Pozitív és mosoly topik (beszélgetés)
:)) értettem főnök!:D
Most találtam nagyon klassz képeket a katalógushoz a neten (ami mellesleg Dominika..!!!) - ez egész lenyugtatott..:))))
Te front érzékeny vagy? (fejfájás)
Hello!
Valami hülye front vabn, sokan mondták, hogy kész vannak!!! Megint fáj a fejem, nem tudom mi lesz velem!!!! Ma 200 m-eren 3 balkesetet kerültem el, elém kanyarodtak, de ilyen 5 m-re előttem, meg biciklis baromira nem látott, szóval front van, ilyenkor a közlekedésen a legjobban lemérhető!!!
Ne parázz, kapd össze magad és ne olvass hülyeségeket!!!!!:))))
Szia! jaja, az vagyok, voltam és leszek, míg világ a világ..:)
a fórumot címét átküldöm priviben, még mielőtt bombát robbantanék..:)
Szia Kata!
Ez melyik fórum, elárulod?
Egyébként Te mit csinálsz, grafikus vagy?
jajj, Te szegény..:((
ma nekem is ritka vacak hangulatom van idáig - fáj 1-2 fogam, majdnem elkéstem reggel, itt beleolvastam egy fórumba, ahol X. "klasszul" leosztotta Y-t (mellesleg ez a bizonyos X mindenkit leoszt - már megfogadtam párszor, hogy inkább nem olvasom el a hsz-ait..)
Hab a tortán, hogy egy utazási katalógushoz kell borítót + egy belső oldalpárt terveznem.. Ez amolyan "verseny féle", hogy amelyik grafikai stúdió a legjobb tervet adja be - az kapja a melót.. tavasszal "jó voltam a szeren", de akkor több kedvem volt hozzá, mint most.. na, szóval rajtam a cég szeme..:S
és milyen volt a kégli tegnap?
Tudom én, hogy csinos vagyok!:))))
Az emilem az nem jó, amikre küldesz, illetve ritkán látom.
Persze, semmi gond. Ne légy elégedetlen! Attól a pár kilótól eltekintve Te 1 csinos hölgy vagy. Én se vagyok ám annyira anorexia kedvelő, csak eltúloztam a dolgot.
Küldtem 1 tanulságos vídeót az emiledre, nézd meg. ;-)
:((( gyógyulgass!
aztán holnap csak pozitívan és csak mosolyogva!:))
bár tudom, hogy nem a legfrissebbek a képek az adatlapodon, de nem hiszem, hogy olyan eget rengetően nagy probléma lenne Veled súly-ügyileg!:))
Átdobsz nekem úgy 3 kilót és akkor tök jól leszünk mindketten!:))
:DD oké, akkor ő lesz 2P!:))
oh, szegény Te (=fejfájás..)! vettél be vmi gyógyszert? vagy nem szoktál szedni..?
Ja, P=P:)))) Szóval legyen 2P!:)
Jövő kedden jön haza és majd hív. Amúgy egyáltalán nem vagyok izgatott, csak úgy vagyok. Egész nap majd leszakad a fejem!!!!
Kata!
164/52 Ez elvileg a tökéletes nő paraméterei. Nem értelek benneteket, állandóan elégedetlenek vagytok! ;-)
szerintem ebben annak is szerepe van, hogy kinek mennyire vékony a csontozata.. nekem pl. eléggé vékony, így mindig is 51-53 között mozogtam..
még meghízott állapotomban is 55 kg voltam "csak" - viszont a bátyám már szólt, hogy vissza kéne venni a lendületből..:)) (igaz, akkor 18-19 voltam..:)))
:DDDD szerencsétlen.. az ilyen már egy kicsit szánalmas - szerintem.. a jó anyagi helyeztű meg különösen az..
És 33 éves létére nem akar pl. 28 éves barátnőt..?:O csak max. 26-ot..
Nah Kisgé, diszkriminálva vagyunk egy 33 éves pasi által a korunk miatt!!!:)))))) szép jövőkép..:DD
:)) szóval P tényleg P.?:))
Mikor jön haza? Lesz majd randi? Vagy még képlékeny az ügy..?:)
nem vagyok 1,90..:D és a 1,50-re is sikerült úgy 14 cm-t még rávernem..:))
szerintem a kerületek/cm-ek számítanak, nem a kilók egyébként.. na, én ezekkel nem vagyok megelégedve magamon..
A haverom 33 éves múlt, nem tudom, mikor nő föl!
Én 53 kilósan soványnak tűntem, főleg magamhoz képest érted???? Próbálom magyarázni ezt az alkat dolgot!!!
Oké, abban egyetértek, hogy manapság nagyon eltúlozzuk a dolgokat és mindenféle álomparamétert állítunk fel és azt keressük egymásban. 26 évesen még nekem is hasonlóak voltak az elvárásaim, de ahogy múlik az idő az ember feladja az elveit. A haverod is így fog járni, mert olyat nem fog találni. (különben tudok ilyet, csak feketébe)
Egyébként az 53 kg-ra még nem mondanám, hogy csontsovány. Szerintem az 18 évesen egy normál súly.
Na látod, meg a világ is mindig kicsi!
Ja, hát ha ez olyan nyaralás lesz, akkor egészségükre. Mit legyek féltékeny egy nem létező dologra? Tavaly is nyaraltak együtt, és hárman voltunk, mikor én megtetszettem a P-nak, aki mellesleg P a két név közül, érteeeeed! :))))
Ezek jó sztorik, én azt gondolom, bármi történhet!:)
És miért nem? Ennél tökéletesebb súlyt el sem tudnék képzelni!
Csak nem 1.90 vagy, netalán 1.50? ;-)))