint max. pár nap, és elmúlik!!:)
Sétálj egyet a lányokkal, ha teheted, majd a napsütés helyretesz lelkileg!:))
(remélem, ott is süt - itt 7ágra!:))
Szia Kata!!!
Magam sem tudom mi a bajom,nem történt semmi ami miatt depisnek kéne lennem.Majd csak rendbe jövök.
Gratula Neked a koronához!:))
Mi a baj? Miért nincs kedved semmihez? :(
Szia!
Nem baj Baba, az a lényeg, hogy végre sikerült 1 jó helyet találni. Majd, ha bedolgoztad magad, biztosan lesz időd néha netezni is. Addig is jó munkát és kitartást, pár 7 és belejössz a dolgokba! Sok sikert! T ;-)))
Szia!
Hát a főnök most nem fér nethez napközben.:)))) Ez van, egyelőre semmihez nincs jogom!!!! Elég frusztráló érzés, de majd elmúlik!:)))
Szia!
Köszönjük, az mindig jól jön. ;-)))
Én is itt vagyok ám :))
...küldözgetem nektek a pozitív töltéseket :))))
Szia Baba!
Hát ha nincs itt a főnök, akkor az egész kompánia szétszéled és átmennek más topikokba, úgyhogy szorosabb főnöki felügyeletet kérünk! Helló, T ;-)
Sziasztok Drágáim!
Most ritkán jövök, de Veletek leszek. 2 hét tréningem lesz, nem leszek gép közelben, de esténként benézek!
Pozitívságra fel!:)))