Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Mi is márciusba megyünk az első konzultációra. Nálunk kért 3. és 21. napi vérvételt,méhtükrözést,vérvételt fertőző betegségekre és a férjemnek andrologiai vizsgálatot. Nálunk lombikkal kezdünk mert a férjemnek nem jó a sperma képe nekem meg pco-m meg hiperprokaktomiám van.
Most a menzim várom hogy végre megkezdhessük a vizsgálatokat.
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni a csoporthoz. Múlt héten volt laparoscopiám endometriózis miatt és a műtétet végző doki a lombikot javasolta. Várnagy Ákoshoz megyek majd kontroll-ra (Pakson) és akkor megbeszéljük a továbbiakat. Milyen vizsgálatokat kell elvégezni a kezelés előtt? Mindent ott végeznek a meddőségi központban vagy van amit nekünk magunknak kell intézni?
Mennyi ideig kell majd injekciót adni magamnak, és 2 naponta mennem kell majd UH-ra?
Köszönöm a válaszokat! :)
lanyok de jo h vagytok, mert csomo mindent toletek tudok mindig :)
en epp a medibe vagyok az agyamon, es most mondtak meg a jo hirt hogy a ket kis eszkimonk felebredt es szepek es erosek es a bilogus szerint bizhatunk bennuk :) olyan boldog vagyok :) kis lepes, de nekem megis nagy orom :)
most varok a beultire :)
szoritsatok nekunk!
Genetikai/immunológiai vizsgálatot többszöri vetélés, vagy 2-3 sikertelen lombik után csinálnak.
Mi az első ivf előtt voltunk Zalaegerszegen, mert addigra már sajnos két terhességet is elvesztettem.
Azóta időközönként kontrollra kell járnom az immunológiai problémáim miatt.
Számunkra megnyugtató volt, hogy genetikailag rendben vagyunk és a férjemnél immunológiai probléma sincs.
mar a baba varas elso gondoltatatol (2014.dec) ota teljes eletmod valtason esten at, lisztet cukrok egyatalan nem v nagyon min mertekben neha eszek. egy ev alatt 12 kilot fogytam amit azota is tartok, teljsen egeszsegesen elek/elunk. nem ingadozik a suly.
szal azt gondolom mindent megteszek a dologert, de nyilvan en is szeretnek kizarni mindent, ezert gondoltam az IR vizsgalatra a pcos miatt :/
am eketmod ide v oda a pcos-en semmi javulas :(
Én kértem anno Kovács dokitól, ő nem tartotta fontosnak ezt a vizsgálatot, de azért kiírta, viszont csak két pontosat csináltak :(
Az eredmènyre azt mondta határérték, nem foglalkozott vele.
Szerintem ha pcos vagy akkor érdemes kiiktatni a fehérlisztet és a cukrot és persze edzeni sem árt. Nekem bejött.
sztem akkor biztos h nem kernek mar!
sztem ha minden okes, akk konzi utan amint megjon kezditek.
nalunk igy volt :)
szuper, koszonom :)
masik csopiba olvastam h csak endo doki adhat azert nem tudtam :/
További ajánlott fórumok:
- A Sote I. mint meddőségi központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?