Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
az biztos :)))
Tényleg, te dolgozol még amúgy?
ez így van, sok szempontot ki kell neki elégítenie :)
amúgy azért gondoltam a lassant, mert már megint itt vagy :)))))
De külön is rendelhetsz bármit, nem kell garnitúrát. Nézegettem direkt boltokban is ágyneműt, láttam teljesen ugyanolyan huzatút is, mint náluk, csak 1-2000-el drágábban. Szóval szerintem megéri.
Hát nekem méginkább kint vannak a városból, mint neked...:))
nekem pont a vezetes a kritikus pont, elso 3-4 honapban teljesen lelassultak a reflexeim, ami abban nyilvanult meg, hogy ha a sor megallt elottem, mar csak padlofekkel sikerult megallnom nekem is... aztan elmult, most mar csak egyszeruen faraszto a vezetes.
meg 2 nap munkaba jaras es abbahagyom:-))) es irany Magyarorszag:-)))))) langos sajttal tejfollel (feny utcai piac), teliszalami stb..
20. heten neked a par kilo az tenyleg semmi, nem is kivansz semmit?
en nem kivanok kulonosen semmit, egyszeruen kihasznalom, hogy mindenki azt hiszi, hogy kivanos vagyok es most "megbocsathato" a hizas:-)) de utana majd lemegy ugyis, ha mar egyszer megcsinaltam, megcsinalom meg egyszer.
Szia Pelle!
Lehet, hogy ez a becézgetés a terhesekre is jellemző, de én sok más embernél is megfigyeltem már. Van aki eleve ilyen típus.
Na, látod, megy ez neked! :))))
Én még fáradás szempontjából az elején járok. Vezetek is, naponta 3 órát, persze övterelőt használok (hátha tényleg számít, de jobb, ha meg sem tapasztalom)
Olyan nagy változás nincs. Eddig is eléggé segítőkész volt. Azért önszorgalomból infókat gyűjt ő is, meg mint esténként a beszélgetésekből kiderül beszélget a témáról a "saját köreiben" is. Tapasztalatot cserélnek a kollégákkal, tippeket gyűjt (babakocsi vásárlás meg hasolnó témákban).
Szóval drasztikus változásról nem tudok beszámolni. Nem sérelmezett eddig még semmit, mondjuk nincs is mit:DDD
Nem tudom. Ez a becézgetés megfigyelhető terhességtől függetlenül is. Stílus, személyiség, társasgá kérdése inkább szerintem.
Tudtam, hogy előttem jársz egy pár héttel, de nem gondoltam, hogy ennyivel.
Ja, emlékszem. Nagyon sokat fogytál. Ha egyszer sikerült, menni fog az megint. Csak baromira oda kell tenni magad, ez biztos.
Én még csak a 20. hétben járok. Kettő-kettő és fél kiló plusz. Szóval eddig normális. Szerencsére minden rendben van, még a rettegett terhességi tünetek is elkerültek.
"Most ráfektetlek a szoptatóspárnádra, aztán megszoptatlak, húst meg majd csak egy év múlva kapsz."
ez poen:-))))))
nna... en azert megkerdeznem elotte, hogy tegezhetem-e:-)))))))))))))))))
Ilyenkor sokkal nagyobb a türelmük velünk szemben:)))
Mondjuk nekem csak 1x volt komolyabb "hormonális" kitörésem...de akkor szó szerint hajnalig bögtem..és nem értette,eleinte kicsit még fel is vette a kesztyüt,majd rájött..ez ne lehet az ö édes-kedves felesége:)))Ìgy még ö kért bocsánatot!!!persze én sem gyöztem a bocsánatkérést hangoztatni..,de másnap elfeledtük:)
akkor feldobok masik temat, szinten erdekel, de ez mar "belekothetetlen":-)) a mellettetek allo "ferfiegyed" (direkt nem ferj, mert biztos van, ahol nem az), parotok stb.. hogy mondjam, hogy jo legyen..:-) szoval hogy viseli a terhessegeteket? felfogja, hogy miert vagy faradt vagy megerti, ov-ved stb, engedi hogy autot vezessetek stb... valtozott-e es ha igen, miben, amiota terhesek vagytok?
na ez is erdekel komolyan es semmi kritika nincs benne!!!!!:-))
Szia!
Nem hinném,hogy magyarázatra szolgálna a szóhasználatom.Nem tetszet mindenkinek az ahogy egy másik ember beszél.Àm ha már ennyire rákérdeztél a dolgokra:én szoktam használni az általad óvodásnak titulált szavakat a mindennapokban is.Ok,nem egy hivatalban,de egy laza kötetlen beszélgetésben igen.Sajnálom, hogy ez neked nem tetszik..talán próbáld meg akkor az én írásaimat nem olvasni és akkor nem fog ez neked ekkora gondot okozni,hogy ezt szóvá tedd.
mellesleg hiába a meg nem bántási "szándék"...nem esik jó.Persze lehet az általad nem szeretett óvodás szavaimat a rendes szavakkal helyettesíteni.De amikor erre van kedvem ezt írom..ha meg másra,akkor mást.
Roppantul sajnálom,hogy ez neked nem tetszik...de ettöl még sem infantiliis nem vagyok,sem pedig olyan ember,akinek a "beszédstílusáért" le lehet szólni.
Ha már a másik leszólásáról van szó(...persze tudom,hogy nem ez a szándékod..,de bocs,ezt a kifejezést használom)..akkor talán a te stílusodban is van kivetnivaló.Például(csak a rend kedvéért):...elöször is köszönünk,aztán meg egy csomó hiba mind mondatszerkezetileg és apróságokban de ami a lényeg.kérdezni kellene(föleg ha ez bántó lehet másokra nézve):zavarna,ha lenne egy megjegyzésem a stílusodhoz?..mert akkor szeretném ezt megbeszélni veled...nem pedig csak idejönni,leszólni a másikat..föleg így terhesen ez nem biztos ,hogy jól esik.
Hm..választ kértél..nekem ez a feleletem.
Ha meg tudod,hogy nem fog tetszeni sok mindenkinek a hozzászólásod,akkor miért nem mondod ezt priviben???Mert ez kifejezetten nekem szólt.Nekem lehet óvodás a szóhasználatom,de neked meg a modorodban van kivetnivakló.Látod,nem vagyunk egyformák.
:-)) nem kritizalok, komolyan:-)) csak egy dolog, amit eszrevettem, mar regota es sosem ertettem. egy baratnom, aki nem terhesen aztan vegkepp nem ilyen becezgetos, o is teljesen atment becezgetosbe.. nem ertem. lehet, hogy en nem termelek elegendot valami hormonbol??:-))
egyebkent koszi, egyelore ugy nez ki, minden ok, 31 het, kopp-kopp eddig semmi gond, max neha faradtsag, meg kezdek visszaterni az eredeti sulyomhoz:-)) gondolom meg emlekszel a temara:-) szoval szepen 25 kilo visszajott mar most. szoval szules utan ujrakezdhetem...
nalad?