P I L A T E S - induljatok velem :-) (beszélgetés)
Ha neked uncsi, akkor lehet nem való neked a Pilates. Sztem meg eléggé kell koncentrálni ahhoz,hogy jól végezd, úgyhogy nekem időm sincs unatkozni. A winsoron rengeteg gyakorlat van. Arról nem beszélve,hogy vonz a fittség és rugalmasság no meg a jó alak és fogyás. Sztem nagyon hatásos.
Én itt a youtube-on leltem nagyon jó Pilates gyakorlatsorozatokat.Kiírtam,és elvégeztem,elég hatásosnak érződik.
Az unalom elkerülése végett lehet előkapni fittlabdát,vagy súlyzót kézbe,lábra bokapántot,és mehet keményebben az edzés.
Én is futottam tegnap,illetve az elipszis tréneren 25 km-t,57perc alatt.
Én már vettem pilátes dvd-t,de nem jött be. Megvárnám míg ti kitapasztaljátok,melyik jó. Most nem szeretnék jól bevásárolni,aztán meg porosodik a polcon.
Hát én megcsináltam de nagyon uncsi volt. Azt hiszem részemről ennyi volt a pilatees.
Hová bújtatok???
Senki nem pilates-ezik? Gyerünk lányok!!! Ha valakit érdekel, jó még a Mari Winsor is, abból van magyar 20 perces, és van gyorsított kb. 50 perces, már a megnézése is "testfaragós" volt. Ma lehet próbálom, de ma futni szeretnék, ha nem lesz túl meleg.
Sztem mindkettőt. Ha még nem csináltad, akkor a kezdőt, azon is van 2 gyakorlatsor, az első könnyebb változat, a második kicsit nehezebb változata az elsőnek. Az élénkítő dvd, ha már megy a kezdő, akkor egy darabig el leszel vele:-) Most végeztem az élénkítővel, mit ne mondjak, szuper:-)Lemértem az időt : 47 perc. Most még futni is megyek majd 8-kor, szeretnék legalább 30 percet futással tölteni az erdőben.
Írj, ha megvetted. Megéri az árát, sztem meg nem is drága.
A tuskoban két féle Rael-t láttam, melyiket vegyem meg? Köszi!
Ja a Rael is 950 Ft kb. Bőven megéri.
Szia Bene mami. Másnak sem jött be a dallos, inkább vegyél Rael-t,az a legtutibb. Pilates után mindig futhatnékom van(futok is 3-4x egy héten)és pil után szuperül megy a futás :-)És az sem tetszett a Simonfiban,hogy egy nagy pólóban lévő lány is van, és semmit nem látni a technikából, a lány felsőrészét totál eltakarja a ruha:-( De nézz meg egy Raelt!! Minden izommunka jól látható, el sem tudod rontani. Nem fontos nagyon elfáradni, csak koncentrálj, és jól csináld. A technika a lényeg.
Halihó,
Én Dalos Ági dvd-t vettem, de nem jön be. 8 gyakorlat van rajta, de nagyon uncsi, nem fáradok el. Vagy veszek másik dvd-t, vagy csak futok tovább. Na meg a tai-csi,jógával.
Azt hiszem meg kellene pfóbálkoznom nekem is ezzel a Real Izacowitz-al.
Ha még nem ismered, akkor először a kezdőt, vagy az élénkítőt töltsd le. Szerintem nagyon jó. Jó tornázást!:)
Én még nem próbáltam a pilatest, de kíváncsi vagyok rá és megpróbálom letölteni.
Lehet akkor jobb, ha tökéletesítjük az élénkítőt?:) Ja megnéztem ami ott van kis film, lehet nem is bírnám.
oké, de itt is kell fizetni a letöltésért,azért nem értek hozzá.
Majd a lányomat ráállítom, ő sokat zsonglőrködik a neten, hátha bír vele!:) Üdv Tünde
Jé, ébren vagy? Valahogy bótólhatnánk, én is nagyon szeretném. Persze, csak már nem tudom, valahogy ugy akadtam rá,hogy beírtam a mester nevét, és és nem sokadik weboldalon. rendelni asszem 10 dollár
De igen. Megnéztem a RAEL oldalát,(ott láttam a másik dvd-t),de sajnos én nem tudok angolul, és nem is vagyok járatos a külföldi vásárlásokban, de olyan oldalt is találtam, ahol pénzért letölteni is lehet, de ahhoz sem értek:-) Viszont így biztosan nem magyar. Az Ágival az a bajom, hogy Raelhez képest "kapkod",kicsi túlzással, de másképp nem tudom megfogalmazni.
Nelem is Rael jön be!:) Az Ági elég nehéz, meg valahogy szerintem a másik jobban van felépítve. (remélem érted mit akarok) A 3. dvd-t neten nem lehet beszerezni??
Van 3. Rael is, zöld szinű, de sajnos nem lehet magyarországon kapni. Vajon miért.
Nekem is meg van, de még ott nem is tartok, csak megnéztem. Tényleg nem könnyű, abba sztem akkor kell belefogni, ha már kívülről tudod tökéletesen a gyakorlatokat. De nálam a Rael a nyerő. Sokkal precízebb!! Kár hogy a Raelből csak két dvd van.
van egy ágipilates, de szerintem az nehéz (kardiopilates)
Meg volt a Rael élénkítő. Csak szuperlatívuszokban...
Ok. Majd írj. Meg van a Rael élénkítő is. Meg más is. Még nem tom milyenek:-) De Rael szerintem a tuti.
Tschók!
érdekelne a Rael, mert azt nem ismerem még. Ha jó, akkor bótolhatnánk, részletek később:DD
Én az Élénkítővel kezdtem és jó!:)
Hahó Dizzz.
Mikénehavóna??? :-)) SÁ? Hát nem tom, nézd meg a naplómat. De ide írom,mert erről szól. A SÁ kezdőn először bemutatja a gyakorlatokat, aztán a másik blokkban indul a menet, ua. Szerintem Rael sokkal szebben csinálja őket. De belenéztem a másikokba is, és vannak nagyon jó gyakorlatok, sőt, sok jó van. Nem csináltam meg őket, csak néztem. A kezdőt viszont megcsináltam, de nem kottyant meg. Muszáj voltam a Raelt is megcsinálni. A Rael bezzeg megkottyan. De még ne vonjunk le messzemenő következtetéseket,mert lehet,hogy sokat vártam. Minimum olyan minőséget,mint Rael. Holnap megint ráállok ugyanerre,SÁ, és megint mondok véleményt. A SÁ kardió viszont elég kemény, de azokat még nem tudom megcsinálni. A 13 percesbe meg bele sem néztem. Ugy felhúztam magam,hogy elmentem futni, és futottam erdőben 30 percet. Miért milyen a dallos? Állitólag a winsor is sz.r.Jövőhéten megkapom a Rael élénkítőt, az tutifix,hogy tuti.
További ajánlott fórumok: