Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia! Engem is o mutott. Az elso mutetemnel volt pattim, tobb is de szerencsere nem kellett miatta elhalasztani. Nem mindegy hogy hol van es milyen a patti. Nem feltetlenul zavarja a mutetet.
De amit Gabo mondott, tdnyleg hasznalhat!
De történhet, én bekenném. Műtét előtti nap is jött pattim, eléggé kivoltam, küldtem Erikának képet róla, mondta hogy reggel meglátja a doktor, hogy lehet e műteni. De addigra elmúlasztottam.
Bekenném most is meg este és szerintem megoldódik a dolog.
Sziasztok !
Új vagyok a csoportban. A lányomnak holnap lesz az orrplasztikája,(Dr.Rezek) bár az is lehet hogy elmarad, mert tegnap két pattanás jött ki az orrcsontján (az arcához van közelebb) . Ma ez miatt vissza kell mennünk konzultációra. Került valaki hasonló helyzetbe ez miatt?
Szia Eli!
Üdv. a fóromon :-)
Az orrcimpa is porcos rész :-)
Ha a csontos orrháton alakít az orvos és hozzá még az orrcimpákból is vesz ki,nagy a valószínűsége,hogy az orrcsúcshoz/gondolom,hogy erre utaltál/ is hozzá kell nyúlni,össze kell hangolni a csontos orrhátat a porcos orrcsúccsal.
Hogy ez az egész mennyire valósítható meg anélkül,hogy az orrcsúcs formája,mérete,stb...-ami neked tetszik benne alapból-változtatáson menjen át,ezt kizárólag az orvos tudja megmondani neked.
Ha majd konzíliumra kerül sor,ott mindenre fény derül :-)
Addig is jó nézegetést,olvasgatást!
Sziasztok!
Mostanában egyre jobban foglalkoztat az orrplasztika gondolata, így találtam rá a fórumra. Szeretnék majd néhány naplóba kopogni. Előre is köszönöm, ha be engedték :). Ha egyszer eljön az ideje, főként az orrcsont formáján szeretnék változtatni, esetleg az orrcimpákon kissebbíttetni. Attól viszont tartok, hogy a porcot is megbolygassák,azzal meg vagyok elégedve. Szerintetek mennyire reális ez az elképzelés?
Köszönöm a válaszokat előre is :)
Gekkoka én is nagyon drukkolok neked,biztos,hogy kellett szerencse ahhoz,hogy még az idén összejöhessen a műtét.
Szóval hajrá!🤗
Sziasztok,
Ma vagyok egy hetes, voltam gipszlevételen, készítettem egy naplót light verzióban, inkább csak képek vannak kevés leírassal, akit érdekel nyugodtan nézze meg nyíltra állítottam, szívesen fogadom a pozitív/negatív véleményeket, előlről még nem tetszik ezért nem is tettem képet, mert nagyon duzzadt, az eredeti frontommal nem volt gondom, inkább szögből illetve oldalról zavart, tervet nem kértem a Doktortól, én készítettem ami alapján dolgozott...
Szia Adri!
Ödémásnak látod a szemeidet?Vagy az alsó szemhéjnál van a duzzanat?
Sziasztok,
Ma voltam fél éves kontrollon Rezek doktor úrnál. És gondoltam megosztom, hogy részemről kapott egy piros pontot a lelkiismeretessége :)
a bal oldalon picit jobban kiáll a csont mint a jobb oldalon (ne haragudjatok nem tudom jobban megfogalmazni/elmagyarazni) alig észrevehető, én meg sem említettem, de ő észrevette és felajanlotta egyből hogy kijavítja ha szeretném (de nem szeretnék már hozzanyulni egyébként :)) szóval tényleg nagyon korrekt, nekem eddig csak pozitív tapasztalatom volt.
Nekem nem volt fent tapasz, giszlevétel után pedig még 2 nap múlva visszamentem varratszedésre, mert nekem a cimpákból is vágott. 2 héttel a műtét után mentem vissza dolgozni, onnantól semmit nem vett észre avatatlan szem.
Én még látom, hogy reggelente picit pufibb, de a kollégáim zöme semmit nem tudott és nem utána sem vették észre, hogy változott valami. :)
Az orrfújásba kezdek belejönni, de még kemények az orrcimpáim, összenyomni nem tudom. Ha kint vagyok hidegben, akkor folyton folyik, ez elég idegesítő, de beltérben semmi bajom. :)
Az első két hétben valahogy megúsztam a tüsszentést, után meg már semmi bajom nem volt tőle. :)
Köszönöm a részletes választ. Én Rezek és Kárász fokiknál vagyok bejelentkezve. Nekem legalább ekkora műtét lenne. Az eddigi egyetlen ajánkat 1,2 misi. Szerintem fele ennyi lenne ha elötte lefejelném a betont.
Szerintem még hozzá is el kéne mennem, hátha sokkal barátibb összeget mond. Igazából akármit csinálnak, nagyot az orromon nem lehet hibázni.
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?