Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia! En nem voltam hasonlo cipoben, de sok ember van itt, aki igen. Ugy ertem olyan, akinek hatalmas valtozast hozott az eletebe a mutet. Szerintem akkor van igazan ertelme belevagni egy ilyen mutetbe, ha olyan problemaja van valakinek, mint neked!
Lehet, hogy ez a naturalista vilagkep is visszavezetheto az orrodra. Talan ha nem ilyen orrod lett volna, akkor imadtad volna nezni magad a tukorben es szepitkezni. Ha van ra lehetosehed, es igazan akarod, szerintem ne legyenek ketsegeid! Fontos, hogy jol erezd magad a borodben.
Szia Hajni111
Én is "konzervatív" vagyok. semmilyen mű vagy művi dolgot nem szeretek. DE!!!
A természet néha fura dolgokra képes. Gondolj pl a fogszabályozásra. Ma már természetes. Akkor az "orrszépítés" miért ne lehetne az?
Én 42 évesen, egyik pillanatról a másikra döntöttem az orrműtéten. Az első reakcióm, amikor megláttam a tükörben az újat, tudod mi volt?
Az, hogy IGEN! Ez vagyok ÉN! Mi a fenét vártam 42 évig? Az "előző" orrom csak egy rossz álom volt. A jó orvos olyan természetes orrot varázsol neked, hogy senki meg nem mondja, hogy műtve voltál. Én ugyan KT-s vagyok, de a fórum főleg Rezek dokit preferálja. Szerintem mindkettő jó választás.
Sziasztok! Van valaki még hasonló cipőben?
Én elég "konzervatív" vagyok. Nem festem se a hajam, se a szemem, sem a körmöm, minden porcikám tiltakozik (tiltakozott) az orvosi beavatkozások ellen.
Viszont....
Közben van egy embertelen nagy orrom... minden szempontból. Görbe, nem kicsit... és a porcos rész is iszonyú nagy. Tehát nem egy kis szépséghibáról van szó.
Kiskoromban azt hajtogattam magamban, hogy azt a csúnya lányt a tükörben csak én látom, a többiek egy átlagos orrú lányt látnak. Később úgy nyomtam el magamban a szembesítést, hogy nem néztem képeket magamról, és legkevesebb időt töltöttem tükör előtt, akkor sem az orromat néztem. Többen, akik jót akartak nekem, szóba hozták a műtétet, mennyivel szebb lennék egy szép orral. Akkor még rosszul esett de tudtam, hogy jót akarnak.
(Főleg anyukám, aki tudja mit érzek naponta.)
Kb 2 éve napi szinten foglalkoztat a kérdés, hogy műtét, vagy nem... Viszont még mindig ott van az ellentmondás, hogy nem vagyok a mű dolgok híve. De tulajdonképpen egy orrműtét is az én orrom, csak annak éppen a fele...
De ha arra gondolok, hogy lehet szövődményes lesz, akkor inkább a természetes ronda orrom.
De mi van, ha szép lesz?! Jaj, nem tudom. Remélem a konzultáció segít a döntésemben.
Van/volt valaki hasonló cipőben, mint én?
Szia!
Nekem tetszik a terv amit csináltál :) jól áll
Sziasztok!
Hétfőn kérek időpontot a konzultációhoz :)
Készítettem terveket, a naplómban vannak a képek.
Smink nélkül egyenlőre. Persze sminkben is megnézem magam milyen lesz :)
Kíváncsi vagyok a véleményetekre!!
Szép napot!
Sziasztok!
Nem vagyok túl aktív már, de a régebbiek ismerhetnek.
KT műtött,utálom az eredményt.
Voltam kontrollon, nagyon kedves és türelmes volt, de szerinte semmi baj nincs az orrom formájával, ő biztosan nem műti meg újra, ez volt a lényeg.
Engem továbbra sem lehet meggyőzni, szinte biztos, hogy elmegyek Rezekhez egy másik véleményért.
Csodás orrot mindenkinek!
Sziasztok,
Én is ezt csinálom :P nagyon hasznos ez a fórum, el se tudom képzelni, honnan szedtem volna össze ennyi infót ha ez nincs :)
Olvastam, hogy valaki volt olyan cuki és összeállított egy listát hasznos dolgokról. Ezt elkerhetném én is?
Előre is nagyon köszönöm!
Szép hétvégét mindenkinek!
Sziasztok! Huh pár évet visszaolvastam a fórumban és elképesztő sok infót szívtam magamba.
Dóri minden tiszteletem a tiéd! Elképesztő mennyi embernek segítesz.
Szóval ennyi olvasgatás után kezd minden körvonalazódni.
Olvastam, hogy volt aki alig kap azóta is levegőt. Remélem nekem nem lesz ilyen. Igyekszem pozitív lenni, izgatott vagyok nagyon.
Sziasztok, főleg Zaz-nak küldöm, de rám is hasonló vár április elején Rezek Dr.-nál.:
Nem vagyok orvos,de szerintem igen.Csak akkor lehet,hogy belátni az orrlyukaidba,de biztosan erre is van megoldás.
Ha eljön az ideje és még mindig ezt szeretnéd,megbeszéled az orvosoddal.Biztosan mész majd kontrollra,akkor is tudtok róla beszélni.
Értem.
Szandi mindenképpen meg kell várni amíg leapad az orrod,amikor már látni a végső formáját.Ezt egy évvel számoljad,ez egy átlagidő.
Majd meglátod akkor,hogy érzel,amit írtam,lehet,hogy te magad fogsz már ragaszkodni a mostani változáshoz,de ha nem,akkor sincs minden veszve.
Tudom,hogy sok türelem kell ehhez,de jelen pillanatban ezt tudod tenni.
Szerintem mindkettő orr jól áll,de persze a te érzéseid dominálnak,ez egyértelmű.
Kitartás!
Szia !
Igen, mondtam neki ,hogy szeretném ha a piszeség maradna !
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?