Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Petesejtdonoros lombik fórum

Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)

524. Lisie2015 (válaszként erre: 521. - Aerdna66)
2016. máj. 26. 14:17
Hát magas nem volt, csak azt mondta az orvos, hogy a teherbeeséshez alacsonyabb kell. Egy kicsit túl alacsony lett. 2,6 volt
523. aerdna66 (válaszként erre: 518. - Varrolany)
2016. máj. 26. 14:13
Akkor lehet érted is izgulni újra!Pont utánam következel 3 héttel.Remélem addigra nekem már kiderült a sikeresség! :)
522. aerdna66 (válaszként erre: 520. - Lisie2015)
2016. máj. 26. 14:10
Ez tényleg jó hír. Én is megkaptam a tervet, jövő héten fogjuk átbeszélni Pesten.Nagyon kíváncsi vagyok. A fogigátlótól én is félek, huszon évesen nem bírtam, rossz lenne ha kiderülne, hogy nekem sem jó!
521. aerdna66 (válaszként erre: 516. - Lisie2015)
2016. máj. 26. 14:06
A TSH hormont azért kellett szedned, mert magas volt? Nekem is lentebb kellene nyomni 2,2- ről 1 körülire, amilyen tavaly volt.
2016. máj. 26. 13:36

Képzeljétek ! Ma beszéltem a Reprofittal. És a hölgy azt mondta, hogy olyan orvost választott ki nekünk, aki németül és magyarul is beszél.

Tök jó!

519. lulluly (válaszként erre: 517. - Lisie2015)
2016. máj. 25. 22:48
Én a férjemmel szedettem előtte 3 hónapig B-daddyt asszem.
518. Varrolany (válaszként erre: 511. - Lisie2015)
2016. máj. 25. 21:12

Nagyon rendesek. Augusztus 18 ès 23 a köv időpont. Èn vàltottam nèhàny emailt, majd az összekötő ajànlotta a szemèlyes 0 euros konzultàciót. Szeptemberben volt ez, az őszi szünetre kèrtem időpontot , ès kaptam! 😊

Remèlem te is annyira meg leszel velük elègedve mint èn.

2016. máj. 25. 16:21

Ti hallottatok arról, hogy a spermiumoknak nem megfelelő az alakja? Morfológia. A páromnak csak 4% lett az eredmény, holott minden más csúcsszuper. És csak most csináltak ilyen vizsgálatot. Itt a határ 4% de olvastam már olyat is, hogy 15% az alsó határ. 😱

És a tesztoszteron szintje alacsony lett. 2490-8360 ebben az intervallumban jó, és neki 1920 lett az érték.

Nem értem! Pedig semmi tünete a hiányának.

Elküldtem a leleteket a Reprofitnak. Remélem ők tudják mi merre.

2016. máj. 25. 16:08

Nekem is csak addig volt rendszeres a menzeszem, amíg nem kaptam hormont. Először DHEA-t össze-vissza jött meg. Aztán a stimutól folyton pecsételtem a szivárvány minden szinében. Legutóbb 25 napig. Most végre nem.

Én persze már elkezdtem a gyógyszeres kezelést. Feleslegesen. Egy csomó ösztrogén reggel, progi este. De most úgy döntöttem, hogy a program szerint szedem tovább. 6-án kell abbahagynom és elvileg 8-a körül meg kell jönnie. Ki akarom próbálni, hogy ezzel el tudom e nyújtani a menzeszemet, mert ha sikerül, akkor ezt Brno-ben is tudjuk majd alkalmazni. Mert fogit nem tudok szedni.

Már uncsi és undi ez a sok tabletta minden nap.

Szed valaki TSH hormont közületek? Azért kérdezem, mert én szedem, és persze senkinsem figyelt rá, és csináltattam egy vérvizsgálatot, és 0,6 lett az értékem, túl alacsony. Most kevesebbet szedek. Úgyhogy ellenőrizni kell néha.

És szedem hetek óta a Metformilt, de hála istennek nincs semmi bajom tőle. Néha hasmenés, de nem vészes. De 4 hét alatt kellett emelnem a rendes adagra a mennyiséget fokozatosan. Ki mennyit szed belőle?

Jó lenne egy évig nem menstruál i! ;-)

Most pozitívan nézem ezt az esetet. A Reprofitnál olcsóbb lesz. Nem kell aggódnom a donor egészsége miatt. Nem kell ajándékot vennem 1000€-ért. És nem kell bűntudatot éreznem a donor miatt.

ÉS!!!! Még tudok fogyni a beültiig! Már -15 kg ️️

515. aerdna66 (válaszként erre: 514. - Lulluly)
2016. máj. 25. 13:24
Ezt jó hallani,akkor próbálok megnyugodni.
514. lulluly (válaszként erre: 513. - Aerdna66)
2016. máj. 25. 13:08

Ez a lombik előtt nekem is tejesen felborult a ciklusom. Volt 27 meg 18 meg 12 meg 60 meg 43 napis is.

Sebaj nemsokára neked sem fog egy évig megjönni :D

2016. máj. 25. 12:34

Lisie, nagyon sajnálom ami történt Veled.Ritka aljas húzás volt ez tőle.Valószínűleg előbb járt a szája mint gondolkodott volna amikor felajánlotta a segítségét.Én is nagyon nehezen fogadtam el a donor kérdést, pláne az anonímot, de pont erre figyelmeztetett az orvosom és látom sajnos valóban igaza volt.Csodálkoznék rajta, ha ezek után keresne, bár lehet hogy majd megpróbálja kimagyarázni magát.Hajrá Neked is a Reprofitnál!

Igen magyar az összekötőm a Róbert klinikán van, felvettem vele a kapcsolatot és mondta hogy nem vagyok még elkésve, de a napokban már keresni akart a ciklusnapok miatt.

Lányok az egyik szemem sír a másik nevet. Ugyanis időben visszaállt a ciklusom, a 40 nap után 14 napra megint megjött, tehát stimmel a kezdéshez a ciklusom, nem vagyok két hetet elcsúszva. Csakhogy ez megint mi????? Pedig nem is kaptam sok hormont áprilisban , mégis totál felborult az eddig mindig normális ciklushossz. És persze megint jönnek a korommal, pedig soha életemben nem volt ilyen jellegű gondom csak amióta stimuláltak. Előtte soha nem szedtem semmilyen hormontartalmú gyógyszert.És persze legyek nyugodt.

512. lulluly (válaszként erre: 510. - Lisie2015)
2016. máj. 25. 09:59

Azta, nem gondoltam volna hogy lemondja és nem is személyesen.

Kíváncsi leszek ezek után megy-e hozzád.

A Reprofit jó választás, ott majd hamar csinálnak neked kisbabát! Drukkolok!

Mi mindent e-mailon intéztünk, a leszívásra utaztunk ki leghamarabb.

511. Lisie2015 (válaszként erre: 509. - Varrolany)
2016. máj. 25. 08:01

Mikor kezdetek újra?

Meg voltál elégedve a Reprofittal?

Csak e-mailben kommunikáltatok, vagy voltál ott az elején egy személyes megbeszélésen?

Én szeretnék egy időpontot kérni, hogy ne emilben kommunikáljunk.

510. Lisie2015 (válaszként erre: 509. - Varrolany)
2016. máj. 25. 07:57

Furcsa, de nem vagyok szomorú. Már annyira idegesítő és unszimpatikus volt a szituáció már egy hete, hogy megkönnyebbülés most ez így, és segített abban, hogy a reprofitot, az anomim petesejtdonort elfogadjam.

El is küldtem azonnal a papírokat a reprofitnak, ill. azokat amik hiányoztak, meg az űrlapot kitöltöttem, mert már korábban felvettem velük a kapcsolatot.

Itt a bécsi klinikán azt mondták, hogy nagyon profi klinika.

A protokolt még nem kezte el a donor, csak én. De a leszívás előti pillanatig meggondolhatta volna magát jogilag.

509. Varrolany (válaszként erre: 508. - Lisie2015)
2016. máj. 24. 21:51

Èn ezt nem èrtem...màr ő is elkezdte a protokollt , nem? Ès akkor is ki lehet lèpni? Nem lenne arcom hozzà.

Nagyon sajnàlom.

Remèlem hogy legközelebb sikerrel jàrsz! Mi is a Reprofitnal próbàlkozunk.

Kívànom hogy legyen erőd neked ès a parodnak is az újrakezdèshez.

2016. máj. 24. 20:27

És lemondta.....

Illetve arra sem méltatott, hogy felhívjon vagy írjon egy sms-t.

A klinika hívott fel, egy idegen orvos. És mondta hogy menjek a Reprofithoz.

Elküldtem minden papírt.

Sziasztok.....

507. Lisie2015 (válaszként erre: 506. - Lulluly)
2016. máj. 22. 19:37

Hát az emberek már csak ilyenek!

Ha én megígérném, hogy segítek, akkor nem nyavajognék, hanem végigcsinálnám.

Hát ez van.

Majd meglátjuk!

506. lulluly (válaszként erre: 503. - Lisie2015)
2016. máj. 21. 09:22

Csak nem lép már vissza, hiszen elkezdtétek.

Azért az elég ciki lenne neki.

Már tényleg nincs sok hátra és megkapod a petesejtecskéket.

Azért érdekes hogy eleinte csak úgy segíteni akart most meg szeretne pénzt.

505. Lisie2015 (válaszként erre: 504. - Libalány)
2016. máj. 20. 22:18
Aerdna66 hívd fel a klinikát!!!!!
504. libalány (válaszként erre: 497. - Aerdna66)
2016. máj. 20. 22:00
hát ez azért nincs annyira rendben,hogy eltűnik.Én felhívnám a klinikát,és megkérdezném,hogy mi a bánatért nm jelentkeznek.
503. Lisie2015 (válaszként erre: 502. - Lulluly)
2016. máj. 20. 21:51

Hát igazad van. De sajnos csak így tudtam elfogadni a donoros kerdest.

De most már másként látom. Ha visszalép, akkor megyek csehbe. Ennyi

Csak akkor megint elment 2 hónap feleslegesen és kiadtam feleslegesen eg csomo pénzt.

És ott nem kell 1.000 €-os ajandekot adnom a donornak.

Es nem kell 2 orat utaznom, csak 1,5-et. És olcsóbb is. Mert most kb ugyanúgy utazhatok, amikor is nem tudok dolgozni. És nekem nincs fizetett szabim meg betegállományom. Pfff!!

502. lulluly (válaszként erre: 499. - Lisie2015)
2016. máj. 20. 19:49

Eleinte nálunk is úgy volt hogy az unokahúgom ad petesejtet. Még régen magától ajánlotta fel.

Aztán mikor mondtam neki hogy most jött el az ideje, már nem úgy gondolta.

Azt mondta még utánanéz mivel jár, meg az anyja is ellenezte. Engem hívott fel az anyja hogy el akarom venni tőle hogy legyen később gyereke meg ilyenek. Bátyám nem szólt bele.

Na ezek után már nem is kellett.

A sógórnőm meg azóta is úgy viselkedik mintha mi sem történt volna. Én nem felejtek.

Azóta nem is voltam náluk.

Már örülök hogy anoním a donor.

501. lulluly (válaszként erre: 495. - Aerdna66)
2016. máj. 20. 19:42

Köszi, hogy írtad.

Remélem nekem is megoldódik.

2016. máj. 20. 16:25
Amúgy itt a Klinikának nagyon jó kapcsolata van a Reprofittal. Évek óta együtt dolgoznak. És állításuk szerint az egyik legjobb, legprofibb klinika.
499. Lisie2015 (válaszként erre: 498. - Aerdna66)
2016. máj. 20. 16:24

Nem tudod felvenni a kaocsolatot a klinikaval? A kapcsolattartod magyar? Magyarorszagon van?

Én biztosan intézkednék és az agyára mennék a kaocsolattartonak is meg a klinikanak is :-) Most is azt teszem egyfolytában.

Van egy klinikájuk Welsben és Bécsben. És a vezetőség döntése, hogy minden beavatkozást ott csinálnak. Szóval valószínüleg a beültit is.

Csak ezt elfelejtették mondani az elején.

A donorom meg kivan, hogy extra oda kell utaznia.

De mondjuk mindentől kivan.

És úgy érzem, hogy mindig ott lóg a levegőben, hogy lemondja.

Fél a tűtől. És a klinika adott neki egy Szurit, amit majd be kell adnia magának, és utána napokig semmit, és aztán 4 napon keresztül 2-2. Es ennek örült, mert nem kell sokszor szurnia magát. De ez a szuri 850,-€-ba kerül. Egy darab!!! 255.000,- Ft 😱😱😱😱

Nekem meg van a hűtőmben három doboz Puregon es mondtam, hogy szeretném azt felhasználni. És így most naponta kell magát szúrni. Dehát az nem is fáj! Én is csináltam már! És bocsika, hogy nem akarok plussz 255.000-t kiadni.

És elmesélte, hogy a klinikán hallotta, hogy ugyan a donor anonim, de a párok a klinikán keresztül 1.000€-os utalványokat szoktak a donornak eljuttatni.

Annyira csalódott vagyok! Ő ajánlotta fel, hogy segít. Egyszer sem kértem.

És már megveszéltük a párommal, hogy valahogy megháláljuk a segítségét, de ezt így betálalni...

És végig ott van az érzés, hogy lemondja.

498. aerdna66 (válaszként erre: 490. - Lisie2015)
2016. máj. 20. 14:42
Foggggalmam sincs, hogy miért. Nincs 2 hónap szerintem a kezdésig.Kb.Júli 13-15től kezdődnie kellene a donorom stimujának ha jól számolom. Miért kell máshova menni, mi a probléma?
497. aerdna66 (válaszként erre: 485. - Libalány)
2016. máj. 20. 14:36
Hát, ja ,meg mint a kámfor, úgy is viselkedik, totál eltünt...
496. aerdna66 (válaszként erre: 487. - Marlia)
2016. máj. 20. 14:34
Azt hittem, ezt a fajta terhességet eleve császárosra tervezik. Legalább is nekem inkább császárt emlegettek, ha sikerülne a terhesség, hiába szültem már 2 gyereket régen símán, vagyis majdnem símán. Kicsit hosszú volt a vajúdásom mindkettővel.Az elsőnél volt kulcscsont-törés.
495. aerdna66 (válaszként erre: 486. - Lulluly)
2016. máj. 20. 14:24
Vígasztalásképpen, a tesóm is most terhes, mivel a baba rossz helyen tapadt meg, a 14. hétig vérezgetett. Neki is ágynyugalmat rendeltek, bár 2 kisgyerek mellett ezt nehéz volt megoldani.Már 6 hónapos terhes és jól van.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook