Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Oh,Babszi...🥺
Nagyon sajnálom,sok erőt kívánok Nektek!💔
Nagyon nagyon sajnálom, veled érzek!! Tudom milyen érzés ez😔 sok erőt kívánok a talpra álláshoz!
Legközelebbi tuti sikerül , és vár rátok egy Babóca 🥰🌸🙏🏻
Sajnos ma délután elment a babócánk...
Ennyi hétig még sosem jutottunk de az ügyelet felé azért reménykedtem hátha megmarad....😭😭😭
Megint reggel vérezni kezdtem nagyon utána iszonyatosan görcsöltem..
Sziasztok Lányok!
Sajnos nem sikerült a 4.beülti.Elindult,aztán mint a múltkor a 6-8.napon megállt.
Beszéltem a dokival,szedni fogok 1 Klion antibiotikum kúrát,valamint megemelte a prednisolont 1x1-ről 2x1- re.
A beültetés pedig a 19.nap helyett a 18.napon lesz.
Most várom hogy megjöjjön,aztán kezdjük újra...remélem ez így most már jó lesz. Még 3 bogyókánk van.
Kedves Lányok!🥰
Megszületett tegnap a Mi kis Angyali Csodánk!🥰❤️
Zoárd 3020g 50cm…🥰 37.+ 3 napra…Egézséges!🥰
Ebben a korban tenyleg egy igazi csoda!🥰Kivanom, hogy Nektek is Sikerüljön!!!❤️❤️❤️Drukkolok Mindenkinek!!!🍀🍀🍀
Szia Babszi!
Szorítok, hogy minden rendben legyen. 🍀
Kedves Babszi 76🥰
Nekem is vokt 3 hematoma,görcsök, véreztem…🥹clexan 0,4 azonnal csokkentettem 2 naponta adtam csak be! Velfemet toltam 2x1 tabletta és pihenes amennyit csak lehet…37. Hétben járok.🥰 Minden rendben kesz Meglátod!🥰
Pihenj!!!
Kedves Babszi!
Nyugodj meg! Nagy valószínűséggel 1 hematóma okozza a vérzést.
Nyugodtan szedd a rutascorbint 3x2 adaggal.
Pihenj!!!!
Gondolok rád!🥰
Jobbulást anyudnak!!
Neked pedig annyi, h ne idegeskedj az most nem tesz jót neked!!!
Vigyázz a babára!!👶🙏🏻🍀🥰
Kedves Beba!
Nagyon szorítok!
Szia Babszi!
Hogy vagy?
Köszi!
Hogy vagy? Minden rendben?
Szia Babszi!
Mielőbbi jobbulást kívánok anyukádnak!
Neked már megvolt a hivatalos 14. napi vérvétel? Ha jól emlékszem, igen.
Sok magnézium és Rutascorbin. Egyébként hallottam már olyan lombikos orvosról, aki szerint a protokoll részévé kellene tenni a No-spat is. Szóval, van aki azt is javasolja.
Mindenesetre a nagy adag magnézium nem árthat és a Rutascorbint is szedték itt már sokan görcsre. Fontos, hogy pihenj, amennyit csak tudsz.
Bízom a legjobbakban. 🍀
Rutascorbint!
Jobbulást az anyukádnak!🙏