Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok! Mindenki mondta, hogy mekkora dolog ha valaki rászánja magát, hogy mennyire át kell gondolni, és nem 100% a siker. Még szerencse, hogy műtét előtt nem fogtam fel ilyen sokat belőle, vagy már nagyon zavart az orrom és nem bántam csak legyen már valami.
Nem forr össze a porc?! Te jó ég, hogy mik vannak! Döbbenet!
Csajok kitartást mindenkinek, és bízzunk a legjobbakban!
Szia!
Mennyi idő után derült ki, hogy nem forrt össze rendesen a porc?
Szia Ági!
RÖ csinálta az elsőt és biztosan vele csináltattad a korrekciót is.Hát sajnos előfordul,hogy a porc nem úgy forr,ahogy kellene,és ilyenkor újra kell operálni.Most biztosan jó lesz,maradjon is így,amilyennek látod,mert írod,hogy így tetszik <3
Sziasztok! Valaki tudna nekem
Privatban küldeni legalabb egy körülbeli árat amivel K.T. Dolgozik? Előre is köszönöm:)
Sziasztok!
Nagyon regen jelentkezem.
Sajnos az en orromat is ujra műtötték a porc nem ugy fort ossze ahogy kellett volna es nott egy csomo felesleges kotoszovet is.
2 hete csutortokon mutottek. Jóval kevesbbe fajt es gyorsabban gyogyul mint amikor a csontot is faragtak.
Az ive nagyon tetszik az orrcsucs meg alakul de ha igy marad az is tetszeni fog.
10 hónaposak lettünk 😊😊😂😂
Hat azt hiszem egyik testrészemet sem "tisztelem" annyira mint az orrom 😂😂😂😂
Akárhogy is döntesz,a ciszta eltűnik.Még szerencse,hogy elérhető helyen van...
Remélem Frida,hogy megoldódik minél előbb!
Szia! igen! Ha ugy dontok h megegyszer szetszedetem teljesen az orrom.
Ha nem akkor csak a ciszta szerencsere elerhet helyen van!
Szia!
A porccal együtt a ciszta is operálva lesz?
Sziasztok!Tele vagyok ketelyekkel! A heten tudtam meg,hogy ujra kell muteni az orramat mert hianyzik belole egy porc es egy cisztam is lett sajnos. A csonttal nem fog torteni most semmi.
Es a szaglasom sem tert vissza kb. 70%-os.
Kerdeseim ezzel kapcsolatban: csak ha porcot mutik az is ugyanannyira faj? Van itt meg olyan akinek nem tert vissza a szaglasa teljesen? Es valakinek esetleg ciszta a mutet utan jelentkezett az orban?
Lanyok sajnalom hogy negativ tapasztalatokat osztok meg, de ugy erzem nincs rajta titkolni valo hiszen en vagyok ra az elopelda.
Milyen pattanás miatt nem lenne műtét?
És ha kinyomja és lekezeli az illető?
Sziasztok!
Új bejegyzés a naplómban. ;)
Köszönöm mindenkinek, most kicsit megnyugodtam:)) Azért az elég gáz ha az évek óta várt nagy napnak egy pattanás tesz keresztbe:D
Keki70 nagyon-nagyon köszönöm a sok-sok hasznos infót és tanácsot, sok mindenre nem is gondoltam volna:)
Sziasztok!
Ma 5 hetes a korrekcióm-csak úgy rohan az idő!Múlt héten szemöldök gyantán voltam-tegnap pedig szoliba is eljutottam.Hétfőn elkezdek infràzni és talán kocogni is meg próbálok-ez tavaly kimaradt nálam😂 / a mozgás /.Sok minden sokkal jobb volt mint tavaly-de van ami új.Most fáj az arc csontom a szemem alatt-orrom mellett /voltam is rtg annyira/-de semmi.Fájt a fogam most már csak érzékeny.Azt mondta a fogorvos hogy bírjam ameddig tudom nem szivesen nyúlna hozzám műtét után.Furcsa hogy nincs ott a pukli és a horpadt csík sem😎😊 Tehát van remény és semmin ne lepődjetek meg!
Szia!
Az én korrekcióm ma 5 hetes...egyenlőre nem bántam meg hogy vissza mentem /pedig "nem voltam jó viszonyban a dokival/-aki itt van az tudja.Féltem hogy mi lesz ha nem úgy "bánik velem" stb dolgokkal.De minden rendben volt..Mikor műtöttek amúgy?
Szia!
Átküldtem neked pár dolgot,amik hasznosak lehetnek a számodra.
Mitesszer lehet,csak pattanás ne legyen.
Sok szerencsét a műtéthez és váljon valóra az álmod! :-)
Szia, nagyon sok sikert a mutethez, es kitartas, nem sokara neked is lesz alomnozid:) egyebkent szerintem nincs ember, akinek ne lenne miteszer az orraba:D nyugi, azzal nem fog elhajtani, legalabbis nekem sosem volt egy miteszermentes negyzetmikrometer sem az orromon, megis megmutottek:D
Druuukkdrukk
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?