Potencianövelők - kinek mi vált be? (beszélgetés)
Csupán azért bátorkodtam magamra venni, mert nekem címezted.
Vagy nem?
Ha a 23. olvastad, az is inkább volt segítő szándékú, mint beszólás.
Vagy nem?
Mindenki csupán saját magát, vagy a saját helyzetét ismeri. :)
Sajnálom, he ezzel megbántottalak, vagy irigységre adtam volna okot.
Ha figyelmesen olvasol, sehol nem írtam azt, hogy jobban, vagy legalább úgy "teljesítek" mint 20 éves koromban! :)
Bár írhattam volna ezt is, mert annál nem nehéz jobban teljesíteni. :) A semminél az 1 is több! :)
Akkoriban más idők jártak.
Rendszeres szex legfeljebb a házasságkötést követően volt elképzelhető.
Addig legfeljebb hétvégéken, vagy havonta egyszer volt erre - partnerrel együtt - mód. :)
De ahogy visszagondolok, akkor se tudtam volna lényegesen többszö, mint ma. Viszont - miután a nők a minőséget választják a mennyiséggel szemben - még az is meglehet, hogy a mostani teljesítés, lényegesen meghaladja az akkori türelmetlen/figyelmetlen/tapasztalatlan mafla és éretlen dugások szinvonalát. :))
(Csak halkan írom, a napi 1 ma se jelent(ene) különösebb gondot)
Azt nem hiszem el, hogy egy ötven éves ugyanúgy és ugyanannyit teljesít mint egy húsz éves.
Én erről beszélek.
Csak azokban az esetekben, ahol soha nem is volt az első háromban, a nélkülözhetetlenek sorában.
Ismered?
"Nem a pénz a világon a legfontosabb, de nélkülözhetetlen dolgok sorában, közvetlenül az oxigén után áll!" :))
Vajon mi lehet a harmadik?
Ne rémisztgessél, akkor már világvége lesz.
Szerencsére az öregséggel nem jár minden esetben együtt a libidó, és a tehetség csökkenése.
Ha meg szervi baj áll a dolog mögött, akkor legjobb a szakorvost felkeresni.
Elhiszem, hogy nem kényelmes dolog egy férfinek bevallani, hogy nem áll fel. De még mindig inkább ezt vállalnám, mint ellenőrizetlen, vagy jobb esetben hatástalan szerekkel próbálkozni.
Ahogy oregszik az ember, ugy kerul a szex hatrebb a sorban is, altalaban.
Az idoskori potenciagondokat is uj partner orvosolja altalaban a leghatasosabban (ujrahazasodo idosek sokszor kiviragoznak), bar a vernyomascsokkentok sokat rontanak a mar meglevo gondokon.
Igen,igen.....de ne felejtsétek előbb-utóbb mindenki kerül ilyen helyzetbe. Megöregszik és már semmi nem úgy működik mint azelőtt.
És ami nagyon nem mindegy: A szopott @-nak melyik felén vagy!
Te leszel a feleség (férj) vagy a szerető.
Midjárt másképp működik minden!
A sikeresseg es feltekenyseg a legjobb potencianovelok.
A szerelem utan persze (uj partner?).
Sok embernel szerintem a potenciaproblemat egy uj kapcsolat oldana meg, csak ugye eroltetni kell, hogy a regi, megunt butordarabnak tudjon orulni.
a portorico rum jobb :)
Amúgy teljesen komolyan mondom.
További ajánlott fórumok:
- Hasfájós babák! Tudom, hogy nincs ellenszere, de kinek mi vált be a görcsök csillapítására? (gyógyszerek, ékezés, masszázs, stb...)
- Kinek váltak be Rubint Réka alakreform programjai? És a kívánt hatást érte el vele?
- Aki csinálta már a Rubint Réka 20perces tornáját.Tapasztalat gyüjtés kinek vált be és ki csinája?
- Kinek milyen arckrém vált be a száraz bőrre és érzékeny-száraz arcbőrre?
- Új Raf Pol King babakocsi tapasztalatok, kinek hogyan vált be...
- Kinek nem váltak be a közismert diéták?