Pozitív és mosoly topik (beszélgetés)
Fogszabályzót akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))
Én most semmit nem csinálok, képzeld, de vissza kell állnom. Igazából reggel eljövök otthonról, késő este meg haza, közben meló van és program hegyek! Szóval most nőtt a pocim, de már rajta vagyok!:))
Te mázlista, TE!!!!!:)))
jééézusom, erről még nem is hallottam...:( milyen sok beteg elméjű ember szaladgál a világban.. hihetetlen..
bár ha valaki engem akarna kövérre etetni, annak fel kellene kötni a gatyáját..:))) épp most próbáltam hízni egy kicsit, mert bizonyos fogszabis időszakokban problémás a rágás, ez valahogy halmozottan jelentkezett és már kezdtem betegesnek tűnni a pille súlyommal.. a fogszabályzást tényleg nem lehet fogyás nélkül végigcsinálni..
Te hogy állsz fogyás-hízás témában? Sport? Gyalogolsz még/újra hegyen-völgyön..?:))
:))) Akkor meg mit izgulsz, ha alig látszik!:))))
Basszus, már minden van. Múltkor láttam egy műsort az : etetőkről. Azok olyan emberek, akik nagyopn kövérre etetik a párjukat, hogy már ne tudjanak mozdulni és teljesen ki legyenek szolgáltatva. Teljesen le voltam döbbenve, csak néztem a műsort, totál kikészítő....
:)) nem acélos, mert esztétikus fogszabim van, bibibííí!!:PP
:)) állítólag alig lehet észrevenni - de lehet, hogy csak udvariasságból mondják..:DDD
képzeld, nemrég olvastam egy cikket a neten, hogy van olyan, hogy fogszabályozó fétis..:)) van aki a fémre, van aki a műanyag fogszabira indul be..:DD sok idióta..:)))
Ezen aztán végképp ne húzd fel magad, fogd fel úgy, okoztál neki egy jó napot!:))))
Juj, de izgi!!!! Na és akkor a mosolyod olyan acélos???:))
köszi, ez jól jött!:)) pedig csak egy csomó "zárójel vége"-jel..:DDD
háát, reggel dugóba kerültem, elkéstem (2 percet!!) és az ügyvez. anyja (aki itt a fő ész-osztót játssza mindig), helyretett a maga "kedves" stílusával.. úgy félévente mindenkinek jut tőle egy ilyen, hátha az idén már békénhagy..:))
fogszabi - na ja!:)) húú, már alulra is megkaptam, nem is írtam tegnap Neked.. mostmár teljes a gyönyör!!:)))
:)))))))))))))))))))))))))
Mi a baj, ne idegesítsd magad. Süt a nap, jön a nyár, a fogszabályzó is bent van!!!:))))
neeem.. főbácsi..?
mesélsz ha ráérsz..??:))
Hali!
Zajlik hát! Írtam mi volt a főbácsival?
helló mindenki!:)
Kisgé, mizujs Veled?:)) velem még mindig semmi extra, ezért hallgatok.. remélem, legalább Nálad zajlik az élet (jó értelemben persze!!!)!:))
Myly, mi a baj...?? (már amennyiben baj van..)
:))
Köszike!
Hellóka!
Már 8 hete van fogszabályzód??? Nemsokára leveszik!:)))
Grafikus kislány!:)))) Az legalább kreatív szakma. Én egyszer dolgoztam dekor cégnél, táblákra felíratokat ragasztottam, imádtam!!!! Ügyes is voltam és szerettem is csinálni!!!
Jó, írok!:))
húú, szakmát nem akarok!:)) el sem tudom képzelni, hogy mást csináljak - tudod, én mindig ilyen kis rajzolós ügyi-fogyi kislány voltam, így aztán csak grafikus lehetek, semmi más..;))
1 hónapja vagy már ott..??!! téényleg, emlékszem, hogy április végén kezdtél.. naháát, hogy repül..;))
nekem meg ma 8 hetes a fogszabim, ennek örömére ma alulra is "felszerelte" a dokim a cuccot..:DD érdekes napok következnek..;))
Az más fronton hullámzást értem - azért ha valami nagy esemény történik, írj azonnal!!;))
Anduca, gratulálok a nagy eseményhez!:)) olvastam róla + láttam a képeket is az adatlapodon!:)
Én írtam tegnap is, Te nem írtál!:))))
Igen, 1 hónap és gyorsan elment, ugyanakkor hosszúnak tünik az idő.
...írtam a naplóba...
tudom, te is :)
Már 1 hónapja?! De gyorsan repül az idő.
Szia! :)
Ha már a naplóba nem írsz... Itt most elkaptalak :)
Akkor változtass szakmát és lakhelyet, na?:))))
Nálam megy a meló, eddig minden okés, pont ma vagyok itt 1 hónapja. Más fronton meg hullámzó, tudod.....:))
:)) oh, én idenőttem a székemhez..:D
tudod, a szakmámon belül itt nagy változások nem érhetnek egy új állásban - max. az ügyfélkör lenne más, akiknek tervezni kell, no meg a kollégák..
az már nagyobb kaland lenne, ha a mhely váltás elköltözéssel párosulna..:) de ahhoz meg nyúl vagyok..:D no meg szeretek itt lakni!:))
Nálad mizujs?
:)))) Ja, ezen jót röhögtem, hogy várod, hogy történjen valami....:)))))
Figyu, változtass munkahelyet, garantáltan történik mindenféle Veled!
Te bizony!:))) - mármint a főkolompos!:) Látod, nem vagy itt és kihal a topic, mindenki átmászik egy másikba..:DD
én következem privit írni, csak várom, hogy történjen is valami velem..:DD mostanában eléggé beszürkültek a hétköznapok..
Szia!!!!
Én vagyok a főkolompos?:)))))
nem írtál nekem, vagy utoljára én nem válaszoltam?:))))
Mizu van????
Szia!
Remélem hamar rendbejön, elég kellemetlen a lábtörés, nekem is volt már.:))
Eddig nagyon jó minden, jól bedobtak a mélyvízbe, de én küzdő típus vagyok!:))
Sziasztok Pozitívak!
Sajnos mostanában keveset tudok itt lenni, mert anyám eltörte a lábát és segédkeznem kell neki. A héten még szabin vagyok, jövő kedden kezdek.
Baba! Milyen az új munkahely és mi a munkád? Meg vagy vele elégedve? Szép napot mindenkinek! T :-)