Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Bizony,az orrcsúcs korrekció az orrplasztika.
Nagyon ritka,hogy csak az orcsúcshoz kelljen nyúlni.Nem csak úgy van,hogy az orrcsúcsot kisebbre veszik és kész.Hozzá kell igazítani az orrhátat is,ami nem azt jelenti,hogy át is kell alakítani,csak finomítani rajta.
De ezt az orvos tudja megmondani,akihez majd konzultációra mész.
Az orrcsúcs műtét nem egyszerűbb,mint a csontos orrháti,sőt...nem véletlenül gyógyul nehezebben is.
Én azt javaslom,hogy keressed fel azt az orvost,aki szimpatikus neked-ez semmire nem kötelez,hiszen csak egy konzílium-és akkor jobban átlátod ezt az egészet.
Köszönöm Dóri!🥰
A sok segítséget is !😗
Szia Szandi!
Még változni fog az orrod,alakulni,főleg az orrcsúcs,ahol fél év után várható látványos változás.
Aztán közben apad is és lehet,hogy megfogsz barátkozni az orroddal,sőt.Más is volt már így.
Értem,amit írsz,hogy az orrcsúcsod most nincs olyan magasan,ezáltal eltűnt a piszeség,amit annyira szerettél,de ezt műtét előtt mondtad RÖ-nek,hogy az mindenképpen maradjon meg,ragaszkodsz hozzá?
Mert nagyon fontos,hogy miben maradtatok...
Ma vették le a gipszet!
Tettem fel képet !😌
Szandi, szerintem csodaszép orrod lett. Adj neki még egy kis időt!☺️
Nagyon fájt a műtét után? Nálam is tervben van a plasztika.
Nem szeretem volna profilból változást én imádtam , hogy ilyen kis pisze felfelé álló ami miatt a műtétett vállaltam ,hogy mosolygás közben ki szélesedett az orrom .
Illetve ami nagyon zavaró most ,hogy mosolygás közben az orrcsucs nagyon lelóg :( ami nekem akinek mindig felfelé állt az orra nagyon fura
Raktam arról is kèpet
Szerintem is nagyon szep az orrod. Szep a formaja, illik az arcodhoz. Az eredeti sem volt csunya, de szerintem nagyon pozitiv iranyba valtozott!
Annyira nem utalhatod, h 3 honap utan ujramuttetned....tok szep! Itt a forumon is, de ha dokival beszelsz is azt fogod hallani, hogy egy 3 honapos orr az egy friss orr! Sokat fog meg alakulni. Szerintem legyen meg egy kis turelmed, ne siesd el az ujramuttetest.
Raktam ki képeket nézzetek meg kérlek szerintettek az orrcsúcsot vissza lehet emelni ? Nekem mindig felfelé álló orrom volt amit én imádtam nem is ezert mentem műtétre erre gipsz levétel utan szembesültem a ténnyel , hogy teljesen egyenesre alakította az orrhatamat :(
Vissza fordítható ez még ?
Sziasztok !
Olyan kérdésem lenne felétek , hogy mikor lehet legkorábban megműteni újra az orrot 3 hónapja volt az előző de baromira utálom sokkal nagyobb es rondább mint az eredeti volt nem bírom kivárni a fél évet - egy évet mert amióta az új orrom van tiszta depressziós vagyok :(
És tényleg! :D Lassan fogalommá válik a 'Rezek orr'.
De szerintem nem nyúltak az orrához. Oldalt a csontnál picit széles neki.
Nem ismerem az idézett találkozó körülményeit, de nem gondolom, hogy ne tudna kihozni valami tetszetőset az orrodból. Nekem is elég nagy orrom volt de szépen le redukálta 'Rezek style-ra'. Annyi apróbetűs rész van, hogy ha nagy változtatás lesz akkor több idő kell majd a gyógyulához (1-2 év). Ugyanakkor elég drámai lesz a változás ahhoz, hogy türelemmel kivárjad amíg 100%-osra beáll az orrod.
Vigyél fotókat, ha van valami koncepciód akkor azt meg tudjátok beszélni. Sőt, az a jó ha van koncepciód.
Szia!
Igen,vidd el az általad szerkesztett képet,vagy akár olyat is vihetsz,amelyik orral tudsz azonosulni.
Vihetsz többet is,én pendraive-n mutattam meg Kárász doktornak,hogy milyen orrot tudnék elképzelni és melyik az,amelyik abszolút nem tetszik.
Én is ragaszkodtam a tervhez-bár ő amúgy is csinál-nyugodtan maradjál ennél az álláspontodnál,hiába "csak" terv,azért az látszik,hogy orvos és páciens elképzelése mennyire találkozik.
Ha elmondod az orvosnak,hogy kb.milyet szeretnél,akkor ő úgyis mondja,hogy abból mi az,ami megvalósítható,mi az,ami nem és még milyen változtatást ajánl.
Mindenképpen azt nézik,hogy milyen orr illik az arcszerkezetbe.
Azt pedig nekünk kell tudomásul venni,hogy hozott anyagból dolgozik az orvos,határok vannak,de úgyis a legjobbat akarják a páciensnek,hiszen azért együtt az orvossal jó örülni az operált orrnak.
Szia!
Nem a végeredményt látod.Változni fog,persze.Adj időt az orrodnak,ez a gyógyulás nem arról szól,hogy valahol megvágtam az ujjamat és pár nap,helyre jön.
Idő,türelem,kitartás...erre mind szükség van.
Azért érzed azt,hogy rosszabbul kapsz levegőt,mert még nincs akadálytalan útja,hogy áramolni tudjon.Duzzadt az orrnyálkahártya,sebes-főleg ott a mélyén,amit nem látunk,de azért amikor olyan érzésünk van,mintha beton kötött volna az orrba,az jókora vastag seb.Varratok duzzadtak,az egész orrsövény végig van varrva.Ezek mind a levegő útját meghatározzák.
Nem tudom,hogy kaptál-e az orvosodtól valamilyen eligazítást,mit lehet használni,milyen orrcseppet,orrkenőcsöt,stb...ha esetleg nem,akkor szívesen átküldöm neked,van választék,amivel előlehet segíteni a gyógyulást.
Külsőleg már kenheted körömvirágkrémmel,vékonyan,mert zsíros állagú,nem kell belőle sok.Duzzadtságra,gyulladásra kitűnő.Éjjelre bekened,akkor tudja a legjobban kifejteni a hatását,de ha otthon vagy napközben,akkor is érdemes használni.
Gyógyulgassál!
Gaboo fél év nem nagy idő és ha ez kell ahhoz,hogy egyben legyen az összeg,amiből az orrplasztikát finanszírozni tudod,akkor is már nyertél és tudod miért?Vannak,akik csak olvassák a fórumot,sőt évek óta tervezik az orrplasztikát,de sajnos nem mindenki engedheti meg magának...Lehet,hogy sosem válik valóra az álmuk,bár kívánom mindenkinek,hogy ne így legyen.De mivel a realitás talaján kell maradnunk,azért tudjuk,hogy itt nem kis pénzről van szó.
Kívánom,hogy fél év múlva te is egy boldog orrplasztikás legyél!
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?