Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » P I L A T E S - induljatok velem :-) fórum

P I L A T E S - induljatok velem :-) (beszélgetés)

1 2 3
34. Dizzz (válaszként erre: 33. - Run-ka)
2009. júl. 11. 07:23
runkám! üzletelni akarok mjad veled:))) Dallos Ági mehet a pé-be:D
33. run-ka
2009. júl. 9. 21:34

Én ma csináltam Rael kezdő 2. gyak.sort. 37 perc volt, mert lemértem. Most kettéhajtottam a polifoam-omat. Igy azért sokkal komfortosabb volt.

Rendesen megizzasztott,igaz mi a fenének nem nyitottam ajtót, és minek voltam hosszú nadrágban??? :-)

32. Dizzz (válaszként erre: 31. - Bene Mami)
2009. júl. 8. 22:53

[link]

Ezen a linken megtalálod, meg is lehet itt rendelni.

2009. júl. 8. 22:31
Melyik a Simonfi Ági kezdő dvd-je? Néztem a tuskóban, de nem volt ráírva. A honlapján sem találtam így rá. Nem szeretnék mellé nyúlni,utána meg kimúlni, mert annyira nehéz.
30. run-ka (válaszként erre: 26. - Dizzz)
2009. júl. 8. 20:08
Aranyos vagy, köszönöm :-) Pont most írtam a Simonfi team-nek, mert láttam az oldalukon egy fotót, amin egy "kocka" volt, amin tornáztak, és nekem is olyan kellene, mert a polifoam nagyon vézna. De hát annyit beszélnek, hogyan tudod lefordítani??
29. run-ka (válaszként erre: 27. - Bene Mami)
2009. júl. 8. 20:06
Hűha! 20 km??? Nem semmi! Ügyes vagy !!!! De még milyen ügyes !!!
28. run-ka (válaszként erre: 27. - Bene Mami)
2009. júl. 8. 20:05

Én már elkezdtem, és csupa jókat tudok róla mondani.Esküszöm, hogy kisebb lett a hasam :-) De nyilvánvalóan szerepe van ebben a légzéstechnikának. Szerezd be mihamarabb a dvd-t :-)

Időnként begörcsöl az ujjam, nem bírja a spiccet, vagy a vádlim. De tökéletesen kikapcsol. De a profizmustól rohadt messze vagyok :-)

27. Bene Mami (válaszként erre: 21. - Run-ka)
2009. júl. 8. 14:58

Mikor még volt szabad időm,úsztam. 30.szülinapomra egy elpszis trénart kértem,azon gyűröm magam. Heti 2-3szor 20km-t (megállás nélkül).

Dvd-t még nem vettem,de szándékomban áll.

26. Dizzz
2009. júl. 8. 07:51

Tegnap este volt egy kis torna, bár eléggé lefársztotta gyerek, de azért gyűröm:)))

runka! nekiállok az ígért projectnek, már megyek is:)))

25. run-ka
2009. júl. 7. 20:42
Hahó !! Hol vagytok?? Mindenki tornázik??
24. run-ka (válaszként erre: 23. - Dizzz)
2009. júl. 7. 16:47
Simán, gyerünk, hajrá:-) Csak azt nem tudom, csinálja e már valaki, mert konkrétumot még nem írt senki. Írj, ha elkezdted.
23. Dizzz
2009. júl. 7. 09:18

Sziasztok, akkor én is csatlakozom, ha még beférek a keretbe:)))

Tavaly és azelőtt még aktívan csináltam, remélem, vissza tudok zökkenni:)

22. SReni (válaszként erre: 20. - Run-ka)
2009. júl. 6. 22:23
Nem futok, szintén a térdem miatt. Szobabiciklizni szoktam még, de ebben a melegben annélkül is folyik rólam a víz....:-)
21. run-ka
2009. júl. 6. 17:06
Bene Mami, esetleg úszás?
20. run-ka (válaszként erre: 17. - SReni)
2009. júl. 6. 17:02

Hm. Hát hasra van egy pár hasizom gyakorlat, de a pilatesben én is kezdő vagyok. Pár nap múlva megkapom a rendelt pil. dvd-imet, abban van pl. hasszobrász, ill. popsiszobász. Nekem is recsegett a térdem, de már megszokta a futást.

Hát igen, a kitörés a legjobb popsira, meg a guggolás. De a futás is emeli a popsit:-)

Nem futsz?

19. run-ka (válaszként erre: 18. - Bene Mami)
2009. júl. 6. 16:57

Szia.

Miután van súlyfölösleged, a Pilates izületkímélő. De jó volna neked a gyaloglás is. Nekem a Rael I.. féle van kezdő, de rendeltem Simonfi Á. félét. Nézd meg az oldalát. w.. .agipilates pont hu

Én is sokat nézelődtem és olvastam utána. Nekem ez tetszett, ez tűnik komolynak.

Én gyorsabb tempóban gyalogolnék is a helyedben :-)

2009. júl. 6. 15:19

Sziasztok!

Pont tegnap nézegettem a tuskoba a pilates dvd-ket,de nagyon sok féle volt,így nem tudtam választani. Jógára járok, az állóképességemmel sincs gond,de rendelkezek20kg felesleggel. Szerintetek melyikkel kezdjem?

17. SReni (válaszként erre: 14. - Run-ka)
2009. júl. 6. 13:47
A bal térdem műtve volt, sielések után sűrűn kificamodott. Meg recseg-ropog gugoláskor is, tehát nekem a popsira-combra a klasszikus kitörés se jöhet szóba. Ma lehet, hogy nekiállok, hasra, csípőre kellene csak fogynom. Tudsz konkrét gyakorlatot rá? Szoktam betekerni magam fóliával, alá zsírégető krém, úgy szoktam tornázni.
16. run-ka
2009. júl. 6. 05:17

Sziasztok!

Van már valaki aki elkezdte velem együtt? Esetleg Te Judit6 :-) ?

15. run-ka (válaszként erre: 7. - Rinike)
2009. júl. 5. 22:00
Esetleg YouTube-on?
14. run-ka (válaszként erre: 13. - SReni)
2009. júl. 5. 21:57

Nem, tényleg nem ugrálós a callanetics, akkor csináld te is velünk a pilatest, jól fog esni :-)

Mi a helyzet a térdeddel? Nekem is szokott fájni, sőt! Nagyon megszendvedtem vele a futást, de már hozzászokik :-)

13. SReni (válaszként erre: 12. - Run-ka)
2009. júl. 5. 19:37
Az Ági féle oldalon regisztrálva vagyok, szoktam is rendszeresen levelet kapni. A Call csak könyvben van meg már nagyon régen, csinálgattam is, de csak saját fejem után. Akkor csak hasonlít, de az a lényeg, hogy nem ugrálós torna, mert azt nem bírná a térdem sajna.
12. run-ka (válaszként erre: 4. - SReni)
2009. júl. 5. 11:58
Szerintem meg nem ua. mint a callanetics, mert call-ra én is jártam még régebben, de köze nincs a pilateshez(szerintem), a pilatesnél nagyon fontos a légzés, hiszen minden erre alapul. Mindent izomból kell csinálni, a több részed laza, és fontos a lassú mozgás. De mindkettő jó mozgásfajta :-) Egyébként nagyon sok pilates mozgás van a B.A. DVD-kben,de mégsem ua,mert a technika nem olyan.
11. run-ka (válaszként erre: 2. - Rinike)
2009. júl. 5. 11:40
A bookline-on is lehet rendelni, ott olcsóbb. Én onnan szoktam könyveket is. És ha valamelyik boltban átveszed, nincs szállítási ktg.
10. run-ka (válaszként erre: 3. - 9c7ae73cd3)
2009. júl. 5. 11:38
De jó !! Én ma kezdtem és túl vagyok az elsőn. A Rael félét csináltam, a kezdőt. Nekem nagyon jól esett, és izzasztott is, de nem ez a lényeg, hanem a koncentráció. A kezdőn is van 1. és 2. mindkettőt megcsináltam. Neked volt ma valamelyik?
9. szabot.88 (válaszként erre: 8. - Rinike)
2009. júl. 5. 11:13
keress rá az ágipilates oldalra, természetesen ékezetek nélkül! ott vannak bemutatók:)
8. rinike (válaszként erre: 7. - Rinike)
2009. júl. 5. 10:34
Érdekes, én elég jól gépelek, és mégis valami betűrágó kievett a hozzászólásomból egy pár betűt. :-s
7. rinike (válaszként erre: 6. - Szabot.88)
2009. júl. 5. 10:33

Köszönöm az infót, az egyik aukciós portálon már vettem is egyet.

Rákeresve láttam, hogy van kezdő és élénkítőis, elsőre a kezdő mellett döntöttem.

Szerintem legkorábban kedden kapom meg a DVD, esetleg addig valami egyszerű gyakorlat? (Mácsak azért, hogy én is elkezdjem.)

2009. júl. 5. 09:38

A télen én is erre tornáztam itthon.:) És bár a kilók nem mozdultak, de a nadrágméretem kisebb lett. Akkor viszont kit érdekel a mérleg???:-)

Ilyenkor nyáron nem nagyon van időm tornázni, meg meg van a mozgásom, de ősztől én is folytatom!

Van dvd több is. Nekem legjobban Real Isacowitz élénkítő dvd-je jött be. (tescóban vettem kb 1000 ft-ért) Mindenkinek jó mozgást! És jó egészséget!:)

5. 2104cc91e8 (válaszként erre: 2. - Rinike)
2009. júl. 5. 09:35
Tényleg??? Honnan lehetne??
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook