Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
4. napi vvt eredmény:
FSH 5,1
LH 8,0
Ösztradiol 75
Tesztoszteron 1,2
Prolaktin 11
Anti TPO 9,9
Anti TG 32,1 (ennyire magas még nem volt)
TSH 1,42 !!!! (ez pedig ennyire alacsony még nem volt, de ennek örülök!!!)
Vélemény? Ki mit mond?
Mondjuk az LH is elég jól elhúzott az FSH-tól.
Lányok!
Voltunk az Onix laborban (Pécs, Szigeti út 41.)
Csináltattam IgA, IgG és IgM-re, valamint 40 féle ételallergiára is(nutritv=amit megeszünk) labort.
E-mailben értesítenek az eredményről.
Eredmény 7 munkanap alatt várható.
:) Köszönöm, hogy leírtad. A videók és a dokim alapján én is nagyon jónak találtam őket. Az orvosom elmondta, hogy 15 ilyen orvos van az egész országban, aki ott is dolgozik.
Mi a Rózsakert Medical Centerben voltunk. Nagyon meg voltunk elégedve mindennel. Kaptunk dvd-t, e-mail-ben küldték a vérvételi eredményeket másnap (mivel délután 4-kor volt az uh). 1,5 óráig tartott az uh, mert 39 paramétert néztek meg mindkét gyerkőcön. Közben kaptam csokit, voltam wc-n, hogy optimálisan feküdjenek a babák. Komplett lefűzött dokumentáció is benne volt az árban. Korrektül elmondták, hogy kettes ikreknél a kombinált és az integrált teszt kb. 85-90%-os pontosságú, mert a vérben keverednek a két magzat sejtjei. Csak a 200 ezres Prena, Nifty-teszt jobb.
Elég sok ismerősünk megy oda. Népszerű hely.
Nekünk a Rózsakert Medical Center-t ajánlotta az új dokink. Annyi csak a különbség, hogy kicsit más a vizsgálati technika.
Reméljük jól alakul minden a 12.hétig.
Időpontot kell előre kérni? Ára megfizethető?
Elég sokan mennek fel ismerőseim is. Nagyon jól ki tudnak szűrni minden problémát. De nálatok is minden rendben lesz. :)
Nem ismerős. Csak ott komoly gépek vannak, adnak dvd-t, képeket, azonnal van eredménye a vérvételnek is. Tényleg rendesen átnéznek mindent, nem csak max.10 percig tart az uh :)
Jövő hét csütörtökön megyünk az Istenhegyi Géndiagnosztikába.
Csak Budapesten van valami nagyon spéci UH? Vagy ismerős néz benneteket?
Hová mentek Bp-en genetikára? Mikor?
12 hetes uh-ra Budapestre megyünk, ugyanoda, ahol Alinával voltunk.
Ezek után megyek majd V. dokihoz, gondolom én is, hogy majd csak pislog, ha megtudja, hogy mégiscsak 2 baba van :)
Lányok!
Valaki próbálta már a Chia magot?
[link]
Csak, akinek szabad fogyókúráznia (nem terhes, nem szoptat)!
Vigyorex6 Nagyon gratulálok,pihenj sokat! Én is Crinone-t használtam a terhesség 12. hetéig,mindig este lefekvés előtt adtam be,mert így volt ideje felszívódni és reggel csak kevés folyt ki! 3-4 naponta langyos vízzel irrigáltam (de nagyon óvatosan) az elején kicsit barnáztam,vérezgettem,de hála az égnek nem lett semmi baj!Remélem továbbra is minden rendben lesz Nálatok!Vigyázz magatokra :))
Ildike,hát nagyon jót nevettem! :)) Micsoda események vannak!Már jó ideje nem volt időm itt olvasgatni,de ez hihetetlen!!Nagyon jóóóó! 12 hetes uh-ra kihez mész? Biztos V. doki is meglepődik majd mikor ott figyel vele szembe a másik baba is :)))
Vigyázz magatokra :* :))
Ez hihetetlen, nagyon örülök! Szorítok nektek!
A lényeg hogy minden rendben, drukkolok továbbra is!
Nagyon szépek a babáitok! Gratulálok!
Az első pillanatok egyike, amikor még 5 hetesen megmutattam neki az uh képet, amint ketten vannak... Na ezt sikerült lefényképeznem, már az is sokat mond :D
Most azért csak nem lesz akkora meglepi neki, inkább csak akkor realizálódik benne.
Nagyszerű! Szívesen lennék ismeretlenül is "szemtanúja" a reakciónak:))
De jó! :) Rendben van minden, apukájuk meg szépen felvakarja magát a rendelő kövéről majd! :D
Igen, itthon voltam.
Hát apa még mindig kitart az mellett, hogy rosszul lát a doki, és én is, és csak 1 baba lehet 😄 na de majd jövő héten a 12. hetes uh-n meglátja a saját szemével. Ha nem 2 lány, akkor végképp ki lesz akadva, nem tudom akkor hogy hozom haza a dokitól 😆
Baján voltál? Milyen egyformán nőnek! Lehet egyneműek, és azért... Dupla lányt kap apa!
Cukkinis lecsó, saláták, gyümölcsleves, zöldséglevesek (bab nem), párolt zöldségek. Most ezek jutottak eszembe, de elég rendesen fáj már a fejem...
Igen, szerencsére minden rendben :) Egyik baba 4,6 cm; másik baba 4,7 cm. A barnázás tényleg attól lehet, hogy kimart a C.
Nem tudom mi alapján döntik el, hogy ki melyiket kapja, én mindig is Crinone-t kaptam. Ha jól tudom, akkor ebből a napi 1 a szokásos adag.
remélem, minden rendben, megnyugtató az UH eredménye. Mi dönti el, hogy kinek mit írnak fel: Utrot vagy a Crinont, és melyikből mennyit? Vagy a Crinone mindenkinek napi 1?
Akkor hogyan paleoztál, miket ettétl, miket főztél?
Én is próbáltam már a paleot, sokan szerintem félreértik. Nem húst-hússal kell ám enni. A tiszta élelmiszereken és a szénhidrát megvonáson van a hangsúly. Nekem a kenyér hiányzott és csak maglisztezés sem jött be. Normális paleos kenyér meg nincs. Mondjuk én eleve olyan ember vagyok, aki nem szereti, ha valami csak fehér vagy csak fekete, szóval nem szeretem a végleteket. Én azt is mondtam, hogy nem vagyok paleo fanatikus, mindenesetre jó dolgokat lehet leszűrni belőle...
És ismerősondják, hogy próbáljak barna rizst enni meg teljes kiőrlésű kenyeret. Hogyan, mikor lassú az emésztésem! :-(
Cse...ék meg!
További ajánlott fórumok: