Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Nem irigyellek...mi 11 hósan abbahagytuk hirtelen, de legalább alszunk néha éjjel :)
Éjjel is 3-4x cicizik??? Jaj ne? Az én 5 hós babám is, de ő azért még pici. És mennyit szopizik éjjel vagy csak a cici kell neki pár slukk erejéig?
Raktam fel Leviről pár képet.
Köszi Gréta! Azt nem tudom, hogy ez az a folyadék, amitől utána többeknek sikerül a beülti...
Nem tudom, hogy miért emlékeztem egy hónapra. Bár nekem annyira keveredik, hogy ki hol tart, mi a problémája.
Majd rakj fel képet a kis hercegnőről!
Szorítok, hogy minden rendben legyen, bár úgyis rendben lesz! :*
Szia Vica! Igen, lassan finiselünk. Már nagyon várjuk a nagy pillanatot! :)
Annyit tudok, hogy juli7-én még biztosan lesz a doktorunk, mert akkor megyek nst-re meg uh-ra. Juli 20-án pedig gondozásra.
Yzzi, a helyzet nálatok is fokozódik! Lassan finis eltek! Mikor mész dokihoz? Nem tudod véletlen, hogy lesz szabin? Azért kérdem, mert nem tudom mikor keressem a 6.hetes kontroll miatt. Nem akarom a nyaraláskor zavarni.
Koma, a chromohydrotubatio az az átjárhatósági. Alulról kék festékes anyagot engednek fel a méhed felé és a laparral azt nézik, hogy a folyadék beért-e a hasüregbe. Ha igen, akkor átjárhatók a petevezetőid.
Szia Koma! Köszi, velünk minden rendben, ma töltöttük be a 34.hetet.
Nekem beülti előtt egy jó fél évem volt, amikor nagyon figyeltem, hogy mwnnyi szénhidrátot viszek be. Csak vizet ittam, minden lisztes dolgot kerültem és elkezdtem futni. Minden másnap egy órát futottam. Nagyon jól esett testileg és lelkileg is. Fogytam is pár kilót. Én hiszem, hogy ez is hozzájárult a sikerünkhöz!
A chromohydrotubatio a petevezetékek átjárhatósági vizsgálatát jelenti, igen, valami kontrasztanyaggal végzik, nyomon követhető általa, hogy nincsenek-e elzáródások. A hysteroscopia az a méhtükrözés, ha van polip, sövény vagy pl. mióma a méh üregében, látható általa, és el tudják távolítani. A "konyhanyelven" írt méhseprés az, amikor kb. olyan eszközzel, amivel a rákszűrést csinálják, "megkarcolgatják" a nyálkahártyát, hogy az embrió könnyebben megtapadjon. Azt hiszem, frakcionált curettage-nak nevezik. Javítsatok ki bátran, ha valamit rosszul írtam.
Szerintem ha az IR csak enyhe, vedd vissza a szénhidrátbevitelt, amennyire csak tudod. Lehet, hogy hamar normál tartományba kerül ez is, mire mentek.
21 hós lesz jövőhéten és még cicizünk :) éjjel is 3-4-szer
Én úgy emlékszem h ez az átjárhatósági vizsgálatot jelenti.
A chromohydrotubatio nem tudom mit jelent, de lehet méhseprés? A lapar és hystero mellé még ezt csinálták. Neoma írta talán, hogy ez talán valamilyen folyadék lehet, amivel átöblítik a méhet, és ezután szokott sikerülni...
Csináltak "bónuszban" méhseprést is? Ha igen,és ezen kívül is minden rendben, szerintem menjél!
Én most nem tudom, hogy mit csináljak. Elvileg az endo nem rontja a fertilitási esélyeimet, max. az ENYHE IR. Hystero után viszont sokaknak sikerült a beülti. Nem tudom, hogy menjek-e augusztusban fagyi babóért... :(
Yizzi!
Veled mi újság? Gondolok ám rád!
Te mennyi ideig diétáztál a beülti előtt?
Nekem 140g-ot mondott a doki. :O Én össz-vissz jelen pillanatban is alig ütöm néha az 59kg-ot a 160cm-hez. Bár lehet akkor így logikus. Azért ha van menüterved, vagy hasznos infót azt szívesen fogadom. ;) :*
Sajnos idő az, ami a héten nem volt. Délelőtt Atillámat rendeztem itthon, aztán 12, 15, 18 órakor mentem Júliámhoz. A közte lévő időben arra volt időm, hogy étel keverjek a fiamnak. A szopira gyakorlás nem is fért már bele. De holnap érkezik a kisasszony is és minden más lesz.
Igen a gyógyszert szedtem és a diétát nagyjából tartottam de azért ha valami finomat kívántam megettem. Néha mozogtam 1-2 hétig.
Nekem azt mondta most az egyik doki, hogy már előző ciklusba kezdjem el szedni... :)
Bogi is 1 hétig üvegből evett, aztán belejött a szopiba rendesen. Idő kell nekik :)
Menstruáció alatt is lehet / kell szedni?
Akkor csak a szigorú IR diétától? ... és a mozgás? Gyógyszert szedted mellette? ?g ch volt neked megengedve?
Semmi extra. Egészséges étkezés ami az ir diéta alapja.
Megkérdezhetem, hogy mivel fogytál le? Milyen diéta, mozgás?
2009 öszén kezdtem. 2010 augusztusár lement 40 kg. Akkor lettem terhes, de sajnos félidőtől elhagytam magam és a szoptatás végére mind vissza is jött. Lényegében, 1,5 év volt kisebb szünetekkel. Majdnem 2 éve vagyok a mostani súlyom körül, hogy picit lejjebb megy, hol vissza jön. Most bekeményítettem.
Amig el nem fogy. Ha jól emlékszem 40 db-ot írtak fel, tehát akkor 40 napig.
Aztaaaa! Hogy csináltad? Gratulálok! Mióta szeded a metformint?
További ajánlott fórumok: