Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Szia Barbi!
Én két uh-n voltam (6. és 10. nap), majd a leszíváson a 14. napon és a beültetésen a 17. napon. Utána következett a vérvétel és rá egy hétre az ultrahang. Ez összesen 6 út volt. Én útiköltség papírral utazom, így kapok rá némi támogatást.
szia!
nalunk ugy volt h eloszor konzi, utana ahogy megjott kezdtuk is, es akk mentunk a 6. es a 10. napon UHra, 14. napon leszivasra, es a 19. napon beultetesre, aztan ket hetre ra vervetel. ennel tovabb en sajnos nem jutottam.
nem fogsz csalodni a mediben, nagyon aranyos segitokeszek a lanyok, igazabol veluk leszel nagyobb kontaktba mint a dokival :) tenyleg segitenek mindenben. :)
mostanaban ugye h tobbszor voltam benntfekvoben (leszivas, es beulti 2x) azt kell h mondjam h mindig tobbsegben voltak a nem pecsiek. rengetegen jonnek ide. szerintem okkal :)
Üdv köztünk!
A szuriknál mindegy melyik napszakban adod be, csak arra kell figyelni, hogy minden nap ugyanabban az időpontban történjen. Nálam ez a du. 1 óra volt, mert akkor tuti otthon voltam. Egymás után adhatod be őket, nem kell várni köztük. Ha kettő van, akkor célszerű egyiket az egyik oldalra, másikat a másikra, következő nap csere. Én így csináltam, bár lehet semmi jelentősége :)
ez nagyon jó hír!!
és akkor ezt előzőleg jelezzem a házidokimnál? ő ad ilyen papírt?
Szia!
Én is mindig útiköltség papírral utazom.
Az asszisztensek lebélyegzik neked, amikor vizsgálatokra, beavatkozásokra mész.
A TB támogatja.
Köszönöm a válaszokat! Remélem nekünk is csak pozitív tapasztalataink lesznek majd! Már várom az első konzultációt!
Ha eszembe jut még valamilyen kérdés, itt fogok érdeklődni! :)
A gyógyszeres kezelést az orvos dönti el egyéni elbírálás alapján.
Táblázatban foglalják össze napokra lebontva, hogy mikor, mit és mennyit kell beadni. Szépen követhető.
Nekem rövid protokollal a 14. napon volt a leszívás. A további gyógyszerelést a leszívás után megbeszélik majd veled is.
Szia!
Friss hormonsor kell. Én is sokat utazok, de a Klinikán csináltatom meg a vérvételt, mert ingyenes és aznapra eredmény is van.
Mi maximálisan meg vagyunk elégedve a Medivel. Mindenki segítőkész, együttérző és szépen haladnak a dolgok. Bármilyen kérdéssel fel lehet hívni az asszisztenseket.
Az igaz, hogy az uh-k csak néhány percesek és rengetegen állunk sorba, de én ezidáig mindig minden kérdésemre kaptam választ.
Az ellátás tb finanszírozott, a gyógyszerekért kell csak fizetni.
Szia!
A stimu alatt főleg kell, hogy menjen!
Én is szedtem, már a stimu előtt hónapokkal elkezdtem és a leszívás napjáig folyamatosan szedtem a napi 100 mg-ot.
Bezavarni be tud, nekem nagyon megemelte a tesztoszteron szintemet, ezért most minden másnap veszem be a 100 mg-ot, de a stimu kezdetétől újra visszaállok a napi adagolásra.
Én a petesejtek minőségének javításáért a dhea mellé szedek még e vitamint és bio melatonint is.
Hajrá! ;)
Még nincs időpontom a Várnagyhoz, múlt héten volt a műtétem, a 4 hetes kontrollra megyek majd hozzá és akkor szeretném megbeszélni vele a továbbiakat. Van októberi hormonképem, az vajon jó lesz, vagy újat kell csináltatni?
Egyébként akik már többször jártak Pécsen, tényleg olyan kedves mindenki? Eddig csak jókat olvastam a központról. És nem kérnek pénzt semmiért? Csak a gyógyszereket kell nekünk fizetni? Hálapénzt szokás ott adni?
Szia! Alapvetően mindent Pécsen csinálnak, pl.: vérvétel, méhtükrözés, uh. Én messziről járok, így nem ott csináltattam meg a vérvételeket, de elfogadják ha viszed az eredményeket, nem gond.
A spermavizsgálatot a konzultáció előtt csinálják meg, de egy napon van a vizsgálat és a konzultáció, majd az eredményektől függően mondják meg, hogy hogyan tovább.
További ajánlott fórumok:
- A Sote I. mint meddőségi központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?