Parlagfű allergiám van. Mivel enyhíthető? Meddig virágzik? (beszélgetés)
Szem viszketésre Humalach műkönnyet vegyél!!!
Orrodat gyenge sósvízzel öblögetsd és javúlás lesz.
Még csak egyszer próbáltam, reggelig aludtam, de nem tudom eldönteni használ e igazán, mert még mellette orrcseppet is használtam. Ma kiderül, ugyanis elfogyott az orrcseppem.
A tapasz az orrcsorgást is megállítja, ugye?
éjszakára szoktam
ma vettem meg a második dobozt
Te használod?
Bevált?
Sziasztok,
En nemreg hallottam, hogy a propolisz jo lehet. Ket napja hasznalom csak es mar enyhultek a tunetek... Nemtom, hogy a propolisz miatt vagy csak kisebb lett a parlagfu a levegoben...? Van valakinek tapasztalata vele?
Sziasztok ! Most hallottam egy állítólag tuti dolgot. Egyik ismerősöm elment sóterápiára. Ott ismerőse volt a kezelő személy és elárulta mia lényeg. Hidegpárásító+salvus víz. Azóta vett otthonra, folyamatosan önti bele a sós salvus vizet, párologtat és allergia, nátha, köhögés hipp-hopp eltűnt. És még 3-5000 Ft-ot sem kell kifizetni egy lakalomra. Szerintem érdemes kipróbálni. Azt mondaj , hogy arra kell vigyázni, hogy a szobából a kényes cuccokat pakoljuk el, mert lerakódik a só. Egész éjszaka bekapcsolva hagyja és tuti.
Próbáljátok meg, hátha...
Mari
mondták a gyógyszertárban azt is hogy ha nem válnak be a recept nélkül kapható szerek menjen el a dokihoz éés majd személyre szabottan kiír neki szert. csak már nem bízik benne hogy valaha el is múlik.
szegény egész éjjel küszködik vele
Ha van időd, olvasd vissza az eddigieket.
Én nem sok jót mondhatok. Ez a 10. allergiás nyaram, kezdtem a Claritinnel, majd Zirtec, Airus (lehet nem jól írtam le) ettől iszonyú rémálmaim votlak + bélműködés zavar, majd a 180 mg-os Telfast. Ez sem sokat ér, és hasmenésem van tőle a 14.szem után (tavaly is, tavalyelőtt is rá 2 hétre ahogy elkezdtem szedni). Próbáltam a Flavonmax lekvárt, ez sem használt, homeopátiás gyógyszert is szedek, ez valamennyire jó, de nem leszek ettől sem tünetmentes.
A férjed kaphat injekciót, azt nőknek nem javasolják, mert szteroidot tartalmaz. De ezt már nagyon "súlyos" állapotban szokták beadni, amikor már asztma is fellép. Bár ha én pasi lennék tuti beadatnám, már így is erősen gondolkozom rajta, hogy jövőre mi legyen, mert az idei nagyon durva.
sziasztok!
én is tanácstalan vagyok,a párom rettenetesen allergiás. már több mint egy hónapja taknyos, viszket az orra,stb..már próbálta a claritint az eleinte hatott neki mostanra már az sem.viszont nagyon küszködik éjszaka pláne. nem olvastam vissza még, de ti mit ajánlanátok?
Ez attól van, hogyha elkezd fújni a szél, fölkavarja a pollent akkor nagyon rosszul vagyok én is ( mint most ). Szélcsendben én is jobban vagyok, ha pedig van egy kiadós eső, 2-3 napig "hawaii", mert az eső leveri a pollent.
A tapasz neve: Respir Activ, 10 db van benne és 1400 ft. körül van. Nekem is használt.
További ajánlott fórumok:
- A bőrgyógyász ma azt mondta, hogy rühes vagyok, ellentétben a háziorvossal aki szerint allergiám van!
- Virágzik már a parlagfű?
- Mivel enyhíthetem, csillapíthatom a fogfájást?
- Létezhet az, hogy ilyenfokú, enyhíthetetlen szenvedés az idegzsába vagy az orvos téved?
- Nagyon fáj a gyomrom...mivel enyhíthetném?gyógyszer... akár házi praktika...Tanácsokat várok!!!!
- Csípős paprika csípi a kezem.Hogyan enyhíthetném?