Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Na megvolt a konzi..,9-kor kerültem sorra. :) Képeket majd csak akkor tudok feltenni a naplómba,amikor KT elküldi emailben...de kezdem az elején. 7 óra 5-kor étkeztem a klinikára ( az asszisztens hívott fel,hogy később menjek,mert KT csúszásban van) egyik barinőmmel. Még mások is várakoztak. Szinte mindenki tervre várt,úgyhogy elég lassan haladt a sor,gondoltam addig meglesem Nyuszikát... :) be is engedtek hozzá,a körülményekhez képest jól volt. A torkán lévő vér zavarta,de megnyugtattam (legalábbis igyekeztem),hogy ez normális,én is tapasztaltam. :-) Nagyon mosolygós volt a kis hős,úgyhogy sokáig nem zavartam,csak mondtam neki hogy nekem hogyan változott napról mapra az orrom a gipszes héten,úgyhogy ne ijedjen meg,ha hörcsögpofija lesz. :-) ő is megvizslatott, megdícsérte a nózimat... :-) már ezért megérte elmenni. :-)
Na aztán visszatértem a váróba, vártam egy jó darabig,aztán elmentem mosdóba..persze ebben a pillamatban megjelent KT,hallottam a hangját..barinőm meg mondta neki,hogy épp kirohantam,de mindjárt jövök. :-) Elnézést kért,amiért megváratott,leültetett,aztán kérdezte,hogy miért is jöttem. :-) Látod Dóri?!Mondtam én hogy nem tudja majd mit kezdjen velem... :D Mondtam neki,hogy 1 éves konzira jöttem..erre sóhajtott egyet..szegény nagyon elfáradt a nap végére...megnézett,mondtam neki hogy egy csodát tett velem..de azért volt kérdésem..a kis púp ami maradt, az lesz-e nagyobb,érdemes-e hozzányúlni? Azt mondta hogy nagyon vékony a bőr az orromon,ezért minden átlátszik,illetve hogy 1 műtét után nehéz kiküszöbölni az ilyesmit..de korrekcióval helyrehozható 10 perc alatt. Mondtam neki hogy nekem ez így is tetszik,természetesebb hatása van,de ha meggondolom magam,hozzá fordulok. :) most szerencsére nem sietett,úgyhogy megnéztük a régi képeimet..borzasztóak voltak.monfta is hogy alig emlékszik rám,teljesen máshogy nézek ki. :) az a durva hogy szemből is tök más az orrom,azt hittem hogy nem,de mégis...KT ébresztett rá hogy nem volt orrcsúcsom,most meg van...nagyon durva. :) Szóval kezet fogtunk és elbúcsúztam attól aki szebbé tette az életem. :) Persze nem annyira mint a párom... :D Na de majd a naplómba is leírom a történteket képekkel... :-)
De jó nektek! ^.^ Remélem, nem ijedt meg nagyon mgától! :D
Kiváncsi vagyok, mit mond veled kapcsolatban KT.
Emese (Manda76), ma vagy 3 hónapos! Hogy vagytok az orroddal? :) :P
Írok e-mailt... ;)
Nyuszkó itt vagy!!!Annyira örülök neked <3
Pont az előbb jutott eszembe,ha nem leszek sokáig,lemaradok rólad.
De nem-gyógyulgassál te kis drága,ügyes voltál.Dóri is biztosan beér hozzád,meglátogat.
Puszillak!
A szemed majd alakul,egy kis szín elfér rajta,gondoljál az eredményre.
Mi meg most nézzük megint a képeidet...persze a szemei megint a képeken.
Egy puszikát indítok tőle-neked küldi <3
Dóóri! Hát most látom csak! :D:D:D
A kis kópé.. ^.^ Köszönöm neki! :) <3
Köszönöm szépen, Lina!
Nem akartam/akarok senkit sem megijeszteni, ezért elnézést is kérek, csak próbáltam mindent az adott pillanatban leírni, amíg friss az élmény. Ha később írom le a negatív dolgokat, lehet, hogy már nem is éltek volna bennem olyan rosszul.
Tényleg muszáj, hogy mindenki 100%-ig felkészülten menjen magát megműttetni. Sajnos nálam ez nem elmondható, de mint pár hozzászólással ezelőtt olvashattuk, szóba jött már, hogy ha az ember ezt és ezt tudja, nen biztos, hogy a műtét mellett dönt.
DE arra kell gondolni, hogy minden rendben lesz, az esetleges gyógyulási fázisokra és a szervezet különböző reagálására fel kell készülni! :)
Supergirl jó konzit! :-)
Tudom,hogy holnap lesz a tortanap,én már azért előre küldtem neked,nehogy elfogyjon <3
Amíg az orr rendesen összeforr:hat hét.
Ezt mindenképpen várjad ki és súlyok emelésével ne kezdjed,mert az orrnak az még sok.Valami könnyebbel kezdj.
Az orrod jelezni fog,ha nem bírja,húzódik,duzzad és mint nálam futásnál,mintha leakart volna esni.Nem akart futni :-)
Szia Viki!
Gipszlevétel utáni két hetet kell csak kivárni-szóval lehet piercinged.
Volt,aki megvárta a két hetet amit KT mondott és már ment is újabb lyukat csináltatni,mert ugye az orrplasztika előtti beforrt.
" a hölgy műtétre jött? ". Erre az asszisztens: " Nem Tamás, ő már túl van rajta, konzultációra jött". :D Úgy röhögtem...szóval a lényeg, hogy szólni kell neki, nehogy megműtsön..."
:-)))))))))
Szia!
Szinte biztos,hogy nem.
Jujj, az durva lenne (bár most igyekszem odafigyelni az alakomra, szóval nem biztos hogy jól járnék). De szerintem azt se fogja tudni,hogy most miért vagyok ott.
Emlékszem, hogy amikor a műtét utáni nap elhagytam a klinikát, a recepción állt KT (a váróban meg ült egy csaj), és kérdezte az asszisztensétől, hogy:" a hölgy műtétre jött? ". Erre az asszisztens: " Nem Tamás, ő már túl van rajta, konzultációra jött". :D Úgy röhögtem...szóval a lényeg, hogy szólni kell neki, nehogy megműtsön...amikor 3 hónapos konzin voltam nála, ránézett a cicimre, és csak utána az orromra..fogalma sem volt, hogy mimet műtötte. :D De aztán akármilyen hihetetlen, emlékezett rám..bár a régi orromra nem volt nehéz emlékezni akkora volt. :D Megjegyezte: " Emlékszem, magának nem volt szép orra"...na igen, ez az a mondat, amit régen nehezen viseltem volna (még ha igaz is volt), sokat sírtam amiatt, hogy ennyire zavart, és sokszor azt hittem, hogy amikor valaki rám néz, azt nézi..szóval ez már a végén betegessé vált..hála KT-nak, ennek már vége, és boldog vagyok, hogy megtapasztalhattam a műtétet, mert annál jobban tudom értékelni az orromat (arcomat). :D
Sziasztok!
Dr. Doleviczényi Zoltán műtött valakit itt?:)Köszönöm előre is a választ
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?