Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Hello Pippo!
Látom betöltöttétek a bűvös 12. hetet! Gratulálok!
Szia Szilvi!
Bár én még itt igen uj vagyok, de azért üdvözölünk körünkben. Nagyon jó kis topic, sok érdekes és fontos dolgot tudhattam már én is innen meg. Majd rakjál fel képeket is.:)
Ne izgulj, már csak pár napig tart ez a nyugi:)
Ilyenkor még picikék, elférnek, nem érnek hozzád vagy legalábbis nem olyan erővel, hogy észrevennéd, főleg, ha pont nem arra koncentrálsz éppen.
Én úgy igazán ezen a héten érzek jobban mozgásokat. Korábban is voltak apró valamik, de nem ennyire egyértelmű mozdulatok.
Fogod te még emlegetni, milyen jól elfértek benned:DDD
Szia én is Veszprémben fogok szülni))) Én is ott születtem DDD Állítolag nagyon normálisak,és a körülmények se rosszak!
A barátném is idén szült,nagyon megvolt elégedve)Sőt én még különösebb panaszt nem is hallottam rájuk.Hát remélem mi sem fogunk csalodni)))
Hello lányok ))Olvasgatom hogy mitőrtént Kitti (( elhiszem hogy megijedttél (((
Én is szedem a dhupastolt nyugi nem lesz semmi baja a babádnak!
Nekem érdekes modon,minden beigazolodott terhességemnél azonnal megcsinálta a doki a citologiát,de most nem!Na így utolag rájöttem hogy miért..mert kicsit alul tapadt meg.Ezért volt ugye az az enyhe vérzésem,lehet hogy nálad is ez van!
Ezért érzékenyebb a méhszájad.Kérdezd majd meg tőle.
De nem lesz semmi baja a picurnak nyugi)
Ja és nekem azota se csinált még citologiát..aztán 16hetes vagyok!Azt mondta majd megnéz a 18hetes uhangon és utána megcsinálja,nem kell addig piszkálodni!
Ők tudják...még is csak ők a dokik)
A dokiknak elő van írva egy protokoll, amit követniük kell, természetesen szakmai belátásuk mellett, de nagyon nem térhetnek el tőle.
Edis, egyáltalán nem mindegy, hogy vár vagy két hónapot és kiderül valami elváltozás, amikor már a baba elmúlt 12 hetes...
DE!
A János kórházba jársz igaz? Azt hallottam, hogy a Margitban mégicsak hagytak a szülészeten ágyakat így majd megkérdezek egy ottani dokit, hogy mit tud róla. Nagyon jó volt a szülészet ott. Külföldi fejlettségű volt azt mondták!
Jobb, hogy megcsinálta. Nyugodj meg. Biztosan ijesztő volt, mert érzékeny vagy ilyenkor lelkileg. Nem lesz semmi baj, max. egy napig esetleg barna nyomot hagy a fehérneműdön. Teljesen normális. Ne idegeskedj miatta!
Egyáltalán nem mindegy, hogy minden rendben van-e vagy a késlekedés miatt akkor derül ki valami, amikor már sokkal nagyobb a baba.
Egyébként tényleg a protokoll része a rákszűrés.
A Danone gyárában egyébként is ott az ÁNTSZ, mert van egy kihelyezett laboruk. Mindig mindent ellenőriznek.
Inkább az innen-onnan behozott termékekkel van a gond. Azoknak a gyártóit meg senki nem kéri számon.
Arról nem is beszélve, hogy az EUn belül sehol nem volt ekkora publicitása a témának. Volt olyan élelmiszeripari menedzser, aki Lengyelországból idelátogatva tegnap tudta meg, hogy mi a helyzet. Ismerek olyan dán adalékanyag gyártót is, aki a pestiektől hallottak először a dioxinos "balhéról".
Októberbe, vagy novemberbe, de azt mondta az nem terhesség alatti volt így újjat kell csinálni. ráadásul azt nem ő csinálta, igaz csak egy telefon és kiadja az előző nekem, de nem.
Ja és közölte, hogy csinálhatja most magánrendelésen 2.000-ért és holnapra lesz eredmény vagy a kórházban és 4 hét múlva lesz eredmény. De úgy voltam vele csak minél előbb legyek túl ezen is.
Szia Kitti!
Hagyjad ott az orvosodat ez egy hülye állat. Utálom az olyan dokikat akik ijesztegetik a kismamákat.
Tök jó méretei vannak a babának, van szívhangja.
A vérzés meg 100%, hogy a citológiától volt, nem is értem, hogy miért csinálta most. Mikor voltál utoljára?
Kitti, ki volt az az állat doki? Ismerek Gyulán pár orvost még a régi időkből. Oda jártam suliba!
Szerintem a babádnak semmi baja! Ne aggódj! Nagyon szép a mérete és főleg jó kis szívműködése van! Ráadásul ha még mocorgott is, akkor meg pláne egészséges!
nem tudom azért irtam hogy talán...
nekem azzal hogy más lett a dokim először csalodtam aztán megint lett egy másik most eddig ugy néz ki minden ok.Majd meglátjuk mi lesz a végén...
Attól még soha nem volt ilyenem, de lehet, hogy mivel ez egy másik orvos,mint akihez régen jártam, lehet ennek ilyen drasztikus végű a vizsgálata!
Azt hiszem eljött az ideje, hogy pestre menjek normális orvoshoz!!
Amúgy sem szándékoztam itt szülni...
nem a citologia miatt volt a keze véres??
mert amikor nekem csinálták egy kis darabot kivágtak belőlem...és nekem is érzékeny volt.Bár szerintem erről megint csak Terezát kell kérdezni.Ez csak az én elépzelésem...
szia Kitti!
Ne aggodj nem lesz semmi baj sem.Csináld azt amit a doki mondott és pihenj amennyit csak tudsz!!!
Erős a kisbabokád...hamarosan minden rendben fog jönni!!!!
Sziasztok!
Most jövök a dokimtól és azóta bőgők folyamatosan.
Csinált citológiát, és utána megvizsgált. Fájdogált egy helyen. Véres volt az ujja mikor kivette. Felírt duphastont progeszteronhiányra, és úgy rámijesztett, hogy ha abbahagyon a szedését el fogok vetélni. Szó szerint így mondta. Azt hittem lefordulok a székről. Ráadásul eddig titokban tartottuk leszámítva a családot erre tegnap kiderült, hogy már szinte mindenki tudja a közeli/távoli ismerősökig mindenki!!!
Teljesen ki vagyok borulva!! FÉLEK!!!