Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Pánikzavar! Cipralex! Vélemények fórum

Pánikzavar! Cipralex! Vélemények (beszélgetés)

1 2 3
55. c1e9612cd3 (válaszként erre: 53. - Megi04)
2012. nov. 20. 22:03

a csoda, én azt hiszem, önmagunkban van. Csak ezt is fel kell fedezni. És ez is idő. Legalább annyi, mint amennyi önismeretre kell......

És igne, ezért xarok a fórumok, a net.... pont h inkább összekavarják az embert.... ráadásul, a hsz-ók jó része nem saját tapasztalatból beszél, hanem a szomszédasszony sógoránk a szomszédjának a vkijével történtet adják elő saját sztoriként......ami persze urbán legenda, mert az a vki is hallotta csupán, de azért magáénak vallja a sztorit.....

Az a helyzet, h páromnál is volt már oylan szakasz, amikor megint majdnem vissza kellett vinnem a dokihoz.... De akkor elég rendesen rárivalltam, és döntés elé állítottam... vagy ő maga, saját erőből, vagy visszamegy a dokihoz..... Kijött magától... megtalálta az utat.... na ez az, amit meg kell tnulni...

2012. nov. 20. 21:54
Nekem anno nulla volt a libidom, ennyi!
53. megi04 (válaszként erre: 51. - C1e9612cd3)
2012. nov. 20. 21:31
Igen.Akkor pontosan ismered.Az örvény alján kuporogva mentem a dokihoz,és azért írtam,hogy ismerem az érzést,amikor eleinte vannak pánikrohamok,ez-az,közben összezavarják az embert,hogy úristen,tedd le,mert ez,meg az lesz.És akkor már nem tudod mit csinálj...Pedig egyszerűen az orvosra kellene hallgatnod..Egy utat választani..Te döntöd el mit,de akkor ne kapkodj erre-arra hanem járd végig.1 évig tünetmentes lettem,most elő-elő jön,de én tudom miért,van pár oka,amit sajnos nem lehet megszüntetni.Tehát:Megtanulok vele élni..Na és ERRE jó a cipra.Hogy erre rájöjjön az ember! Az a baj,sokan azt hiszik:Csodabogyó...Bekapok 1-2 szemet,és a rózsaszín felhő hasáról,minden csillámlik! Holott egy frászt! Nekem elmondta a doktornő,hogy ne várjak csodát! Ez egy mankó...Ami segít,hogy magamtól rájöjjek,mi lenne a helyes.Csodaszer egyszerűen nem létezik.Erre kellene rájönni.És nem is Al..pirin,hogy bekapok egy szemet,és elmúlik a fájdalom.Ez egy hosszabb folyamat.
52. c1e9612cd3 (válaszként erre: 48. - Reniceee)
2012. nov. 20. 21:24
talán azért, mert vmi jó kis vírust nyaltál be, nem a ciprát.....
51. c1e9612cd3 (válaszként erre: 46. - Megi04)
2012. nov. 20. 21:23

figyi! Ne sajnáld, h segíteni szeretnél... hisz tudod! Van, akin lehet, van, akin nem..... A te lelkiismereted tiszta! És ez nagyon nagy szó a mai világban! Te megtetted, ami tőled tellett....

Óóóóóó, de ismerem ez a "ne hagyd magad gyógyszerezni!".... és társai szöveget! Amikor prom volt a mélyben, hányan próbálkoztak! Volt, aki az asztal alatt dörzsölgette a kezeit, aztán "küldte az energiát" páromnak....... Jesszus! Amikor meg nem hallottam, osztotta az észt, h ne engedje a xanaxot, stb..... Nem mondom, én se akartam, mert vhol úgy éreztem, h az már a vég.... akkor tényleg baj van, ha mag nem mászik ki belőle..... homeopátiával, gógynövényekkel kezdtem én is nála, de xart se ért.... és Ő maga kért, h segítsek, vigyem orvoshoz! Ekkor léptem! És bizony megérte! 9 hónap alatt leállhatott a kemikáliumokkal! Hatott, visszaállította! Nem mondom, h soha nem lesz ilyen epizód az életében, mert bki, bmikor visszaeshet, de akkor legalább tudja, h kihez menjen! És bízik az orvosban is, és bennem is!

50. c1e9612cd3 (válaszként erre: 45. - Reniceee)
2012. nov. 20. 21:13
kicsit úgy érzem, h a pánik, szorongás mellé hipochonder is vagy.... mi lenne, ha 1x nem olvasnád el a lehetséges mellékhatásokat???? Elhiszed, h semmi bajod nem lenne..... (félre ne érts, nem bántani akarlak!!!!)
49. megi04
2012. nov. 20. 20:46
A cipra nem a pánikra van,hanem depresszióra.Tehát nem igazán ludas semmiben.Azért mondják,hogy egy hétig,csak fél szemet,utána 1 egészet.Szörnyen féltem,és volt nagy-nagy pánikrohamom is.6 hét után lett jó.De az ember kibír 6 hetet! Kell,hogy legyen ennyi ereje.Ha nincs,akkor sem a cipra,sem más nem fog segíteni,csak a kórház,ahol lenyugtatnak úgy,hogy rohamok ugyan nem lesznek,de sok más sem...Tökéletes articsóka lesz az emberből...Hát azt sem lehet életnek nevezni....:(
2012. nov. 20. 20:11
Frontin sose használt... akár mennyit bevehettem belőle...
47. megi04 (válaszként erre: 45. - Reniceee)
2012. nov. 20. 20:05
Persze,hogy a gyógyszer az ok! Hiszen leírja a használatiban,hogy ELEINTE pocsék dolgokat produkál!! De UTÁNA hatni fog. A frontin nagyszerű,az az egyetlen probléma vele,hogy nem szabad sokáig szedni,mert függőséget okoz,mint a drog.Vagyis,amikor le kell állnod vele,na akkor fogsz igazán szenvedni! A Cipra ártalmatlan.A frontin nem!
46. megi04 (válaszként erre: 44. - C1e9612cd3)
2012. nov. 20. 20:02

Sajnos a pánikos fórumokon is ez megy..:( Mindig megjelenik egy "forradalmár" aki azt mondja:Ne szedd,mert káros,ez lesz,az lesz.Páran így is tesznek,aztán csodálkoznak,hogy rosszabbodik az állapotuk,és a "hülye" orvos nem tud segíteni...

Eszükbe sem jut,hogy hiszen a doki tudja,mit miért tesz,és CSODASZER NINCS...Sajnos a cipra sem az,és az agy nem játékszer,hogy szedem,nem szedem.Vagy kap másikat,és az persze JOBB...Az érdekes csak az,hogy ha az ember utána olvas,akkor szinte mindegyikben ugyan az a hatóanyag,csak más a leánykori nevük...Placebó hatás...

Jelenleg a Cipra a legjobb.(ez nem az én véleményem,a neten olvastam). Mindig megfogadom,hogy nem szólok bele,de mindig előjön a "Jajjistenemszegénykém"-és én ökör segíteni próbálok.De minek??? Ha valaki elhiszi,hogy egy szem bevétele után(mikor pontosan le van írva,hogy napok,esetleg hetek kellenek a hatásmechanizmus kialakulásához)neki ez a gyógyszer nem jó....akkor minek jártassam a számat?

45. reniceee (válaszként erre: 44. - C1e9612cd3)
2012. nov. 20. 19:49
Hát nem tudom.... az ügyeletes doki szerint a gyògyszer az ok..... hát most már amugysem venném be többet, bevettem a frontint ha segit akkor a gyógyszer a bünős..... marad akkor este yarocen azt kész
44. c1e9612cd3 (válaszként erre: 14. - Reniceee)
2012. nov. 20. 19:41

az nem annak az 1 szemnek a mellékhatása... ahhoz, h kiváltsa a mellékhatásokat (amik lehetnek ugye, de nme biztos, sőt...)azért el kell, h érjen bizonyos szintet....

És ha benyaltál vmit? Azért ne felejtsük el, h járványos időszak van....

43. b486c9cf7d (válaszként erre: 41. - Megi04)
2012. nov. 20. 19:29
Nem lebeszelem, hanem figyelje magat, ha szokatlan, akkor az uj gyogyo okozHATja.
42. reniceee (válaszként erre: 40. - B486c9cf7d)
2012. nov. 20. 19:26
Teljesen igazad van.... iszonyat, ennél jobb a roham is, az hamar elmúlik azt kész.... de ennél szenvedjek ki tudja meddig s mi jönne még elő..
41. megi04 (válaszként erre: 40. - B486c9cf7d)
2012. nov. 20. 19:25
Figyelj...Nekem mindegy.Segíteni próbáltam.Sokaknak az a bajuk,hogy a pánikos fórumon is lebeszélik róla,és a végén összezavarodik.Az orvosa tudja,mit,miért.Ha nem szedi,ne szedje.Ő nem panaszkodott beszédzavarról,csak olyan tünetekről,amik nekem is voltak.De tudod mit? Beszéld le róla. Nem a lányom,nem a rokonom.Segíteni próbáltam,tiszta szívemből,mert tudom miken megy át.Beszéld le róla,igazad van.Én,ennyit tudtam,és nem többet.Széllel szemben pedig nem fogok pisálni.Nem szedi,ne tegye.Sajnálom őt.Ennyi.
40. b486c9cf7d (válaszként erre: 34. - Megi04)
2012. nov. 20. 19:15

Nezd, neked jo volt, sokaknak jo, masnak meg nem. Ugyanaz a fogamzasgatlo se jo minden nonek.

Nekem miutan meg a fejfajas ellenere is beszedtem a ciprat, beszedzavaraim lettek es felkelni se tudtam a fejfajastol, miutan abbahagytam, gyorsan elmult az egesz.

Szoval eroltetnem kellett volna?

Ne mar.

Te a sajat testedert, o pedig az oveert felel.

39. megi04 (válaszként erre: 36. - Reniceee)
2012. nov. 20. 19:15
Az nem ilyen tipusú gyógyszer,mint a cipra.Az egyszerű aszpirintől is sokan kapnak asztmarohamot.Ez más tipusú.BIZTOS,hogy nem lesz tőle bajod.Csak most EZT érzed.Tudom.Én is átmentem ezeken.
38. megi04 (válaszként erre: 35. - Reniceee)
2012. nov. 20. 19:13
De nem mindenkinél! Hidd el,nálam beszaribb a világon nincs! egyszer fordult elő szörnyű nagy,a második,harmadik,már könnyű volt,bekaptam egy frontint,a negyedik annyira enyhe,hogy frontin sem kellett! Utána elmúlt!
37. reniceee (válaszként erre: 36. - Reniceee)
2012. nov. 20. 19:13
S a doki közölte hogy 10 ezerből egy ... hát én voltam az az egy
36. reniceee (válaszként erre: 34. - Megi04)
2012. nov. 20. 19:11
Vannak azért szép kis gyogyszerek.... egyszer egy gyomorgyogyszertől tarkómerevséget s fenn akadó szemeket kaptam....roham mentö vitt el
35. reniceee (válaszként erre: 33. - Megi04)
2012. nov. 20. 19:09
Két hét ilyen rosszulléttel? Kizárt.... mondta az ügyeletes hogy iszonyat rossz dolgokat müvelhet a cipralex....
34. megi04 (válaszként erre: 32. - B486c9cf7d)
2012. nov. 20. 19:07
Igen.Ha azt vesszük,minden ott van.Normális esetben,mégis csak akkor lázasodunk be,ha betegek vagyunk.Mondom(mielőtt belekötnének,hogy a szomszédék Pistije,bezzeg...) normális esetben!
33. megi04 (válaszként erre: 30. - Reniceee)
2012. nov. 20. 19:06

Ugye-ugye...Találtam még valamit,máshol.Egy lány panaszkodott,hogy rosszul van,ezt a választ kapta a szakembertől.

"Szia! A cipralexet reggel kell bevenni, evés után. Ez egy úgynevezett aktiváló hatású antidepresszáns, azaz mellékhatásként álmatlanságot okozhat (ezért a reggeli adagolás). Hatása a rendszeres alkalmazásban körülbelül a második hét végén alakul ki (a hatásmechanizmusa miatt). "

32. b486c9cf7d (válaszként erre: 27. - Megi04)
2012. nov. 20. 19:04
A testho szabalyozas kozpontja is az agyban van.
31. megi04 (válaszként erre: 29. - B486c9cf7d)
Igen. Van,aki eltudja kerülni.Irigylem.
30. reniceee (válaszként erre: 27. - Megi04)
Felhivtam az ügyeletet... elmondtam a tüneteket s hogy mit vettem be..... azt mondtàk hogy ôrüljek hogy csak ennyi van, s vegyek be 0.75 mg frontint
29. b486c9cf7d (válaszként erre: 24. - Megi04)

Ez mind szep es jo, de ez az agyra hat es nem vagyunk egyformak.

En igazabol az ilyen gyogyokat inkabb elkerulom, nem is kertem masikat az orvostol.

2012. nov. 20. 19:02
Hirtelen jött rosszullétkor vert ki a láz, zsibbad és ég mindenem.... iszonyatosan remegek
27. megi04 (válaszként erre: 25. - Reniceee)
2012. nov. 20. 19:01
Az enyémen nem olvastam.A láz,arra van,hogy segítse a vírust leküzdeni...hogy jön ez össze?
26. megi04
2012. nov. 20. 19:00
*Frontin
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook