Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Januar vegen kicsit kiruccannank nyaralni.
dec.6 -an volt az orrmutetem.....szerintetek? Mar majnem 2 honapos lesz addig.
Napozas ,sos viz nem tesz neki rosszat.Ugye?.
ugyis sooldatot spriccelek bele.Lehet kimondottan fogja szeretni az orrom. Na es a repulo?Legnyomas? Lene esen nekem 😀😂😂😂😂
Szia!!!
En is nyugtatom magam, meg most unnepek alatt probaltam nem az orromra koncentralni :)
Kis valtozas van, szembol szebb lett, de meg mindig duzzadt elegge. Sot levegot se kapok normalisan meg mindig, pedig 1 honapos.
AMi engem is zavar, az hogy oldalrol en egyenesebbet es homorubbat akartam. Nem hiszm, hogy ez sokat fog mar valtozni profilbol. Ugy vagyok vele, hogy 1 evet varok es utana meglatjuk. :)
Kuldesz kepet privibe? Kuldom az email cimem es en is kuldok neked!
Puszi
Szia!
Anett nem tűnnek el az üzenetek,csak a rendszer átrakja a régiekbe,ott megtalálod.
De priviben az árakat átküldöm.
Sziasztok!
Visszatértem én is akár csak supergirl89! :P :)
Most néztem csak, hogy mennyien kértétek a naplómba betekintést, mindjárt intézkedem is rá, meg teszek fel egy friss képet is a szépségről! :)
Utólag Boldog Karácsonyt és Boldog Új Évet Nektek fórumozók! :) :) :*
Kedves Lányok!
Boldog Új Évet Kívánok!:)
Minden kedves fórumozónak-és akik csak olvasnak bennünket-Boldog,Békés Új Esztendőt kívánok!És mivel orrplasztika fórum:mindenkinek szép orrot!
Szeretettel:Dóri
Szívesen :-)
Teljesen igazad van:a gyógyulási idő jobban próbára teszi az ember türelmét,mint maga a műtét és gipszes időszak.
Szia Keki,
Köszönöm a válaszodat. Igen, pont a hat hét miatt ilyedtem meg, mert még csak a felénél tartok. :(
A doki most nem tud ránézni, de szerinte is jó jel, h nem látok változást, nem reccsent az ütésnél és nem fáj különösebben. Ha személyesen találkoznánk, akkor se tudna valószínűleg többet mondani.
Köszi mégegyszer a gyors válaszodat, örültem neki, mert tegnap nagyon bepánikoltam :)
Szia! :)
Ooo igen, el is felejtettem. K.T.-ra gondoltam. Csak mar annyiszor olvastam a nevet, hogy lemaradt.
Koszi szepen! :)
Szia!
Nem írtad,hogy KT-ra gondolsz-e,ha igen,akkor konzira napokon belül kapsz időpontot-műtétre hat hetet számoljál.
Persze ha valami oknál fogva gyorsabban szeretnél időpontot,akkor azért tart fent helyet.
11-ig szabin van-ezt írta egy fórumos.
Evicska nekem öthetesen lett egy pukli az orrháton és hat héten keresztül ott is volt.Aztán egyszer csak felszívódott.
Alakulni fog az orrod,sőt még okoz majd nem várt meglepetéseket,miközben gyógyul.Egy év a gyógyulási időszak,sok türelem kell hozzá.
Szia!
Hat hét kell az orrnak,amire rendesen összeforr.
Ha egy papírlappal meglegyintjük,akkor is tud sajogni,nagyon érzékeny ilyenkor még.
Ha nem látsz semmi elváltozást,az jó jel,reméljük,hogy semmi baj nem történt.
Igen,látnád ha valami változott volna.
Sziasztok! :)
Erdeklodni szeretnek, hogy kb. milyen hamar kaptatok konzuliumra idopontot? Valamint konzilium utan mennyi idore ra adnak atlagosan mutetre idopontot?
Koszonom szepen elore is a valaszokat!
Szia Camyke...Most csatlakoztam a csoporthoz, december 3an mutottek...es ugyanugy jartam ahogy nalad azt olvastam:( a gipsz levetel utan a ragaszto alatt gyonyoru egyenes es amikor a a ragaszto eltavolitasra kerult, masnapra valrozni kezdett. Nekem az orrcsucsom rendben, tetszik..elolrol meg duzzadt picit szelessegre, az valoszinu lemegy...de lett vagy maradt - ezt nem tudom - kis pupom amitol teljeswn kikeszultem, magam alatt voltam:(
Kisse mar megntugodtam de meg mindig sokat foglalkozok vele es allandoan figyelem es remenykedek hogy elmulik :(
Szeretnek erdeklodni hogy neked hogy alakult azota az orrod ? :(
Koszi elore is a valaszt.
Sziasztok!
3 hete műtötte K.T. az orromat. Eddig nem volt különös panaszom, de ma este a kicsi unoka húgom egy rossz mozdulatnál véletlenül szemből lefejelt. Nem tudom, h mennyire erősen, nem látok elváltozást, de sajgott egy ideig.
Holnap felhívom a dokit, de vajon meg lehet ilyenkor állapítani, h történt-e nagyobb baj?
Köszi a választ előre is!
Szívesen :-)
Csak gyógyuljál meg!
Szia!
Azzal,hogy levakarod,újra fertőződ nem csak az adott területet,hanem ahová éppen a kezeddel nyúlsz,mert a köröm alatt is ottmaradnak a kórokozók.
Feltétlenül keressél fel egy bőrgyógyászt!
És Betadine-t használjál fertőtlenítésre.
Szia!
Persze,fog még apadni,de még mennyit.Az orrcsúcs gyógyul a legnehezebben,fél évet számoljál rá minimum.
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?