Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Szia!
Én úgy tudom, hogy a HABAB vizsgálat során több immunológiai dolgot is néznek. Abból az MLC vizsgálat lehet az, ami donor esetén nem játszij, mert az az apa és az anya összeférhetetlenségét nézi. De a többi panelt petesejt donor esetén is érdemes szerintem.
Köszi Dorina 83 a hasznos infót.
Azt szeretném még megtudni, hogy a HABAB vizsgálatot petesejt donorosoknak is érdemes megcsináltatni, ha esetleg tudja valaki?
Szia
Amiket leírtál,azokból én csak a PRP kezelèsről hallottam,én mehnyàlkahàrtya vastagításra-regeneràlásra kaptam,igaz azt Sanakin plazmaterápiának hívják,de úgy tudom ez majdnem ugyanaz,legalábbis az eredmény.Nekem abban amire kaptam,segített,12.cn.-on adtak be egyszeri alkalommal 5 ml-t.Gondolom ha petesejt donoros lombikra készültök akkor Neked is ilyesmi célra kellene.Beàgyazódás elősegítésére is használják,akkor 48 órával beültetés előtt fecskendezik be a szérumot. Nekem Pozsonyban,a klinikán történt a kezelés,de szerintem itthon is igénybe lehet venni,csak mivel én vidéki vagyok Budapest sem lett volna közelebb.
Sziasztok.
Ma vagyok Fet+5 nap.Reggel csináltam egy tesztet.Akkora nulla lett mint a fene.Ilyenkor már nagyon halvány pozit szoktam tesztelni.A beültetés utáni naptól görcsölök de sikeresnél eddig a mellfájdalom volt a jellemző görcsölés meg nem.Kicsit elengedtem a témát....Lehet megyünk egy full embrióért még nem tudom hova....
Szia!
A klinika ilyenkor még szedetni szokta a gyógyszereket, de őszintén szólva én nem nagyon tudok olyanról, akinek sikerült, ha eddig nem tapadt meg. 😕
Szia!
Gratulálok, ez nagyon jó hír! Megértem az aggódást, én kb 24. hétig szorongtam, utána kezdtem kicsit oldódni.
Sziasztok
Sajnos nekem nem sikerült a 3. sem.El sem indult.Elkezdünk egy új donoros kört.Szerintem az embrió volt gyenge,remélem a következő körben nekünk is összejön.Nekem eddig csak a friss beültinèl volt megtapadàs.
Sziasztok! Ma vagyok fet+8. napon, a hcg 1, két nappal ezelőtt 2 volt.
Szerintetek érdemes még szedni a gyógyszereket?
Sziasztok Lányok!
Új vagyok a fórumon. Már egy ideje olvasom a bejegyzéseiteket. Mi is petesejt donoros lombikra készülünk.
Azt szeretném megkérdezni, hogy a HABAB vizsgálatnak petesejtdonoros lombiknál is van értelme, vagy csak saját sejtesnél? Illetve olvastam a Ratiograstim és PRP kezelésekről, ezeket hol lehet igénybe venni?
Esetleg ismeri valaki a BEMER teápát?
Köszönöm a segítségeteket.
Szisztok Lányok!
"Kicsit" eltűntem,de végig olvastalak benneteket. Veletek örültem,veletek sírtam.
A 9.beültetésen vagyok túl,ő már teljesen donoros,PGTtesztelt kis embrió volt,akit febr.3.- án kaptam meg Prágában.
A 10.hétben járunk,és reméljük,hogy minden rendben lesz. Nagyon érzelmi hullámvasút ez most. Tegnap voltam orvosnál,UH- minden rendben.
Mindenkinek kitartást kívánok,és nagy ölelést küldök!
Ma ez a 3. Nap a beülti után és ma nézettem progit.életemben nem volt még ennyi.
54nmol/L de a 14.5 után ez megnyugtató csak lehet elkéstünk vele.
Viszont be kellett zötykölölődni busszal a városba.Most meg ezen stresszelek.A buszon görcsölt a hasam és leszakadt a derekam.A busz iszonyat zötykölődött😵😵
Köszönöm szépen, aranyos vagy, neked is minden jót kívánok!🥰
Megkérdeztem a nőgyógyászt, aki a genetikai uh-t csinálta, azt mondta ne aggódjak, ha baj lenne Clexane-t meg Aspirint adna, amit ugye már amúgy is szedek. Ilyen rögös út után azért nehéz nem aggódni mindenen, de megpróbálok lazítani.