Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Köszi. :)a belső varratok kB mikor esnek ki? Tornázni ha jól tudom csak 4 hét múlva lehet? 2 és fél hetes leszek lassan, de mintha sosem lett volna műtét. KB semmit nem érzek 😁
Szia! Az előző bejegyzés jól sikerült 😂 ez van ha telefonról vagyok.
Kittyke, majd dokumentálod, hogy milyen volt? Nekem még messze van a műtét de azért én is gyűjtöm az infókat.
Sziasztok!
Szerdán fog műteni a Rezek Dr. Úr:) bejelentkeztem néhányotok naplójában hátha addig még gyűjtök pár fontos infót :) előre is köszönöm a befogadást.
Szia!
A szerkesztetteket is viheted magaddal konzíliumra-mert jók :-)
Szia!
Igen,sokunknak hámlott,kell egy kis idő,mire visszaáll a bőr az eredetire.A gipsz alatt nem kapott levegőt és ez megviselte.
Véres-savós trutymó:teljesen normális,emiatt ne aggódjál.
Sziasztok!
A hámlás egész orron természetes jelenség? Illetve, hogy 2 héttel műtét után még időnként enyhén véres trutymó jön ki?
En a mutet utan adtam oda ;)
Nekem csak annyit mondtak, hogy a mutet napjan...
Szia Luca!
Köszi, akkor jobb ha kp-ban gyűjtöm :)
Sziasztok! Azt már tudom, hogy előleget kell fizetni, de a többit milyen részletekben vagy mikor kell fizetni?
Nagyon várom már a konzultációt!
Mikor jelent meg a kis pukli?
Mennyi idő alatt forr össze a csont ?5-6 hét ?
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?