Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
💖
De ha tudsz,gipszlevétel után már aludhatsz az oldaladon,csak nekem nem ment.Arra vigyázzál,nehogy rádőljél véletlenül az orrodra.
Lehet lara pl.:Contractubex,Bepanthen,Neogranormon,ezek mind hámosító kenőcsök-főleg az elsőt szokták sokan dicsérni-de nem elég párszor bekenni,amikor már azt látod,hogy semmi nyoma a vágásnak,akkor is még ajánlatos egy hétig kenni.
De ha nem kened be semmivel,akkor is rendbe jön,mindenki maga dönti el,hogy használ krémet vagy sem.
Szia!
Én az oldalamon hat hét után,fokozatosan mentem lejjebb.Gipszlevétel után még nem ment,mert úgy éreztem,hogy leszakad az orrom.Hat hét még félig ülve telt és utána mindig mentem lejjebb,amíg teljesen vízszintbe nem kerültem,vagyis egy nagyon vékony kis párnám maradt.
Hason aludni három hónapig tilos.Ezt érdemes betartani,mert három hónap kell ahhoz,hogy fixen összeforrjon az orr és ha valaki ráfekszik az orrára véletlenül,akkor megtörténhet,hogy megnyomja,aminek maradandó nyoma lesz.
Én hason alvó vagyok,úgyhogy ki kellett várnom az időt,de ment,ez legyen a legkevesebb :-)
Sziasztok! Aki mar atesett a muteten, mennyi ido utan tudtatok ismet hason illetve oldalasan fekudni alvas kozben? :)
(Ettol is tartok kicsit mert en szinte csak igy szeretek aludni.)
Sziasztok!
Nagyon sok hasznos infót olvastam tőletek. 😊 Talán már a döntésem, hogy kihez menjek is realizálódik.
Megtenné nekem akit Rezek szépített felveszi velem a kapcsolatot?
Lennének kérdéseim és olyan szívesen néznék előtte-utána fotókat 😀
Rezeknek nincsen face vagy internetes oldala ugye?
Illetve, Keki elküldenéd nekem is a kisokosodat? 😗
Sziasztok, orrmutétre készülnék de nagyon tapasztalatlan vagyok,nagyon sok orvos csinalja mar, de szeretnem magam egy olyan orvosra rabizni aki valoban jo es nem csak a legjobb 10 munkaja van feltuntetve az oldalan.Remelem tudtok nekem par dokit mondani,
P.s az orrom formajat szeretem csak azt nem h nagy.
Jaaaa hat akkor nem szóltam én a fodrászosbol indultam ki,szakmai ártalom! Hahaha
Bocsi,vegyetek úgy h meg se történt 😁
Vajon egy kisebb natha miért baj?
Tudom, hogy jó hogy eltolja miatta,,mert a legfontosabb a beteg biztonsaga. Csak úgy elméletilwg érdekel, hogy mi lehet az oka.
Köszönöm a válaszotokat Evicska és Sunshine!
🤗
Dehogy csajos...sőt,most,hogy látom az adatlapodon,hogy férfi orr készült,még jobban érdekel,ugyanis abból látunk kevesebbet :-)
Takard ki a szemeidet,nem fog senki felismerni.
Ha majd mész konzira,ott az orvos úgyis megmondja neked,hogy milyen a bőrtípusod.
Vékony bőr:mintha nem is lenne alatta zsírszövet,szinte látod a porcok,csontok vonalát.
Normál:itt már azért nincs "átlátszódás",követi szépen a csontos-porcos részt anélkül,hogy,hogy jobban kirajzolódnának.
Vastag bőr:jelentősen vastagabb az úgynevezett subcutan-bőr alatti-része,ami egy laza,elsősorban zsírt és kötőszövetet tartalmazó rész.Tág pórusú,fénylő bőr általában gömbölyű "formátlan" orral.
Ha több orrot látsz,egy idő után már te is betudod azonosítani :-)
Szia!
Egy kis helyesbítés:vérrög a vénán belül keletkezik.
Amit te feloldottál,az az alvadt,megszáradt véres-savós trutyi :-)
Dobjál fel képeket,miből mit alkotott az orvos,főleg,hogy vastag a bőröd,ezzel többen is szembesülnek,jó ilyenkor látni,hogy gipszlevételkor kb.milyen változással lehet számolni.
Mielőbbi gyors gyógyulást!
Azt valaki meg tudná mondani, hogy miből lehet megállapítani, hogy valakinek vékony vagy vastag bőre van-e? Csak, hogy tudjam mire számítsak, ha egyszer eljutok a konzultációig. :D
Köszönöm előre is a választ!
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?