Parlagfű allergiám van. Mivel enyhíthető? Meddig virágzik? (beszélgetés)
KÖszi!
Nem hízlalnak ezek a Lenkei féle vitaminok?
Ez durva!
Vidéken élsz?Zöld övezet vesz körül?Az nagyon tud hatni,én pesten élek,de ha kimegyünk a szülökhőz vidékre,meghaltam!
Nekem szeptember közepéig.
Figyi, sürgősen vegyél Luffel szublingvális gyógyszert, naponta 3 szor kell elszopogatni, ha erősek a tünetek lehet többször is. 50 db van egy dobozban 1200 ft. körül van, én amikor kettőt veszek be, fél óra múlva jobb. Van orrspray is belőle. Nekem itt a portálon ajánlotta egy nagyon kedves csaj, és őneki az idén nem is voltak még tünetei!!!
Szia!
Okosabbat én sem tudok tanácsolni, én is homeopátiás gyógyszert szedek, a Luffelt, valamennyire jobb. Ja, és még eszem a Flavonmax lekvárt ( 1 hete ), majd meglátjuk mi lesz. Én nem szedek gyógyszert, mert tavaly már a legerősebb gyógyszer sem használt ( a Telfast 180 mg-os ).
Sziasztok!
Parlagfű allergiám van tavaly óta:(
IDén jóval augusztus elött elkezdtem szedni homeopátiás bogyókat.SEmmi hatása,ugyanúgy szenvedek mint tavaly!
KÖszönöm a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- A bőrgyógyász ma azt mondta, hogy rühes vagyok, ellentétben a háziorvossal aki szerint allergiám van!
- Virágzik már a parlagfű?
- Mivel enyhíthetem, csillapíthatom a fogfájást?
- Létezhet az, hogy ilyenfokú, enyhíthetetlen szenvedés az idegzsába vagy az orvos téved?
- Nagyon fáj a gyomrom...mivel enyhíthetném?gyógyszer... akár házi praktika...Tanácsokat várok!!!!
- Csípős paprika csípi a kezem.Hogyan enyhíthetném?