Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Akkor 2 körül.
A 10 napon volt neki 416
Ez tényleg kevés.😟 de a prolutexxel még felmehet.
Nekem meg túl sok lett szerintem a 326 nmol. Mintha olvastam volna itt, hogy a túl sok se jó, mert nem tapad meg, de lehet, hogy tévedek.
14 nmol/ l
Te atya ég ez kb nulla
Sziasztok!
Volt valakinek 326 nmol a progeszteronja a beültetéskor? Nem sok ez egy kicsit?
Most izomba is kapom a progeszteront.
Sziasztok egyszer már réges régen írtátok nekem a 3 cyclo és 2 prolutex időbeosztását de már nem tudom sajnos.
Segítene valaki megint?Vagy a 3 cyclo és 1 prolu is jó egyenlőre.köszi
Szia, én nem a rizikó miatt szedtem ezt az adagot, mivel a 12. heti genetikai vizsgálatkor toxémia kockázatot is néztek és alacsony kockázat jött ki. Nekem eleve 150 mg-ot kellett szednem, mindenféle konkrét indok nélkül, csak a biztonság kedvéért, és az orvosom úgy volt vele, hogy mivel ez az adag a(z engem amúgy nem fenyegető) toxémia megelőzésére is jó, akkor szedjem nyugodtan. Nálam valószínűleg a nem árt, nem használ esete forgott fenn, nem hinném hogy különösebben sok múlt volna rajta, mivel hematológussal is konzultáltam és ő azt mondta hogy teljesen felesleges, semmilyen értékem nem indokolja. A nőgyógyászom sem javasolta volna magától, de mivel a Reprofit mégis igen, úgy voltam vele, ártani nem árthat, menjünk biztosra.
Én rutinból nézettem a toxémiát, nálad esetleg valami oka van annak hogy ezt javasolták?
Kedves Mancs!
Én is a kezdetektől használom a Clexant és az Aspirin protectet 100mg a hematológus javaslatára, most vagyok 18hetes. A héten voltam kontrollon a hematológusnál, javasolta a terhességi toxémia index vizsgálatát.
Jól értem, hogy akinél nagyobb a rizikó toxémiával kapcsolatban csak az Asp. Protectet emelik 100mg-ról 150mg-ra? Vagy esetleg mást is tenni kell, mert egy kicsit megijedtem. Két hét múlva megyek csak a nőgyógyászomhoz, akivel ezt megbeszélhetem, hogy mérje fel a kockázatot.
Szia!
Nekem a hematológus írta fel a homozigóta és hetorizigóta mutációim miatt és Clexant is szúrnom kellett. Én esténként 100 mg-t vettem be az orvosi utasítás szerint és a 28. hétig szedtem.
Teljesen egészséges a kislányom, nem okozott gondot.
Sziasztok?
Szedett valaki aspirin protectet a beültetés napjától?
Nekem most ezt írták fel, napi 150 mg. Ez mire való? Mikor írják fel? Nem ártalmas a magzatra szerintetek?
Szia!
Drukkolok, hogy beágyazódjon a pici.
Sziasztok
Egy kis segítséget szeretnék nyújtani azoknak akiknek nehezen vastagodik a mèhnyálkahártyájuk.A 2.beülti és az uNk előtt én is ezzel küszködtem,épített ciklusban plusz estrofemmel jó sokàig eltolva,nagy nehezen sikerült 7,5-8 mm ig vastagítani.Már akkor javasolták a 3.beültetès előtt a Sanakin plazmateràpiát.12.cn-on 6 mm-ig nőtt 3x2mg szájon, +2x2mg estro-val hüvelybe.Még aznap levettèk a vèrt,összekutyultàk,3 óra múlva vissza is fecskendeztèk.Ez keddi nap volt,pénteken,15.cn-on kontrollon már 8,8 mm volt a vastagsága.7.-èn volt a beültetés,9,4 mm es ,tökèletes endometriummal.Most bízunk a csodában,de nyugodtabb vagyok hogy ezen már nem múlhat és mindent megtettem.
A nemrég hallottam egy érdekes és talán biztató történetet, amit gondoltam megosztok veletek.
Ismerősöm egy gazdag arab országban él, ő mesélte el a saját történetét.
Lombik programmal volt lehetőségük egészséges kisbaba születésére. Elsőre rögtön 16 megtermékenyített petesejtet ültettek be. Visszakérdeztem, hogy 16 ? Igen, mondta. Első vizsgálatnál már csak 8 volt, majd egyre több szívódott fel. 2 sejt biztatóan fejlődött, majd csak 1 maradt, aki megszületett. Most 5 éves egészséges.
Azt mondja, a nagy számok törvénye alapján, több sejtből nagyobb az esély, hogy megtapad legalább egy. Így nekik az első beültetés máris sikeres lett.