Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Kozbe latom mar h vele nem beszeltel errol, pedig ha valaki akkor o tud biztos velemenyt es tanacsot adni! :(
Ertem, koszi! Engem is februarban fog muteni ezert lett volna nyugtato ha mi is latjuk a vegeredmenyt es a kiindulasi pontot, hiszen ezert vagyunk itt a forumon. Minden esetre megertem ha valamiert nem szeretned mar h lassuk. Sajnos nagyon nagy orrbol tenyleg nem lehet csodat csinalni. Beszeltel azota a Rezekkel neki mi a velemenye, illetve tud e meg korrigalni rajta kedvezmenyesen? Kornyezetedben masoknak is az a velemenye h nem lett jo?
( igazabol az is lehet h te latod tulsagosan drasztikusnak, van egy konyv amit korabban ajanlottam ha szeretned elkuldom hatha segit)
Tenyleg remelem h megoldodik minel elobb es minel olcsobban a problema.
Keki, nem mentem még vissza Rezekhez, még nem állok rá készen, meg félek, hogy azt fogja mondani, hogy másodjára se lesz szebb orrom 🙁
Igen, kitöröltem a naplómat, mert nem akarom, hogy bárki lássa az orromat. És tök idiótának érzem magam, hogy ilyen som pénzt kifizettem egy nem sokkal szebb orrért.
Bia05, Katacs05, ne aggódjatok, Rezek csinált már másoknak (sokaknak) szép orrott, nekem különösen csúnya és nagy orrom volt, nekem csak ennyire tudta megcsinálni. Amúgy aznap, mikor engem műtött, műtött egy nálam idősebb hölgyet, és az övé gyönyörű lett, láttam, mert egyszerre mentünk a gipszlevételre is. És az övé már egy hetesen szép volt, bár azt nem tudom, hogy az eredeti orra hogy nézett ki. Szóval orronként változik, hogy mit lehet kihozni belőle. Gondolom én.
Én sem tálalom naplódat. Sajnálom, hogy nem vagy elégedet. Februárban műtétem lesz, nem jó ilyet olvasni.
Sajnalom en is h nem ugy sikerult a mutet ahogy szeretted volna. A naplodat kitorolted vagy hova tunt? Szerettem volna megnezni mert nagyon kivancsi lettem!
Szia Lizzy!
Rezek doktorhoz visszamentél?
Sajnálom,hogy csalódott vagy... :-(
Sajnalom, ez nem tul biztazo igy egy honappal a mutetem elott..
Sziasztok! Nagyon régen írtam már ide, most sem örömömben jöttem fel a fórumra, hanem mert mérhetetlenül csalódott vagyok az új orromat illetően. 11 hónapja volt a műtétem, és azt hiszem, elérte az orrom az új formáját, ami, sajnos, majdnem teljesen olyan, mint volt eredetileg. Kicsit persze kisebb, de ugyanúgy görbe, mint volt. Annyit tépelődtem a műtéten, mert féltem az altatástól, de meggyőződésem volt, hogy szép orrom lesz, ha egyszer megcsináltatom. Hát, nem így lett. Valószínűleg újra meg kell csináltatni. És rohadtul dühít, hogy még egyeszer fizetnem kell, és hogy hiába az első műtét, még mindig ugyanolyan ronda orral kell utcára lépnem, mintha meg se műttettem volna. Szóval, akinek 2 orrplasztikája volt, kérem írja le, hogy miért volt a 2. műtét és hogy megérte-e, na meg az orvos nevét is! Köszi :(
Sajnos én sem tudok ennél többet,nem is voltam biztos benne,csak egy feltételezés volt...
Pontosan ezt olvastam én is, de aztán ennél többet nem is találtam az interneten. Egy cikkben olvastam egy orvostól, hogy ez a musculus depressor septi nasi, és ezt kell gyakorlatilag átvágni, hogy megszűnjön a feszülés. Németül “Spannungsnase”-ként említik 1-2 cikkben, de se példákat, se tapasztalatokat se eredményeket nem találni róla...
Szia!
Hát egy ideig gondolkodtam ezen,nekem semmi más nem jutott eszembe,csak egy dolog:esetleg az izom,ami összeköti az orrcsúcsot és a szájat,az "húzza" le az előbbit.De ez csak egy elmélet részemről,lehet,hogy abszolút máshogy van...
Nasivint feltétlenül hagyjad abba.
Próbáljad meg a Coldastopot,növényi anyagokból álló olajos készítmény,korlátlanul használhatod.
Ha nem válna be,akkor Ungvuentum Nasale orrkenőcs,az orrjárat elejéhez kell kenni,előnye,hogy nem folyik le a garatra.
Sziasztok! Rég írtam a fórumra, most viszont van egy újabb kérdésem. Minek nevezik azt, amikor mosolygás ill. beszéd közben lefelé görbül a különben normális, szépnek mondható orrcsúcs? Mintha egy láthatatlan fonállal lefelé húznák... Létezik erre olyan műtéti technika ami csak az orrcsúcs porcos részét érinti? Tehát csontvágás, és az orrsövény teljes szétszedése nélkül? Esetleg valaki aki hasonló problémával már műttette magát?
Nektek mi a helyzet az orrdugulással? Nekem még mindig bedugul, nem kapok rajta levegőt egyáltalán, hol egyik, hol másik, hol mindkettő, de a Doktornő azt mondta, hogy el kéne engednem a nasivint és társait, helyette próbáljam meg az antihisztamin tartalmú orrsprayket, de az meg nem igazán segít. Nektek mi vált be, illetve mikor szűnt meg a dugulás?
Kárász doktor műtött, épp 6 hete. A gipszes héten megfaztam, azóta tart az orr folyás.. Remélem igazad lesz és idővel ez is elmúlik..
Igen ezzel èn is ìgy vagyok! :) Bàr nekem munka van ilyenkor is.
Igen ismerős a helyzet föleg este a legrosszabb ès fekvő helyzetbe. Nekem holnap lesz 6. hetes. Kitartàst!
Türelem jobb lesz idő kell míg minden vissza áll a régi kerékvágásba! Ki műtött?
A 6 hete tartó orrfolyást leszamitva - amivel tényleg nem tudom, mit kezdjek - jól, köszi!
Tudod most jön az,hogy ki kell pihenni a karácsonyt... :-)
Kellemes Ünnepeket minden fòrumozònak! :)
Ki hogy van karàcsony utolsò napjàn? :)
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! 🎄🎁
Boldog karacsonyt kivanok, csajok! ❤🎄😊
Mindenkinek boldog,békés karácsonyi ünnepeket kívánok! 🎄🎁🎀☃️❄
Boldog Karácsonyt kedves sorstársak :)
Viszont neked is Dori :) es mindenkinek bekes,aldott unnepeket es szep nozikat :)
🌲🌲 Mindenkinek nagyon boldog,békés karácsonyi ünnepeket kívánok és sikerekben,orrszépségben,elégedettségben gazdag boldog új évet szeretettel:Dóri 🌲🌲
További ajánlott fórumok: