Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia :-)
Nagyon csini az orrod,profilból,elölről-és a képek alapján ügyesen gyógyulgat💗
Ajajj, ezek nem jó hírek😂😂😂
Érdekes , nekem ezt senki nem mondta korábban, h ez ilyen gaz, igaz h kb 2 hetet kutakodtam a témában a műtét elott összesen, mert hirtelen ötlettől vezérelve vágtam bele, ( mindig is utaltam az orromat, de sose gondoltam volna h valaha megcsinaltatom), de most be pattant a gondolat, és vhogy minden összejött, közeli időpont konzultációra, utána műtétre, szóval nem ástam bele mèlyen, hat itt az eredménye, most àmulok, bàmulok😂😂😂😂
Tegnap adtam egy puszit a kislányom fejére, hat nem kellett volna😂😂, az a fájdalom..... No comment!
Köszönöm a válaszokat:)!
Szia!
Korrekciónál az altatás díja két óránként változik,tehát két órán belül ugyanannyi.
Ami még hozzájön:szoba,nővér,klinika fenntartás költségei,anyagköltség,és ezekből áll össze a korrekció végleges költsége.Kivétel,ha lokálban történik a korrekció.
Korrekció nem azért kell a jó orvosnál,mert elrontott valamit.Ha viszont azt mondja,hogy valóban saját hiba,akkor eszerint jár el és nem kér érte semmit.Eddig ez a tapasztalat.
Az orrplasztika tudjuk,hogy a nagyon nehéz műtétek kategóriájába tartozik,ahol minden egyes milliméter számít.A legjobb szándék és tudás mellett is sajnos járhat kisebb tökéletlenségekkel.
Tudom,hogy ez most téged nem nyugtat meg,de így alakul ki az a költség,amit fizetni kell :-(
Szia
Köszönöm szépen.kedves vagy. Én most visszaváltani a tapaszolasra ,sikerült beszereznek ilyen csíkokat,segít az ödémàk eloszlatasaban ,
Nekem egy reakcio a sok kozul :
Regi orr:Jaj minek csinaltatnad meg olyan szep az orrod!Butaság!Gyonyoru!
Most:Milyen szép lett sokkal jobb mint az a regi csunya karvaj orr!
Na hát köszönöm szépen...:D
Szia!
Èn azt tapasztaltam hogy 2 felé "oszlik" a dolog...3...😂 Van aki néz de nem tudja-valami olyan furcsa rajtad...Van a minek csináltattad meg-jó volt az úgy /ja...csak nem kaptam levegőt èn fél éve már/ és a 3.akik Veled örülnek és:de jó lett,de szép lettél stb...Ezzel ne foglalkozz😉
Sziasztok!
Ez azért "szomorú" ami itt van..Hol nyilvánosan /az kevés van / hol a naplókban látjuk a "szép" orrokat..Tudjátok engem is bosszant hogy az altatásért mièrt kell fizetni ha a doki rontja el...a màsik..ez hülye dolog-de telefonban én azt kaptam hogy egy korrekció kb fèl óra...Akkor miért fizessem ki a műtètnyi altatás àràt ami átlag 2,5-3,5 óra?!Én nem emlékszem hogy làttam volna bàrmit is hogy ? Időnek "kell lenni" a korrekciónàl...
Szia!
Kicsit "lemaradtam" itt egy pár nappal...😐 Hàt nagyon sajnàlom...este jövök...
Szia
Köszönöm szépen,kedves vagy,de még nagyon az elején járok, dagad rendesen akkora karikák vannak a szemem alatt az duzzadasa miatt. De türelem és sok- sok pihentetés,nincs ugró - bugri 😉
Szia!
4-6 hét,én azért az utóbbit venném alapul,mert akkor forr össze rendesen az orr.Van,aki a műtéttől számolja,én a gipszlevételtől számoltam.
Ennél a rázkódásnál mindig az jut eszembe,hogy ahhoz,hogy az orr stabilan "álljon",kell a három hónap,nem biztos,hogy jót tesz neki a rázkódás.Én személy szerint nem merném bevállalni,inkább lennék óvatos.
De érezni fogod,ha az orrod nem bírja,húzódik,zsibbad,bedagad,úgy érzed,mintha leakarna szakadni,szóval jelez.
Kiváncsi leszek,hogy tetszik majd neki,ha kipróbálod.
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?