Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Tesztelsz előtte vagy megvárod a vérvételt?
Nagyon drukkolok nektek!
Szia!
Szuper! Szerintem az a leszívás napja.
Köszi lányok a bíztatást. 😘
Mellékhatások: túlstimulálás, vérzés a punkciónál, petevezeték csavarodás, ami műtétet és meddőséget vonz maga után, a hormonok negatív hatása, rosszul fogja bírni, pszichés problémák, rögtön felajánlották, hogy van psziholológusuk, más nem jut eszembe.😱😱😱
Szegèny! Nem lesz semmi baj!
Egy sima fejfàjàscsillapítóramis ràírnak minden lehetsèges mellèkhatàst...hajhullàstól kettőslàtàsig mindent.
Itt egy csomó csaj, akiknek semmi bajuk a stimuk utà.
Hajrà, szurkolok nektek!
Örülök, hogy nem gondolta meg magát!
Szegénykém, nagyon rossz lehetett.
Remélem minél hamarabb kezdhettek és a pocakodban landolnak a bogyócskák!
Ma volt a donorom a klinikán, ahol megmutatták neki a nyilatkozatot, amit alá kell írnia. Benne volt minden lehetséges mellékhatás. Úgy megijesztették, hogy amikor felhívott azt mondta, hogy nem tudja hogy vállalja e ezt, meg kell beszélnie a férjével.
Hát úgy kiborultam a munkahelyemen, hogy hangosan zokogtam, annyira feszült voltam a napokban a sok gondtól, és biztos voltam benne, hogy lemondja. Aztán írt, hogy csak miattam csinálja végig, mert megígérte, de a mostani infok tudatában lemondaná különben. És reméli, hogy egy cuki csodaszép egészséges kisbabám lesz.
Na innentől kezdve meg ezért zokogtam tovább! Hogy milyen rendes, és mi lesz ha baja lesz a stimutól!
Végre vége a napnak. Kemény volt😢😢😢
Triaklimot azèrt, mert nem volt vèrzèsem.
Köszönöm az èrdeklődèst, megvagyok. Remèlem minden jó odabent, kedden kiderül...
Mindegy ki írja fel a gyógyszereket, csak nőgyógyász legyen. A körzeti nem írhatja fel.
Ma voltam a terhesgondozóban betegpapírért és kiakadtak hogy csak júni 2-re hívtak UH-ra.
Beírt máj. 10-re vizsgálatra.
Ennek nagyon örültem!
Tsh hormont soha életemben nem szedtem, mert ugye eddig nem kellett. Lehet hogy majd nekem is ezt fogja felírni a doki.
E-vitamin jó ötlet, a többit szedem. Egyébként cuki vagy, a babát viszont kívánom! :)
Szia!
Köszi, jól vagyunk, legalábbis remélem.
Se hasfájás, se hányinger, se cicifájás és a barna is elmúlt tegnap.
Most azon gondolkodom, hogy ha valami baj lenne, megjönne-e a vérzésem a napi 2x4 Utrogestantól.
De hát csak nincs baj!
Jó reggelt csajszik!
Lulluly hogy vagytok? Babók?
Varrólány hogy vagy a bogyókáddal?
És a többi leendő baba tulajdonosnak is kívánok gyönyörűszép napot!
️️
Bcp- birth control pill, fogigàtló
Protokoll- egy tàblàzat ami napi lebontàsban mutatja, mikor mit ès mennyit kell szedned. Benne van az UH ès a depot időpontja.
Kérdezz a kapcsolattartódtól. Èn volt hogy napi kèt emailt írtam neki.😊
Szedsz rá tsh hormont?
Ugyan ez az érték nem magas egyáltalán, de a babához azt mondják jobb az alacsonyabb szint.
Én október óta szedem az Eutyroxot. És azóta egyszer sem jutott az orvos eszébe, hogy ellenőrizze az értékét, bár én csináltattam vérképet. Most a donoros klinikán meg azt mondta az orvos, hogy túl alasony 0,6 , és lejjebb vette az adagot.
Hajh az orvosok....
A bőröd állapota romolhat a sok stressztől is,meg a karikás szem, meg a hormonok....nagy megpróbáltatás a szervezetnek.
Majd a terhesség alatt kisimulnak a ráncaid, ne aggódj!
Szerintem is májusban kell majd elkezdened szedni a fogigátlót.
Addig is szedjél valamilyen terhesvitamit.
Én Gravidát szedek.
Nálam is olyan furmányosan fogalmaztak a levélben, hogy kezdjem el szedni a monophasic BCP-t. Én gondoltam hogy az valami fogamzásgátló lesz, ezért írtam nekik, hogy írják le az összetételét vagy esetleg pl. a Marvelon jó lesz-e. Válaszoltak hogy igen.
Szóval ha neked is így írják akkor kérdezz vissza.