Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szerintem Frida9 tobben vagyunk itt olyanok. Bar igaz en nem KT-s vagyok de az enyemet is ketszer mutottek. Most vagyok 10 honapos:) Es orulom hogy nem hagytam annyiban :)
Megnezheted a fotoimat. 😊😊
Nekem kettő van,az egyiket kértem meg,hogy altasson a két nőgyógyászati műtétemkor,bár a többi altatóorvos is nagyon lelkiismeretes,szóval nem ezen múlott,csak egy biztonságérzet.
De ezek már az orrplasztika után voltak,nem is kérdeztem a menetét,már tudtam :-)
Szia!
Nagyon szép lett az orrod,hú,a profilod,mint egy baba.De azért valljuk be,előtte is helyes voltál,most meg a szép orr még jobban kiemeli ezt :-)
Amikor engem altattak akkor volt maszk. Beadtak venasan a cuccot es rogton ramraktak a maszkot. Mondtak h lelegezzek nagyot. Azt hittem az az altatogaz :-D de akkor az az oxigen lehetett
Rogton el is aludtam :-)
Sziasztok!
Töltöttem fel előtte-utána képeket, akit érdekel nézze meg nyugodtan :) KT műtött. Kérdésekre is szívesen válaszolok!
Lehet fújni,csak óvatosan,nem erőből,mindig fokozatosan és a hat hét végén már rendesen.
Gyógyuljál meg,jobbulást kívánok!
Gipszlevétel után hat héttel lehet rendesen orrot fújni/ennyi idő kell,mire rendesen összeforr az orr/,szóval csak óvatosan fújjad,ne erőből.
És hát van az a bizonyos három hónap,amíg elmozdulhat nagyobb erőbehatásra még ez-az,itt nem csak egy erőteljesebb orrbeütés számíthat,hanem a nyomkodás is....
Szívesen :-)
Ritkán előfordul hányás,ha vér kerül a gyomorba.Az altatóorvos jól kitamponálja a garatot,ha a vérzés erősebb,akkor duplán ezzel megakadályozva,hogy vér kerüljön a gyomorba.
Remegés:amikor felébresztenek a műtőben,utána még nagyon kába az ember,ezért vissza is alszik.És amikor már újból felébredsz,akkor már teljesen magadnál leszel,nem lesz remegés.
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?