Pelenkázás, szoptatás kirándulás alatt - Te hogyan oldod meg? (beszélgetés)
Ez nem csak Egerben van így, sokszor ezért nem is mozdulnak ki a gyerekkel az anyák és nem csak a szoptatás, pelenkázás, de a babakocsival bejutás is lehetetlen nagyon sok helyre, pl. gyógyszertár, posta.
Én sokszor az autóban szoptattam és én is padon pelenkáztam. + nagyon tudom ajánlani a hordozókendőket, csatos hordozókat, amikben a babák nagyokat tudnak aludni, érzik anya szívverését, anyának meg kitárul a világ, tömegközlekedés, vásárlás sokkal egyszerűbb vele. Nagyokat lehet kirándulni vele, persze ésszerű határokon belül.
Pelenkáztam kocsiban, babakocsiban, fűre letakart pléden, és pelenkázóban egyaránt. Azt viszont fel nem foghatom, mi a francnak akarnak a mai nők kiépített szoptatókban szoptatni.
Szoptass otthon, ne csavarogj. Nem is értem, mi nem csináltunk ebből ügyet, és nem játszottuk a mártírt, hogy milyen szar nekünk.
Sziasztok! A témám apropója, hogy szeretnék egy blogbejegyzést írni az én városomban, Egerben nagyon hiányos baba-mamás helyiségekről. Húzó ágazat nálunk a turizmus, mégis, egy kisbabával hozzánk látogató kénytelen padon pelenkázni, kendővel takargatva magát szoptatni. Szoptatásra is alkalmas helyiségről egyáltalán nem tudok a városban, még a plázában is csak pelenkázó lapok vannak, azok is a vécében felszerelve.
Nemrég tanúja voltam, ahogy egy anyuka "átcsomagolta" a babáját egy kemény padon (és igen, magam is gyakran tettem ilyet), miközben a mellette elhaladó hölgyikék megszólták ezért.
Örülnék, ha leírnátok a témával kapcsolatos véleményeteket, tapasztalataitokat! Köszönöm!