Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
barcsak nekem is hozna.... :-)
irigyellek.
Hát paleosként nem nagyon szoktam ezen agyalni. Én személy szerint, nem tudom milyen :D
Pláne, mert a koleszterin nem olyan mumus mint ahogy szeretnék ma bemutatni.
Akkor ne egyék. Kész. Kíváncsi vagyok, ezek a nagyon lelkesek mióta paleoznak :D
Még a sima étcsoki is belefér a paleoba, ezt nékem Szendi mondta személyesen. Na meg a józan paraszti eszem :DDDDDD
Dettó. A házi az nem olyan csokis. Kész. Ez is egy szakma, attól három valamit összekeverek, és van benne zsíradék és kakaópor. Az nem csoki. Az csak olyan....izé.....ennyi :DDDD
én még nem kóstoltam :D de fogom!!!! :D Szerintem hoz nekem a Télapó :)))
Lányok, bejön ez a paleo?
Kezdek gondolkodni rajta.
csokit marpedig kell enni. :-)
igen, en is most kezdem erteni azt, hogy ovis lett a gyermek. :-)
van benne aroma. Hát igen hogy ez mi ezt nem fejti ki az összetevők listája. Az aroma is lehet akár paleo.
Egyébként meg közölték, hogy minden amit gyárilag késztenek az ipari szemét... Ésbiztos még egy csomó sz@r van benne. És amúgy sem kell csokit enni elég egy hentes meg egy zöldséges. Nagyjából nekem is, de azért egy kis csokit szívesen lenyomok,és azt hentesnél nem kapni... De persze azért sokan örülnek is az új csokiknak. Hisz egyre több paleos gyerek is van, és szért az is szeretne mikulás csokit, olyankor van igazán bajban a szülő...Csak az ilyet az okos szingliknem tudják ésszel felérni
...
miert, mit mondtak?
en is be tudnam nyomni most....
:-)
szia!
Megkóstoltam a Szerencsi Paleo csokit. Szerintem jó, és teszkóban is árulják őket, még mikulást is.
Persze az egyik paleos csoportban rögtön eltélte 1-2 nagyon tudatos alak...
Én a házi gyártású csokijaimmal nem vagyok 100%-ban megelégedve, nekem csokiból jobb a gyári
...
Megértelek :-)
A könyvet azért említettem meg, mert tökérdekes, hogy egy "retro" szakácskönyvben bőséggel válogathatunk a gluténés laktózmentes sütireceptekből. A vajat is lehet kókuszolajra cserélni aki nem fogyazst. A cukrot természetesen édestőre, és akkor a rokonok is könnyen készthetnek faxnis lisztek nélkül is deszertet a kedves vendégnek.
Én amúgy jól szórakozom azon, hogy mindig aggódnak, hogy nem tudok enni a desszertből, ha vendégségben vagyunk. Tudnák, hogy mennyire nem kívánok egy jó pörkölt után semmi édeset. Sőt hét közben is max egy kis fekete csokit.
Egyébként is alig fogy a süti nálunk. Nagyon finit sütöttem vasárnap, de a fele megmaradt, úgyhogy rögtön lefagyasztottam, ha süti kell lesz már készen...
pacolt szololevelet lehet kapnı torok boltban.
Pesten sok van, ha jarsz idonkent arrafele.
(jol emlekszem, hogy nem pesti vagy?)
Én csak lenyelem :D de ropogtatni nem fogom.
Szőlőlisztet se használok. Recseg ropog :D
toltott szololevel.
szoktam bizony. :-)
ugyanugy meg lehet tolteni, mint a paprikat.
a tokviragot is megtoltik errefele. :-)
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?