P I L A T E S - induljatok velem :-) (beszélgetés)
Én ma csináltam Rael kezdő 2. gyak.sort. 37 perc volt, mert lemértem. Most kettéhajtottam a polifoam-omat. Igy azért sokkal komfortosabb volt.
Rendesen megizzasztott,igaz mi a fenének nem nyitottam ajtót, és minek voltam hosszú nadrágban??? :-)
Én már elkezdtem, és csupa jókat tudok róla mondani.Esküszöm, hogy kisebb lett a hasam :-) De nyilvánvalóan szerepe van ebben a légzéstechnikának. Szerezd be mihamarabb a dvd-t :-)
Időnként begörcsöl az ujjam, nem bírja a spiccet, vagy a vádlim. De tökéletesen kikapcsol. De a profizmustól rohadt messze vagyok :-)
Mikor még volt szabad időm,úsztam. 30.szülinapomra egy elpszis trénart kértem,azon gyűröm magam. Heti 2-3szor 20km-t (megállás nélkül).
Dvd-t még nem vettem,de szándékomban áll.
Tegnap este volt egy kis torna, bár eléggé lefársztotta gyerek, de azért gyűröm:)))
runka! nekiállok az ígért projectnek, már megyek is:)))
Sziasztok, akkor én is csatlakozom, ha még beférek a keretbe:)))
Tavaly és azelőtt még aktívan csináltam, remélem, vissza tudok zökkenni:)
Hm. Hát hasra van egy pár hasizom gyakorlat, de a pilatesben én is kezdő vagyok. Pár nap múlva megkapom a rendelt pil. dvd-imet, abban van pl. hasszobrász, ill. popsiszobász. Nekem is recsegett a térdem, de már megszokta a futást.
Hát igen, a kitörés a legjobb popsira, meg a guggolás. De a futás is emeli a popsit:-)
Nem futsz?
Szia.
Miután van súlyfölösleged, a Pilates izületkímélő. De jó volna neked a gyaloglás is. Nekem a Rael I.. féle van kezdő, de rendeltem Simonfi Á. félét. Nézd meg az oldalát. w.. .agipilates pont hu
Én is sokat nézelődtem és olvastam utána. Nekem ez tetszett, ez tűnik komolynak.
Én gyorsabb tempóban gyalogolnék is a helyedben :-)
Sziasztok!
Pont tegnap nézegettem a tuskoba a pilates dvd-ket,de nagyon sok féle volt,így nem tudtam választani. Jógára járok, az állóképességemmel sincs gond,de rendelkezek20kg felesleggel. Szerintetek melyikkel kezdjem?
Sziasztok!
Van már valaki aki elkezdte velem együtt? Esetleg Te Judit6 :-) ?
Nem, tényleg nem ugrálós a callanetics, akkor csináld te is velünk a pilatest, jól fog esni :-)
Mi a helyzet a térdeddel? Nekem is szokott fájni, sőt! Nagyon megszendvedtem vele a futást, de már hozzászokik :-)
Köszönöm az infót, az egyik aukciós portálon már vettem is egyet.
Rákeresve láttam, hogy van kezdő és élénkítőis, elsőre a kezdő mellett döntöttem.
Szerintem legkorábban kedden kapom meg a DVD, esetleg addig valami egyszerű gyakorlat? (Mácsak azért, hogy én is elkezdjem.)
A télen én is erre tornáztam itthon.:) És bár a kilók nem mozdultak, de a nadrágméretem kisebb lett. Akkor viszont kit érdekel a mérleg???:-)
Ilyenkor nyáron nem nagyon van időm tornázni, meg meg van a mozgásom, de ősztől én is folytatom!
Van dvd több is. Nekem legjobban Real Isacowitz élénkítő dvd-je jött be. (tescóban vettem kb 1000 ft-ért) Mindenkinek jó mozgást! És jó egészséget!:)