Parlagfű allergiám van. Mivel enyhíthető? Meddig virágzik? (beszélgetés)
Ez az...
Jól kijut az idén nekünk!
Szia!
Hát azonnal!KItágitja az orrjáratot!
Fura,de én pár napja jol érzem magam.Orrom kicsit folyik,de más tünet nincs,nem szedek semmit,csak orrtapaszt használok.Nem értem?:)
xyzal tabletta és nasonex orrspray, tünetmentessé tesz
én is allergiában szenvedek
Arra vagyok még allergiás a parlagfűvön kívül.
Ma jobb a helyzet, mint tegnap, már nem fúj a szél, határozottan jobban vagyok, de azért nem bánnám ha esne az eső.
Én hál' istennek nem vagyok allergiás.
Nem tudom már mikor, tán 2 éve, hogy láttam egy fókusz adást. Arról beszéltek, hogy olyan kecskék tejét adták allargiásoknak amelyikekkel parlagfüvet etettek.
Ez csodálatos módon elmúlasztotta a tüneteket.
Hogy tartósan gyógyultak-e nem tudom.
Vegyétek fel velük a kapcsolatot. Biztosan segítenek.
Jobbulást minden érintettnek!
DETTO!!!!!!! Egész nap sz..rul vagyok, nem tudok kimenni a gyerekekkel az udvarra, délbe kimentem a teraszra kiteregetni, utána azt hittem végem van. Már hazajött apuci, ő kiviszi őket.
Nekem szept. közepéig szokott tartani.
Ááááá, már nem bíííííííírom......
Nekem most ajánlottak egy kombinációt: calcium por, omega 3-6-9, olajfalevél kapszula és C vitamin 1000 mg. 1 hete szedem és sokkal jobb. A claritint elhagytam, semmit sem ért. Próbáld meg ezeket, kb 6-7 nap múlva már hat (lehet, hogy Nekd még hamarabb). Tényleg jók. Erősítik az immunrendszert. Mivel az allergia is immun probléma nyilván hat rá.
Ha a beszerzéshez kell segítség, szólj. priviben megírom melyek ezek a termékek és kitől tudod beszerezni. Szióka.
Legutóbb télen csinálták, mert ugye 5 évente kötelező különben nem kaphatunk gyógyszert. De nem valószínű, hogy én mégegyszer valaha csináltatok, mert már az idén sem jelentem meg az allergológián mivel tavaly már a 180 mg-os gyógyszer sem ért semmit. Inkább a homeopátia és tovább érdeklődök mivel tudnám még jobban enyhíteni.
Nekem is van egy ismerősöm, 10 évig volt allergiás, és az idén már ki se jött rajta, fokozatosan elmúlt neki.
Nos, nekem ez a 10. kellemetlen nyaram, szóval bízok....
Ahhoz, hogy megállapítsa az orvos, hogy ez allergia -e vagy nem , csinál egy ú.n. PRICK-tesztet, de csakis tünetmentes állapotban!!!! Nekem szeptember végén csinálták meg amikor már elmúltak a tüneteim.
Szerintem teszt eredmény nélkül nem írnak fel semmit, sőt, minden évben gyógyszerfelírás előtt el kell menni légzésfunkció vizsgálatra is.
További ajánlott fórumok:
- A bőrgyógyász ma azt mondta, hogy rühes vagyok, ellentétben a háziorvossal aki szerint allergiám van!
- Virágzik már a parlagfű?
- Mivel enyhíthetem, csillapíthatom a fogfájást?
- Létezhet az, hogy ilyenfokú, enyhíthetetlen szenvedés az idegzsába vagy az orvos téved?
- Nagyon fáj a gyomrom...mivel enyhíthetném?gyógyszer... akár házi praktika...Tanácsokat várok!!!!
- Csípős paprika csípi a kezem.Hogyan enyhíthetném?