Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Koszi Vivike! :)
Lesznek meg kepek, de egyelore brutal mod sajog es dagad es feszul..ugy latom megegy nagyszeru het elobe nezunk :D
Jesszusom! Ennyi antibiotikumot! Remélem, szedtél valami normaflor félét! Nagyon kitartó vagy, ennyi nyavalyát egy rakáson! Teljesen meggyógyultál már?
Mindenképp várjuk tőled is a képeket! ;)
Szia!
En is olvastam a naplodat,nagyon sajnalom ami tortent.Remelem mielobb meggyogyulsz.Tejesen aterzem a helyzetedet.En mutet elott voltam beteg.2 het vesemedencegyulladas,utana 2het megfazas,. 4 het antibiotikum,atom legyengulve,lazasan.Teljesen vegem volt.Es akkor jott az orrplasztika.Persze mutet utan belazasodtam.Ugyhogy jott az 5. antibiotikumos het is.Na meg az ulvealvas,ordugulas,nyuglodes stb!
De....... holnap eljona varvavart napom.Lekerul rolam is a gipsz.Nagyon izgatott vagyok.Szerintem ma nem sokat fogok aludni. Holnap jovok a gyonyoruseges kepeimmel! :) 😙😙😙😙
Nagyon köszönöm! <3 Remélem én is, hamarabb okés lesz, mint azt jelenleg gondolnám!
Ma megnézettem egy 4. orvossal is (nem fülész, de belenézni azzal a micsodával bele tud és tudja is, mit kell nézni) :DD Azt mondta, épphogy csak be van húzódva a dobhártyám, ami nagyon szép állapotban van (mert a beteg, el szokott fénytelenedni és színes lesz) és nincs is benne se genny, se gyulladás, egy nagyon picike savó okoz ekkora problémát. Az agyam eldobom! Úgyhogy itt is az az átkozott TÜRELEM! :D
Koszonom szepen :)
Fuu, mar mindenhogy probaltam, elore, hatra, oldalra :DDD
Rakok majd meg fel parat :)
Szia!
Nagyon szép lett az orrod,gratulálok hozzá <3
Te is úgy tartod a fejedet,ahogy én szoktam,kicsit hátrabillented fényképezkedésnél,nekem KT mindig előrebillentette :-)
Persze,még sokat fog alakulni,de profilból az biztos,hogy már most is klassz.
Sziasztok Csajok!
Meg volt a nagy nap, lekerult a gipsz. Nagyon-nagyon tetszik az orrom, azota kb 5938577 kepet keszitettem profilbol :D
KT azt mondta szembol meg nagyon duzzadt es az orrlyuk is nagy, turelmesnek kell lennem es majd leapad. Miutan nekem jo nagy orrom volt es most normalis meretu :))) ezert mondta, hogy egyertelmu hogy mas lesz szembol. Ha viszont nem vagyok megelegedve vele 2 honap utan, akkor azt mondta ingyen vallalja, hogy levag bort az oldalarol es igy korrigalja. Azt mondta azert nem csinalta meg, mert o ugy velte mutet kozben hogy jo lesz.
Roviden ennyi:)
Nagyon koszonom a biztatast meg tamogatast amit kaptam toletek igy utolag is <3
Szia Frida!
Igen,4-6 hét,de az orrot vízes törölközővel ilyenkor még le kell takarni,nehogy leégjen és foltos maradjon.
Puszi!
Sziasztok Lanyok! :)
Ti hogy voltatok a szoli temaval mert en direkt rakerdeztem Karasznal es o azt mondta egy honap utan mar mehetek.?!
Puszi
Vivi jobbulást kívánok,remélem,hogy rendeződni fog ez a problémád,annyira sajnállak :-(
Nem is emlékszem,hogy lett volna valakinek ilyen baja,de hát most már tudjuk,hogy bizony lehetséges.
nalam ez a fehernemu gyujtemeny lenne :D :D
<3
Szia Camyke!
Köszönöm szépen!!! <3 Az ellenségemnek sem kívánom! A cipőgyűjteményem odaadnám a fülem egészségért kb. Na jó, ez lehet bátor kijelentés. :D 😃😄
Szia Vivi!
Most olvastam a naplodban mi van veled. Nagyon drukkolok, hogy minel hamarabb elmuljon, rohadt idegesito lehet :( engem mar az is kiborit amikor a repulon bedugul, nemcsodalom hogy 2 het utan mar idegbeteg vagy! Es az a durva, hogy te is rendesen orrszivoztal is, tehat nem hagytad benne a trutyit..
Kitartas, innentol csak jobb lehet!
Amugy en is ereztem mar parszor, hogy kicsit belenyilalt a fulem..rohadtul remelem, hogy nem lesz ugyanez!
Tuti tetszeni fog neki!!
Torma nem rossz otlet, nekem is segitett tegnap a fokhagyma a langoson :D
En azt almodtam h kesz az uj orr,es a parim meglatott es nem tetszett neki.Ugy felriadtam! :)
Camyke en marhahus le est ettem,meg egy kis veloscsontot ubival,tormaval.Mondanom sem kell kitisztult telesen a nozim 😊
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?