Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Az már biztos,hogy a kettőt lehet együtt operálni?Tehát orrplasztikát végezni+orrpolipot eltávolítani?
Azt biztosan tudom,hogy olyan előfordult,akinek orrpolipja volt és az orrsövényhez is hozzányúltak./De itt nem történt orrplasztika./
Sziasztok! Mi a véleményetek Dr Kárász Tamásról?
Valószinűleg kiújult az orrpolipom, és arra gondoltam, hamár úgyis meg kell operáltatni, akkor két legyet ütök egy csapásra, és átszabatom az orromat is.
Volt már valaki ebben a helyzetben közülünk?
Többen is kérdeztétek priviben,hogy oldható meg a szemüveghordás gipszes időszak után,hogy ne az orrnyerget nyomja.
Itt egy videó róla:
A szemüveget egy gumival kell felrögzíteni,ehhez adott még segítséget Tami:"Szemüvegeseknek üzenném, hogy a Decathlonban találtam fitness fejpántot, 3 db 1290 Ft, és szilikonos, szóval tuti nem mozdul el, és elvileg ki se tágul. Ebből jó kis szemüvegtartót lehet majd applikálni".
Lara köszönöm az engedélyt! :-)
Pihenjél jó sokat,amennyit csak tudsz,a gipszes időszak erről szóljon,az orrod is ezt szeretné :-)
Örülök,hogy túl vagy a műtéten,bizony,megműtöttek,akárhogy is nézzük :-)
Szia Betti!
Azt válasszad,akiben megbízol.Fontos a terv,ha valami nem tetszik,meg kell beszélni az orvossal,mert ha már azt kivitelezi,késő.Még a műtét előtt kell egyeztetni.
A terv egy viszonyítási alap,hogy orvos és páciens elképzelése mennyire találkozott.
Én éreztem,hogy ki az,akiben megbízom,tudod,ott belül.
Bármelyiket is választod,jó kezekben leszel,de a bizalom nagyon fontos,mert csak akkor tudod pozitívan nézni az eredményt,ha a bizalom alapból megvan!
"Na igen es a tervnel is erezd hogy igen ezaz ez kell nekem"
Egyetértek :-)
Szia :-)
Kárász doktor is hozott anyagból dolgozik,veszi a fáradtságot,hogy látványtervet készítsen-ami véleményem szerint alapdolog-és az,hogy nagyon sok mindenkinek elrontotta az orrát,mi?Nála is,ahogy RÖ-nél is van olyan orr,ami korrekcióra szorul,de ha arányaiban nézzük,hogy ki mennyi orrot operált itt a fórumon és abból mennyi,amit korrekciózni kell-hangsúlyozom,ezek nem nagy hibák egyik orvostól sem-akkor egyik sincs előbbre,de hátrébb sem.
Korrekció pedig táv fogalom,aki 100%-ig nem elégedett az orrával,mindenki mehetne korrekcióra.Csak ilyenkor dönt a józan ész,megéri-e még egyszer a műtét vagy sem.Ezt mindenki maga tudja eldönteni,tud-e az eredménnyel együtt élni vagy sem.
Mindkettő nagyon jó orvos,ez egyértelmű,csak ez úgy ferdít a dolgon,hogy "nagyon sok mindenkinek elrontotta",ez nem állja meg a helyét.
A szavaknak súlya van és nem mindegy,hogy mit használunk.
Sziasztok!
Óriási dilemmában vagyok, ma jártam Rezek dokinál. Nagyon kedves, jól elmagyarázott mindent, készítettem vele is tervet! És itt jön a problémám, a terv alapján inkább K.T. választanám, de a konzultáció alkalmával szerzett tapasztalatok inkább ellene szólnak! Ő is nagyon kedves volt, de alig szánt rám néhány percet, pedig még jól meg is várakoztatott. Ezzel szemben Rezek sokkal összeszedettebb, más típus teljesen! Nem igazán tudom mi alapján döntsek inkább! Aki hasonlóan érzett műtét előtt megosztaná velem?! Előre is köszi a segítséget!
Sziasztok. Harom hete mutotte az orromat Rezek doki. Reoperacio volt, az 5 evvel ezelotti elso mutet eredmenyet kellett javitania.
A masodik alkalom fajdalmasabb, ill. kellemetlenebb volt, elkepzelhetoen azert, mert a mar megbontott szovettel es kulonosen nehezen formazhato porccal kellett dolgoznia.
A mutet elott csak egy szogbol, profilbol kaptam digitalis tervet, a tobbit a doki elmagyarazta. Emiatt kicsit a tudasaba vetett bizalmon alapult az, h elhittem, az eredmeny jo lesz. 😊
Most meg kicsit be van puffadva az orrom, faj is, de el kell hogy mondjam, hogy a doktor pontosan azt csinalta meg a gyakorlatban, amit elotte megrajzolt.
Ez nem igy volt az elso mutet eseteben, amit Dr. Varga Klara vegzett. Annak az eredmenye sem lett rossz, de megsem tokeletes. Emiatt a sajat tapaszalatbol szerzett info miatt en Rezek Odont javaslom esztetikai korrekcio elvegzesere.
Hozzateszem, hogy mindket orvos jofej es kozvetlen.
Remelem, tudtam segiteni.
Szia!
Megnéztem az orrodat,a bonyolultságot illetően az emberek 80%-nak ilyen az orra,aki orrplasztikát csináltat és nagyon szépet ki lehet belőle hozni.Nagy?...nem hiszem,ha majd látsz több műtét előtti orrot és végeredményt rájössz,hogy a tiéd egész kis aranyos :-)
Szia!
RÖ árat átküldtem.Sok szerencsét!Váljon valóra az álmod!
Szia!
Kárász Tamást ajánlom neked,biztos lehetsz benne,hogy nem lesz nőies a végeredmény.Természetes orrok híve és csak annyit változtat,amennyit muszáj.Ettől függetlenül más orvost is fel lehet keresni pl.Rezek Ödön,és utána tudsz dönteni.Látványtervhez ragaszkodjál!
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?