Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Megvolt a fél éves konzultáció, beszámoló a naplómban.
Majd magam melle bugyolalom a paplannal valahogy,es lehet kesztyut teszek ra...
Azert koszi Keki :)
Szia!
Próbáljad nem orrba vágni magadat,minimum hat hét kell az orrnak,hogy rendesen összeforrjon,most már nem védi a gipsz,neked kell helyette rá vigyáznod.Érzékeny nagyon az orr,lehet benne kárt tenni.Sőt,azt szokta mondani az orvos,hogy a biztos a három hónap,amikor már tényleg stabil az orr /de nem egy telibe találó bőrlabdával szemben/.
Én a gipszes időszakban is "védetten" aludtam,mert eszembe jutott,ha éjszaka átrobog a picim közénk,akkor ő nem fog figyelni az orromra,úgyhogy nekem kell.És úgy aludtam,hogy a bal kezemet az orrom elé tettem,egészen pontosan a kézfejemet/így a kezem be volt hajlítva/.Ezt a kéztartást annyira megszoktam,hogy még gipszlevétel után is hónapokkal úgy aludtam :-)
Sőt,most is sokszor észreveszem,hogy úgy tartom a kezemet,Nem mindig pont a kézfej takarja az orromat,ahogy a karomnak éppen kényelmes.Ki kell tapasztalni.
Vagy lekötözöd a kezeidet...ez van :-)
Szia!
Coldastopot-természetes növényi anyagokból álló olajos készítmény,annyiszor használod,amennyiszer szükségét érzed,nincs korlátozva.Az orrnyálkahártya duzzadtságára való,remélem,hogy segíteni fog.Sterimar nekem sem ért semmit,de van,akinek meg beválik.
Sziasztok!
Ma 7 hetes az orrom :-D és az utóbbi napokban eldugul...
Mit használjak? ( Sterimar semmit sem csinál)
Nem akarok rászokni az orrcseppre!
Kedves Lányok!
Január első hetében lesz az orrplasztikám.
Egyedül leszek az első héten, a gipszes időszakban.
Kérlek szépen Titeket, hogy valaki legyen szíves összefoglalni, hogy mit szerezzek be a gyógyszertárból, ami jó ha van otthon ezalatt az 1 hét alatt.
Visszaolvastam, egy része megvan (sterimar, coldastop, feketenadalytő krém)
Mire lesz még szükségem?
Köszönöm a válaszotokat előre is.
Sziasztok!
Köszönöm először is azoknak akik beengedtek a naplójukba:)
Van olyan esetleg közöttünk aki Balajthy Tiborrol Orrplasztika kapcsán tud nyilatkozni?❤
Sziasztok!
Többen írtatok a levegővételről... K.T mondta hogy kisebb orr kisebb áramlás! Ebben meg tudom védeni! :) Így jártunk. Engem a folyamatos orrfolyás jobban zavar
Szia!
Igen-kell. Altatást-mert ahhoz semmi köze :ezt Ő mondta. Az most nem tudom mennyi-dokitól kell megkérdezni!
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?